Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 956
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Brie, бързо се резорбира или веднага изчезва? Помня, че разказваше, но не и този детайл...

Аленка, за две седмици всичко изчезва. Аз доста се подувам и посинявам, синините стоят около седмица, долу-горе след третия ден мога да се показвам навън с по-тъмно червило. Обаче като спаднат всички отоци, ефектът е пренебрежимо минимален. Устните стоят просто малко по-сочни, но съвсем малко. Ако искам постоянен ефект, трябва да слагам буквано всеки месец. Така да ме е яд...

# 631
  • София
Не знам колко е вярно това, че мезотерапията няма ефект след 40-те. Чела съм, че я слагат в препоръчваните процедури за тази възраст. Но мезотерапии има различни видове, зависи коя ще ти се прави.  Peace А и сигурно е възможно да се комбинира с други методи.  Simple Smile

И аз не мисля, че мезото е от-до като години. Т.е. за повечето манипулации е така. Peace
Може би се има предвид, че ще има по-малко въздействие след определена възраст, но възрастта е относително понятие. Някои и на 20 г да са, малко неща могат да се направят та да изглеждат по-"така", при  други и на 60+, може да се постигне страхотен резултат.

# 632
Не знам колко е вярно това, че мезотерапията няма ефект след 40-те. Чела съм, че я слагат в препоръчваните процедури за тази възраст. Но мезотерапии има различни видове, зависи коя ще ти се прави.  Peace А и сигурно е възможно да се комбинира с други методи.  Simple Smile

Ще го каже лекар който не е прекалено комерсиален освен ако пациента не иска просто да си освежи тена на лицето .Мезотерапията е за превантивно отпускане на млада и зряла кожа , стига зрялата кожа да не е много видимо отпусната  Joy.
А аз го казвам защото м/у моите 33 и 42 години съм правила почти всичко което е за мезотерапия на
 нашият пазар включително и мезолифт . И това помогна кожата на лицето да изглежда добре . Но сега  newsm78 към всичко което правя не бих добавила и мезотерапия просто няма да видя ефекта от нея . Но на шия и деколте продължавам особено добре ми се отрази новия продукт JUVÉDERM Volite .

# 633
  • в 1001-та нощ
Самсара, мисля, че след Вива кожата е по-фоточувствителна и също не се препоръчва лятото, но все пак - попитай Simple Smile

Brie, бързо се резорбира или веднага изчезва? Помня, че разказваше, но не и този детайл...

Аленка, за две седмици всичко изчезва. Аз доста се подувам и посинявам, синините стоят около седмица, долу-горе след третия ден мога да се показвам навън с по-тъмно червило. Обаче като спаднат всички отоци, ефектът е пренебрежимо минимален. Устните стоят просто малко по-сочни, но съвсем малко. Ако искам постоянен ефект, трябва да слагам буквано всеки месец. Така да ме е яд...

Вероятно си от редките случаи с по-широки каналчета и филърът буквално изтича навътре. Реално пак се ползва от тялото, но не целево, както е поставен. Отокът е от травмата. Така си мисля. Ако беше бърза резорбция - нямаше да се задържа и в назолабиалните. Там, вероятно няам такив аканалчета, през които да изтича.

a.l.e.n.a, а с какво бяха убожданията? Гледах клипчета, в които работеха с писалка и много дни жените бяха зачервени.

А ти колко време чака, за да те вземат?

С игла. Когато стане готово клипчето - ще ти дам линк. Би трябвало да се вижда всичко. И на мен ми е интересно да видя Simple Smile

Аз си записвам специфични часове - затова гледам по-отрано. Иначе така, ако се обадя спонтанно, за когато има час - поне седмица напред.

Някъде качих снимки за Жаки, ще видя къде бяха и ще ти ги пусна на лични. Една в нормално състояние без грим и една веднага след процедурата.

# 634
  • в 1001-та нощ

Ще го каже лекар който не е прекалено комерсиален освен ако пациента не иска просто да си освежи тена на лицето .Мезотерапията е за превантивно отпускане на млада и зряла кожа , стига зрялата кожа да не е много видимо отпусната  Joy.
А аз го казвам защото м/у моите 33 и 42 години съм правила почти всичко което е за мезотерапия на
 нашият пазар включително и мезолифт . И това помогна кожата на лицето да изглежда добре . Но сега  newsm78 към всичко което правя не бих добавила и мезотерапия просто няма да видя ефекта от нея . Но на шия и деколте продължавам особено добре ми се отрази новия продукт JUVÉDERM Volite .

Днес ми дойдоха на мейла промоциите на Скин лайн и видях, че включват 3 продукта на Жуведерм. Ако си запозната, би ли разказала нещо. Аз ще попитам и на място, но до сега не съм се интересувала Simple Smile

# 635
]

Днес ми дойдоха на мейла промоциите на Скин лайн и видях, че включват 3 продукта на Жуведерм. Ако си запозната, би ли разказала нещо. Аз ще попитам и на място, но до сега не съм се интересувала Simple Smile
[/quote]

В средата май сложих Juvederm VOLITE за дълбока хидратация , много са добри отзивите ( дано да не е само реклама ) на шия и деколте . За него казват че ефекта е 6 месеца така че ще споделя .JUVÉDERM™ Ultra   2 - слагам в хоризонталните бръчки на челото , издържа 1 година при мен .JUVÉDERM™ Ultra   4 - в назолабиалните , в основата на носа и от двете страни на брадичката . Доволна съм от тях и поне при мен имат добра трайност а съм и пушачка .
Каквото и да си избереш мисля че няма да сгрешиш а за лятото дълбоката им хидратация е супер .

# 636
  • София
Скрит текст:
Не знам колко е вярно това, че мезотерапията няма ефект след 40-те. Чела съм, че я слагат в препоръчваните процедури за тази възраст. Но мезотерапии има различни видове, зависи коя ще ти се прави.  Peace А и сигурно е възможно да се комбинира с други методи.  Simple Smile

Ще го каже лекар който не е прекалено комерсиален освен ако пациента не иска просто да си освежи тена на лицето .Мезотерапията е за превантивно отпускане на млада и зряла кожа , стига зрялата кожа да не е много видимо отпусната  Joy.
Скрит текст:
 нашият пазар включително и мезолифт . И това помогна кожата на лицето да изглежда добре . Но сега  newsm78 към всичко което правя не бих добавила и мезотерапия просто няма да видя ефекта от нея . Но на шия и деколте продължавам особено добре ми се отрази новия продукт JUVÉDERM Volite .

Какво значи да освежи тена си с мезо? /аз го правих 2 пъти вместо филър/
Как мезотерапията е за превантивно отпускане? /на мен ми стои като набухнало/
И какво значи млада и зряла кожа?
Значи, на шия и деколте, М. все пак влияе. На Joy Joy Joy предстарческа възраст. Wink  Laughing

Не се заяждам, просто питам, виждам че имаш опит.
 bouquet

# 637
a.l.e.n.a, ще съм много благодарна на снимки  Blush

# 638

1 .Какво значи да освежи тена си с мезо? /аз го правих 2 пъти вместо филър/ - има терапии за хидратация и биоревитализация това е освежаване на тена на лицето или за да съм още по точна действа в/у епидермиса
2 .Как мезотерапията е за превантивно отпускане? /на мен ми стои като набухнало/-  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 - не се заяждам но ако " превенция " ти звучи като " набухване " - приемам че  е шега
 3 .И какво значи млада и зряла кожа?  Joy - според СЗО - младата възраст е от 25 - 44 години но стареенето на кожата може да започне още от 28 г под влияние на различни фактори ......
4 . Значи, на шия и деколте, М. все пак влияе. На Joy Joy Joy предстарческа възраст. Wink  Laughing - колко варианта има за да се поддържа кожата в тези две области един от тях е мезотерапията  newsm78 , плазмолифтинг , фотоподмладяване и т .н - това е превенция . А аз съм си направила мезотерапия с JUVÉDERM Volite ( за който казват че добър нов продукт ) , преди това там има поставени различни видове конци и E max лазер - моята кожа е зряла  Joy

bouquet
[/quote]

# 639
Значи с голямо съжаление съобщавам, че филърът за под очи НЕ става за устни. Месец без 5 дни и изчезна. Ама много странно преди 2 дни си беше там и изведнъж от едната страна на устна напълно изчезна, а от другата има съвсем малко. Да не вземе и под очите да се резорбира за нула време:( Ще ви държа в течение.

# 640
Значи с голямо съжаление съобщавам, че филърът за под очи НЕ става за устни. Месец без 5 дни и изчезна. Ама много странно преди 2 дни си беше там и изведнъж от едната страна на устна напълно изчезна, а от другата има съвсем малко. Да не вземе и под очите да се резорбира за нула време:( Ще ви държа в течение.
Нали Redensiti II ти сложиха под очите ? Няма да изчезне просто той не е за устни не е с голяма плътност .И недей да влизаш в сауна ( ако ти харесва ) .

# 641
Божкееее, вчера бях на сауна?!!! И днес няма никой в устната, защо не ми каза лекарката, сърдита съм  Crossing Arms Simple Smile))

# 642
  • София

1 .Какво значи да освежи тена си с мезо? /аз го правих 2 пъти вместо филър/ - има терапии за хидратация и биоревитализация това е освежаване на тена на лицето или за да съм още по точна действа в/у епидермиса
2 .Как мезотерапията е за превантивно отпускане? /на мен ми стои като набухнало/-  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 - не се заяждам но ако " превенция " ти звучи като " набухване " - приемам че  е шега
 3 .И какво значи млада и зряла кожа?  Joy - според СЗО - младата възраст е от 25 - 44 години но стареенето на кожата може да започне още от 28 г под влияние на различни фактори ......
4 . Значи, на шия и деколте, М. все пак влияе. На Joy Joy Joy предстарческа възраст. Wink  Laughing - колко варианта има за да се поддържа кожата в тези две области един от тях е мезотерапията  newsm78 , плазмолифтинг , фотоподмладяване и т .н - това е превенция . А аз съм си направила мезотерапия с JUVÉDERM Volite ( за който казват че добър нов продукт ) , преди това там има поставени различни видове конци и E max лазер - моята кожа е зряла  Joy

bouquet
[/quote]

1, Да, именно защото действа /?/ върху епидермиса няма как да е от-до години.
Всички тия "ации" действат донякъде така. В голямата си част в/у него, ако не е поставено една идея по-навътре.

2. Какво ти е като шега? Моят опит ли. newsm78 Или не знаеш за какво се използва мезото и какви съставки включва.

Разбрах!

3. Според СЗО, млада възраст означава до 25 г.
Ако на някой му се иска да е до 44 г, е сорри, ама не е така. На 44 вече се водиш поостарял. Не случайно до 35 дават и някакви кредити. А всяко следващо поколение се води до 25 г.

4, Честито! bouquet Прави, каквото правиш и да е все така хубава кожата ти по шия и деколте.

JACKLIN*, e kak можа да отидеш на сауна? Rolling Eyes Колко пъти тук сме коментирали за негативните "препратки" след филъри и т.н.
Нищо, целия живот е опит-грешка-опит. Peace
Не успях да ти видя снимките. Peace Както и да е. Не си ли в групата?
Естествено, че филър за очи, не става за устни. Wink
Таман се бях наканила да ходя на консултация при В. Благодаря !!! Hug bouquet

# 643
  • София
Божкееее, вчера бях на сауна?!!! И днес няма никой в устната, защо не ми каза лекарката, сърдита съм  Crossing Arms Simple Smile))

Е, то има значение на каква температура си стояла и за колко време. Peace Wink

# 644

4 . Значи, на шия и деколте, М. все пак влияе. На Joy Joy Joy предстарческа възраст. Wink  Laughing - колко варианта има за да се поддържа кожата в тези две области един от тях е мезотерапията  newsm78 , плазмолифтинг , фотоподмладяване и т .н - това е превенция . А аз съм си направила мезотерапия с JUVÉDERM Volite ( за който казват че добър нов продукт ) , преди това там има поставени различни видове конци и E max лазер - моята кожа е зряла  Joy

bouquet

1, Да, именно защото действа /?/ върху епидермиса няма как да е от-до години.
Всички тия "ации" действат донякъде така. В голямата си част в/у него, ако не е поставено една идея по-навътре.

2. Какво ти е като шега? Моят опит ли. newsm78 Или не знаеш за какво се използва мезото и какви съставки включва.

Разбрах!

3. Според СЗО, млада възраст означава до 25 г.
Ако на някой му се иска да е до 44 г, е сорри, ама не е така. На 44 вече се водиш поостарял. Не случайно до 35 дават и някакви кредити. А всяко следващо поколение се води до 25 г.

4, Честито! bouquet Прави, каквото правиш и да е все така хубава кожата ти по шия и деколте.

JACKLIN*, e kak можа да отидеш на сауна? Rolling Eyes Колко пъти тук сме коментирали за негативните "препратки" след филъри и т.н.
Нищо, целия живот е опит-грешка-опит. Peace
Не успях да ти видя снимките. Peace Както и да е. Не си ли в групата?
Естествено, че филър за очи, не става за устни. Wink
Таман се бях наканила да ходя на консултация при В. Благодаря !!! Hug bouquet
[/quote]

Какво ми се иска на мен относно възрастта е едно но какво казват другите за нея е  :

Класификация според СЗО

0-14 г. – детска възраст
15-44 г. – млада възраст
45-59 г. – средна (зряла) възраст
60-74 г. – възрастни хора
75-89 г. – стари хора (старческа възраст)
Над 90 г. – дълголетие

Календарна и биологична възраст
Календарната възраст се определя от изтеклия период от време от раждането до дадения момент.
Биологичната възраст се определя от функционалния капацитет на организма спрямо календарната му възраст, като се използва голям набор от критерии и параметри.

2. Какво ти е като шега? Моят опит ли. newsm78 Или не знаеш за какво се използва мезото и какви съставки включва. - За какво се използва не го казвам аз а дерматолозите а какъв е състава в детайли на различните продукти също не ми е необходимо да знам . Това което ме интересува е действието на продукта и колко пъти и през какъв период трябва да се приложи .

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 12:55 от nkv_sz

Общи условия

Активация на акаунт