Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 962
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За мезотерапията има ли неподходящ сезон?

Не мисля. Аз съм правила през лятото. Не съм забелязала да се разградят ХК + другите съставки на мезотерапията, но на мен по принцип бавно ми се разграждат филър и ботокс. Peace

# 616
a.l.e.n.a, наистина ли с плазмотерапията се позапълни лицето, където си искала?  Blush
Не мога да повярвам такове нещо без филъри.
Много убождания ли правят? А леките отоци под очите махнаха ли се?

Аз не съм правила нищо, само надниквам, много съм страхлива.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 19:32 от marigold_

# 617
  • в 1001-та нощ
Аз съм с много тънка кожа, възможно е да е от това. Преди време Ванеска ми прави повърхностно, тогава пак имаше скулптуриращ ефект, но беше за няколко мееца. Сега е по-дълбоко и ще са няколко процедури. Това, което сега се вижда, на този етап - не зная дали не е  реакция на тъканите. Нека мине повече време, ще споделя.

Убожданията бяха под очите и под скулите, не по цялото лице равномерно, както аз очаквах, но като се замисля - док каза - където има нужда. Ще разпитам повече, като ходя. И ми се иска и в гневната. Той със сигурност не я е видял. Но аз знам, че е слабо място. И в назолабиалните също. Е, ще се вслушам в неговото мнение. Да не се окаже, че така само се пилее материал.  Не зная дали се прави при заформящи се мимически бръчки или там, където има нужда от лифтиране и изпълване.

# 618
Лекарката в Англия при която ходих ми каза, че мезотерапията има ефект до 40 годишна възраст, от там нататък си трябват по-сериозни мерки. Вярно ли е това?
Права е , след 40 само с мезотерапия не се получава .Мезотерапията има много добър ефект при по -тънки и финни кожи с малко или без подкожна мазнина .При по - плътна и сочна кожа с повече мазнинка  Peace просто няма да се види ефекта .А той е освежаване , хидратация , проясняване на тена и по - добър тургор на кожата

# 619
El_83, това за ботокса, което казваш е много странно. На мен Каляшева ми се обажда още на следващия ден да пита как съм и задължително ме вика на преглед след две седмици, ако се наложи ретуш, за което не плащам допълнително, мислех, че е обичайна практика.
Иначе за мезотерапията, тя казва, че е инвестиция във времето.
Какъв филър ти сложиха, та се е резорбирал толкова бързо?
На картончето от едната страна пише Botox  от другата залепен стикер Teosyal PureSense Radensiti І
Като цяло въобще не ми обясни подробно, като на човек, които прави нещо за пръв път. Иначе нямаше никаква болка, наистина има лека ръка, и устни които е правила ми харесват но..

# 620
Ел, в устните ти и се резорбира бързо филъра?

# 621
В устните нищо не съм слагала. Ботокс на гневна и пачикрак правих и мезотерапия.

# 622
a.l.e.n.a, благодаря, много добре ми звучи това, че не се вкарват в тялото чужди вещества.

# 623
В устните нищо не съм слагала. Ботокс на гневна и пачикрак правих и мезотерапия.

Ох, извинявай! Останах с впечатление, че Теосиал е името на филъра и не знам защо реших, че си слагала в устните.

Аз ще ходя другата седмица за филър в назолабиални пак и се чудя за устните. Много ми харесва ефекта, но е страшно краткотраен при мене. Много пари на вятъра.

# 624
  • в 1001-та нощ
Brie, бързо се резорбира или веднага изчезва? Помня, че разказваше, но не и този детайл...

# 625
Самсара, Ванеска е на Московска, а Валянова в другата клиника, поне ние като сме ходили при втората беше на друго място.

Благодаря!

Вива и плазмотерапия дали могат да се направят в кратък период от време едно след друго?
И ако имаш много спукани капилярчета по лицето Вива подходяща ли е?

# 626
  • в 1001-та нощ
Плазмотерапията може да се комбинира с други процедури, но колко време след Вива - малко ми е трудно да коментирам. Предполагам, поне 2 седмици. Аз бих правила Вива зимата, а PRP  лятото  Peace

За спуканите капиляри - трябва да каже лекар  Peace

# 627
Нямам шанс за Вива зимата аз  Grinning PRP  - плазмотерапия ли е това?  Grinning

Ще съм в БГ към края на август около 20, за има няма 20 дни. Искам да направя нещо за себе си, че тук ми е невъзможно към момента и опциите не са кой знае колко.
Филъри в лицето не искам. Легаси с една процедура нищо не става. Мезо или микродембразио не са кой знае какво, искам нещо по- ефективно, по-силно.

Даже капиляри няма как да третирам лятото, че май не трябваше да е с тен кожата за да се махат капиляри.
избелващи процедури също!

ПфУ!  Crossing Arms

# 628
a.l.e.n.a, а с какво бяха убожданията? Гледах клипчета, в които работеха с писалка и много дни жените бяха зачервени.

А ти колко време чака, за да те вземат?

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 16:16 от marigold_

# 629
Не знам колко е вярно това, че мезотерапията няма ефект след 40-те. Чела съм, че я слагат в препоръчваните процедури за тази възраст. Но мезотерапии има различни видове, зависи коя ще ти се прави.  Peace А и сигурно е възможно да се комбинира с други методи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт