Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
За мен е почти +. Свикнах да гледам моите по-наситени от контролата и за това казвам почти. 
Приеми го за +

# 496
  • Sofia
Според мен -да😃!

# 497
  • София
Да. Действайте!

# 498
Действаме...и дано имаме успех

# 499
# 500
Здравейте някой иска ли да му пратя тестове за овулация. Имам 50 които не ми трябват а срока им на годност изтича При мен се получи така. Първия път като ги правих ми отчетоха овулация + баз темп, отидох на лекар на УЗ и тя ми каза че едва ли съм имала овулация /гледа ми и графиките БТ/,добре че не се притесних.  На следващия месец тестовете пак показаха същото както и БТ. Но тогава забременях. Simple SmileТака че сега и при думите на лекарите имам едно на ум, а онази я смених разбира се. Вярвайте в себе си и в чудесата също... всичко става, особено, когато мислите позитивно!
Ако някой иска пращам по еконт, да пише на лично.

# 501
Здравейте някой иска ли да му пратя тестове за овулация. Имам 50 които не ми трябват а срока им на годност изтича При мен се получи така. Първия път като ги правих ми отчетоха овулация + баз темп, отидох на лекар на УЗ и тя ми каза че едва ли съм имала овулация /гледа ми и графиките БТ/,добре че не се притесних.  На следващия месец тестовете пак показаха същото както и БТ. Но тогава забременях. Simple SmileТака че сега и при думите на лекарите имам едно на ум, а онази я смених разбира се. Вярвайте в себе си и в чудесата също... всичко става, особено, когато мислите позитивно!

Каква марка са и колко пари им търсите ? Аз проявявам интерес

# 502

Каква марка са и колко пари им търсите ? Аз проявявам интерес

Подарявам ги. Мога 20 да пратя, тъй като има още една желаеща. По еконт на лични ми пратете инфо. Купувани са от Англия One Step е марката. Срока им е изтекъл това лято но мисля че пак ще работят.

# 503
  Момичета тук положителен резултат според вас има ли Simple Smile

# 504
  • София
Не.

# 505
Не, отрицателни са

# 506
  • София
Момичета, моля за съвет....по малко глупав въпрос..Sad Днес теста за овулация ми показа положителен. Посъветва ме гинеколожката през ден от 11-19ден да правим опити. Днес е 12-ти..Миналия месец засякохме, че О ми е била най-вероятно 13 ден.. Вчера по обяд кексихме, утре сутрин съм на фоликулометрия и вечерта можем да кексим пак.. Въпроса е, че се притеснявам, след като днес е положителен теста, а утре чак вечерта ще можем, да не изпуснем само момента...Sad Че вече няколко месеца опити правим и не става. Sad Уж не е хубаво всеки ден, но не знам схемата “през ден” в този случай да не се окаже неуспех..Sad

# 507
Момичета, моля за съвет....по малко глупав въпрос..Sad Днес теста за овулация ми показа положителен. Посъветва ме гинеколожката през ден от 11-19ден да правим опити. Днес е 12-ти..Миналия месец засякохме, че О ми е била най-вероятно 13 ден.. Вчера по обяд кексихме, утре сутрин съм на фоликулометрия и вечерта можем да кексим пак.. Въпроса е, че се притеснявам, след като днес е положителен теста, а утре чак вечерта ще можем, да не изпуснем само момента...Sad Че вече няколко месеца опити правим и не става. Sad Уж не е хубаво всеки ден, но не знам схемата “през ден” в този случай да не се окаже неуспех..Sad

Щом днес е положителен теста, значи О ще е след 24 до 48 часа, но доколкото знам първите часове след отделяне на яйцеклетката са с най-добър шанс за оплождане. Схемата е през ден преди О и в дните около О, всеки ден. Така че направете един кекс и днес не пречи:).Успех!

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 16:23 от Bianka15

# 508
Момичета имам един странен въпрос за БТ, не успях да намеря тема нова с графики и за това пиша тук.
Реших тпзи месец да следя БТ и аз, понеже ми е за първи път и ми е много странно защо всеки ден температурата ми абсолютно една и съща.Днес ми е вече 14 ден а температурата ми е все 36.1 , цикъла ми р малко нередовен последните месеци, но обикновенно е около 35 дни. Доста четах и ми се струва, че нещо не е наред защото сякаш не видях на някой да е дори и толкова ниска ? Имате ли идея това нормално ли е? Меря я в ануса, спазвам всички изисквания за най малко 6часа сън, не ставам от леглото и я меря по едно и също време?
И още нещо малйо съм нова в сайта къде мога да си направя тук графика и да въвеждам температурата ?
Благодаря ви предварително!

# 509
  • София
Много ти благодаря! Hug Така и направихме...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт