Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Спазваш ли условията : без ВЦ поне 2 часа и без течности?
Бих се доверила на АГ , все пак е ехографски преглед. Най-точен метод за определяне на О
Успех!

Май съвсем бях забравила за ходенето до тоалетна,че не трябва...Може би това е причината

# 481
Здравейте, миналият месец правих тестове за овулация, но не можах да я засеча. Този месец 3-ти ден правя отново тестове, но пак нищо за сега. Възможно ли е тестовете да не я засичат?

# 482
Според мен не е възможно.
Аз 2 години съм правила тестове и посъбрах опит.

# 483
  • Varna
Аз правих около 7м и винаги съм засичала О, няма как да не засечат ако се правят правилно. Защо не пробваш да мериш и БТ.

# 484
Здравейте, миналият месец правих тестове за овулация, но не можах да я засеча. Този месец 3-ти ден правя отново тестове, но пак нищо за сега. Възможно ли е тестовете да не я засичат?
Няколко пъти ми се е случвало да прав1 тестовете, те да са напълно отрицателни и когато отида на Узи, доктора ми казва, че фоликула тъкмо се е спукал. Може би не ти е овулацията, когато си мислиш. Пробвай с фоликуметрия, тя би трябвало да е най-сигурният начин.

# 485
+1 за комбинацията с мерене на БТ и/или УЗ.

# 486
http://www.prikachi.com/images.php?images/714/9215714A.jpg
 Здравейте, дали теста е положителен? Как мислите вие? И двете чертички са еднакви като наситеност,  трябва ли втората чертичка да е по-наситена от контролната ?

# 487
Виж първия пост на темата - има доста обяснения, графики и снимки. Според мен ще ти помогне!

# 488
# 489
  Благодаря за снимката, сега за 2ри път изчетох цялата тема ( 1я път беше преди 2 месеца,предния пропуснах с тестовете за О )
Имам още 1 въпрос, след този тест от преди 1 час( който на 99% мисля ,че е + ) кога би било хубаво да започнем с бебеправенето? Още от тази вечер, за всеки случай, или да изчакам и с утрешния тест да видя какво ще покаже ( но ако пък е - 😏 )

# 490
Честно да ти кажа аз ти гледах снимката, но доста трудно се преценява като не е на живо и затова те посъветвах да прочетеш 1 стр. Аз съм правила доста тестове и по снимките също трудно съм си разчитала като съм искала да си ги сравнявам, НО като видя + тест не съм пропускала - още същата вечер почвам 😶 
Ако ти се занимава можеш да опиташ и допълнително с мерене на базална температура - тук във форума също има тема, много добре обяснено е всичко. Аз комбинирах / но не през цялото време на опитите/.

# 491
Честно да ти кажа аз ти гледах снимката, но доста трудно се преценява като не е на живо и затова те посъветвах да прочетеш 1 стр. Аз съм правила доста тестове и по снимките също трудно съм си разчитала като съм искала да си ги сравнявам, НО като видя + тест не съм пропускала - още същата вечер почвам 😶 
Ако ти се занимава можеш да опиташ и допълнително с мерене на базална температура - тук във форума също има тема, много добре обяснено е всичко. Аз комбинирах / но не през цялото време на опитите/.

Ще пробваме още от тази вечер, утре пак ще правя тест да видим.Иначе ще пробвам и с базалната температура когато се сетя.Благодаря много и лека вечер.

# 492
  • София
Не е положителен. Още една идея му трябва да са еднакво наситени чертите.

# 493
Не е положителен. Още една идея му трябва да са еднакво наситени чертите.
Днес малко по-късно ще направя отново теста и ще видя резултата. Дано е още по-наситена 2рата чертичка 🤗

# 494
http://prikachi.com/images.php?images/96/9217096W.jpg
Според вас положителен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт