Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 431
  • 725
  •   2
Отговори
# 210
Още въпроси някой да е махал капиляри по крака с лазер да каже как става,нормално ли е да ги махат без обезболяване,то си боли въпреки студената струя въздух,не стига че е скъпо ,ами и боли.

# 211
  • в 1001-та нощ
... за този биофилър в Хил Клиник и ми е интересно дали е добър и каква му е цената. Имате ли представа, някоя от вас дали го е поставяла вече? Мислех и за ботокс във гневната и то станаа... ooooh! Ще трябва едно по едно. Tired

Някой беше слагал вече и сподели тези дни. А цената беше доста по-изгодна от хиалуроновите  - 800 лв, ама сега за какво количество - 1,5 мл или 3 мл - не помня.

# 212
  • в 1001-та нощ
Meikana, ако си била с малки гърди и са сложени големи импланти - кожата изтръпва и боли от преразтягането, при някои момичета - до 2-3 месеца. Ползваш ли някакъв продукт за грижа за кожата там? Аз нямах кой знае какво преразтягане - защото моите се бяха поизпразнили след второто кърмене и само се понапълниха. Но е различно при нулев старт и голям имплант Simple Smile Моите не са големи.

За белезите -  след падане на коричките - Дерматикс ултра гел или Кело кот гел.  Peace

# 213
  • София
@ddicted, виждаш ли    резултат от Легаси?

# 214
  • FRANCE
На мен тъкмо ми изписаха за белега А дерма крем ултра репаратрис, и за масаж на гърдите "centella soothing and restoring cream". Една седмица след операция за поставяне на импланти съм, тъкмо ми свалиха конците.

# 215
  • в 1001-та нощ
Това на А-дерма не е ли за  възстановявяане на кожата - да я хидратира, подхрани и т.н.? Точно за болката и изтръпването - като грижа?

За белезите са силиконови гелове, които "притискат" белега към кожата, за да не стане дебел и релефен. Голямо обяснение направих, но това се има предвид, и с него се маже само белега, не цялата гърда. А това на А-дерма си е за цялата гърда  Peace

# 216
Оф ,нищо не казаха за мазане въпреки ,че на последния преглед казах ,че ме боли ,предположих ,че е от разстягането и се мажа с бебешко олио и /или лосион за тяло,кожата просто е изпръхнала и се лющи направо ,не бях с нулев старт почти чашка Б, но и кожа си имаше защото  в последно време отслабнах доста,импланта е 410сс и сега съм чашка С,благодаря Алена ,ще изчакам падането на коричките и ще мажа с нещо против белези.

# 217
  • FRANCE
Благодаря. Незнаех . Това ми изписаха, но тук май-много не се впрягат за специализирани продукти за белези. Дребната си сряза ръката и за белега вазелин. Ще погледна дали изброените от теб ги има в аптеката.
На адерма е това https://m.shop-pharmacie.fr/p/a-derma-epitheliale-ah-duo-40-ml-7 … :20170427112224:s

# 218
А този масаж на гърдите кога се прави и как,нищо такова не са ми казвали?В момента ползвам Контратубекс за друг белег,мисля че ще ми свърши работа и за белезите на гърдите,доста по евтин е от изброените,и хирург ми е казвал че е добър.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 14:30 от Meikana

# 219
  • София
@ddicted, виждаш ли    резултат от Легаси?
За сега само на пипане усещам разлика, по-пухкава я усещам, както и тена е по-избистрен. Имам още две процедури, а Деси ми каза, че с времето ще се усети ефекта и дори след приключването на пакета ще се развива резултата. Каза, че след 4-та започва да се усеща, преди това няма никаква разлика..аз съм точно 7 дни след 4-та в момента. Simple Smile

# 220
Привет, момичета. Не съм много сигурна дали въпросът ми е много подходящ за темата.  Embarassed Става дума за един вагинален проблем, който имам. Наближавам 40-те и съм раждала жена. За съжаление там отдолу нещата много се отпуснаха и се появиха нещо като тъмни сенки.. Освен това имам и друг проблем, който не знам дали е свързан с другите неща. Получавам леко изпускане от време на време. Въпросът ми е някоя от вас сблъсквала ли се е с такова нещо и как може да се извърши подмладяване в тази зона..? Много ме комплексира цялата история и се чувствам ужасно зле. Вече с какво ли не се борих бръчки, стрии, килограми. Сега и това.  Cry

Здрасти, аз имам подобен проблем.. Не се притеснявай, подмладяване в тази зона е напълно възможно и то бързо и безболезнено. Прочети информацията в темата, за която ти казва Stardust.  Peace

# 221
Здравейте , мами Simple Smile В форума има много изписано относно липосукциите , но ми се ще малко по-актуална информация . Насочила съм се за липосукция на вътрешната част на бедрата. Тренирам активно , спазвам известни ограничения в храненето и съм нормална на тегло , а бедрата си стоят все толкова мазни :/ . Та има ли някой , който скоро си е правил липосукция и би ли споделил опита си и насоки към определен доктор?

Здравей, аз също обмислям лазерна липосукция на тази зона, защото там мазнините нямат никакво премахване, а аз също спортувам и се храня здравословно.  Confused  Допадна ми, че процедурата е без болка и няма болничен престой, защото съм доста ангажирана. Ако искаш прочети инфо в тази тема, обсъждаме вътрешната част на бедрата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=970210.msg34910712#msg34910712  Peace

# 222
В темата за ранното остаряване доста се обсъждаха подобни проблеми. Имаше и линк към отделна тема точно по въпроса, който те интересува.

Не откривам такава тема, може ли да ми дадеш линк Stardust@.  Иначе е добре, че се дискутира. Много е лошо да няма с кой да споделиш такъв тип проблем.  Confused 

# 223
# 224
Здравейте , мами Simple Smile В форума има много изписано относно липосукциите , но ми се ще малко по-актуална информация . Насочила съм се за липосукция на вътрешната част на бедрата. Тренирам активно , спазвам известни ограничения в храненето и съм нормална на тегло , а бедрата си стоят все толкова мазни :/ . Та има ли някой , който скоро си е правил липосукция и би ли споделил опита си и насоки към определен доктор?
Здравей, аз също обмислям лазерна липосукция на тази зона, защото там мазнините нямат никакво премахване, а аз също спортувам и се храня здравословно.  Confused  Допадна ми, че процедурата е без болка и няма болничен престой, защото съм доста ангажирана. Ако искаш прочети инфо в тази тема, обсъждаме вътрешната част на бедрата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=970210.msg34910712#msg34910712  Peace

Тази тема е страница и половина какво инфо да прочетем  Grinning

Имам спомени, че тук сме обсъждали лазерна липосукция, но нямам спомен дали някой беше дал информация от първо лице или само сме си коментирали.

Аз също вече сериозно се замислям за това - наляха ми се бедрата от една година и това е. И няма оправяне. Спортът брич и бедра няма да стопи.
Освен, ако не се изчистим от мазнини, като професионалистите, с всекидневно трениране и фетбърнъри, което е РАБОТА. Т.е основната ти работа да е това всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт