Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 941
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Ами аз от както чета темата, няма година, не е ставало дума за сауните:( Ама така е човек се учи, вече ще знам. Така обичам сауната, жалко че е противопоказна за филърите. Ами с парната баня на лице какво правим, аз като ходя на почистване ме напарват доста...След сауната и това правих...

# 646
  • София
Защо сауната е противопоказана?

# 647
  • в 1001-та нощ
Заради високата температура.

# 648
Здравейте и от мен! много съм впечатлена от темите и от знанията! беше ми много полезно да почета.
Започнах кавитация и ефектът е много силен още след първата процедура в областта на корема, по-слаб ефект има от вътрешната страна на бедрата.

Да видим, много съм любопитна.

Не мога да третирам лицето си с много от изброените от вас техники, защото имам розацея. Филъри и ботокс не слагам. Ще видим дали мога да направя радиочестотен лифтинг, да не стана като шарпей, след кавитацията, хахаха

# 649
За сауната съм го чувала, че е противопоказно да. Също така алкохола. Момичета трябва да задаваме всички евентуални въпроси на лекарите, защото накрая може да останем разочаровани. Макар че аз като съм ходила на консултации ,лекарят всичко ми е обяснявал според мен така е редно.  Peace

Обаче Жаклин правилно разсъждава - при почистването на лицето как действаме?  Rolling Eyes

# 650
  • ВАРНА
Моля за помощ - за обширни часхи с напукани капиляри по краката лазер бихте ли препоръчали ? Евентуално къде/ при кого ?

# 651
  • в 1001-та нощ
За сауната съм го чувала, че е противопоказно да. Също така алкохола. Момичета трябва да задаваме всички евентуални въпроси на лекарите, защото накрая може да останем разочаровани. Макар че аз като съм ходила на консултации ,лекарят всичко ми е обяснявал според мен така е редно.  Peace

Обаче Жаклин правилно разсъждава - при почистването на лицето как действаме?  Rolling Eyes

Най-много ми харесва почистването с Хидрафейшъл, но е скъпичко. Аз почиствам редовно в домашни условия. Не ходя на пара и механично почистване в салон. А и там - парата не е, като в сауна Simple Smile В сауна цялото тяло се загрява много Simple Smile  .

Здравейте и от мен! много съм впечатлена от темите и от знанията! беше ми много полезно да почета.
Започнах кавитация и ефектът е много силен още след първата процедура в областта на корема, по-слаб ефект има от вътрешната страна на бедрата.

Да видим, много съм любопитна.

Не мога да третирам лицето си с много от изброените от вас техники, защото имам розацея. Филъри и ботокс не слагам. Ще видим дали мога да направя радиочестотен лифтинг, да не стана като шарпей, след кавитацията, хахаха

Никакво загряване при розацея, без РЧЛ. При Легаси се пускат само пулсиращите магнитни полета, защото има съдоукрепващо действие и спомага ангиогенезата.

# 652
  • Stuck in a moment
Филъри и ботокс противопоказни ли са при розацея?

# 653
  • Пловдив
Момичета, как си записвате час при Джалдети?
Звънях в МЦ Сердика, там казаха , че те не записват часовете и. Дадоха ми мобилен телефон на който никой не вдига..

# 654
Момичета, как си записвате час при Джалдети?
Звънях в МЦ Сердика, там казаха , че те не записват часовете и. Дадоха ми мобилен телефон на който никой не вдига..
Тя не работи с часове, отиваш и чакаш...Това е най лошото  Grinning  Аз и звъня предишния ден, само да питам дали е там, защото много често пътува. Ще ти пиша номера на лични  bouquet

# 655
Здравейте, момичета!
Да докладвам от днес при мен. Правих устни с динамичен филър на teosyal. Интересното е, че изобщо не усетих никаква болка, дали защото има лидокаин вътре, дали защото е по-мек филъра.
Освен това правих и мезотерапия. Ботокса ми нямаше нужда засега от подновяване.

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 21:38 от Chicci

# 656
Chicci, много хубаво е станало и няма никакви синини. Какво количество филър сложихте?

# 657
Chicci, много хубаво е станало и няма никакви синини. Какво количество филър сложихте?

Целият филър, тоест 1мл.

# 658
За устните не знам, ама нослето ти е много сладко.
И да попитам нещо /само да не се обидиш/ Четейки мненията в темата, при правене на устни, всички казват, че бягат от така наречените патешки устни - горната устна да е по голяма от долната. В случая не е ли станало точно така?

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 20:31 от sharpy

# 659
Чичи, то ще спадне нали? Сега вероятно е подуто. При Ванеска ли ходи, маза ли се обезболяващ крем?
Само в горната ли сложи? Колко струва?
Искам да ми покажеш снимка и след 10 дни, да видя крайния ефект

Общи условия

Активация на акаунт