Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 965
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Как ти го постави филъра с канюла или с няколко убождания . Трудно може да се прецени на око колко е необходимо . С времето филъра се натрупва но количеството  зависи и от това когато го поставя доколко се изпълва зоната под окото .
[/quote]

Не знам какво е канюла,с убождания.
Определено няма да си сложа още,преди това бях при друга дерматоложка на консултация ,която ми каза ,че мястото е много деликатно и не се препоръчва въобще да се пипа.

# 601
Филър, коя е докторката? Какво е това криене на името   Crazy

Пак да си задам въпроса Ванеска и Валянова на едно и също място ли работят?

И от плазмотерапия какви са евентуалните негативи и риск?

Аленка, как се спря на Михайлов? Даже не знам кой е този доктор? Плазмотерапия правят мисля почти във всяка клиника?

# 602
Как ти го постави филъра с канюла или с няколко убождания . Трудно може да се прецени на око колко е необходимо . С времето филъра се натрупва но количеството  зависи и от това когато го поставя доколко се изпълва зоната под окото .

Не знам какво е канюла,с убождания.
Определено няма да си сложа още,преди това бях при друга дерматоложка на консултация ,която ми каза ,че мястото е много деликатно и не се препоръчва въобще да се пипа.
[/quote]
Когато се работи с канюла има по - голяма прецизност и няма опасност да се инжектира от продукта в лицевите артерии.Има и по - малко убождания и дерматолозите казват че така поставен филъра е по - траен .

# 603
Самсара, Ванеска е на Московска, а Валянова в другата клиника, поне ние като сме ходили при втората беше на друго място.

# 604
Аз преди около 2 години бях при д-р Валянова на Московска. Не останах изобщо доволна от поставяне на филър в устните. Но беше преди две години, през това време може да се е научила на нещо Simple Smile

# 605
Алексче, дали от Легасито не се разграждат по бързо филърите?
Аз се чудя дали на есен да щракна още две Виви, много добре ми се отразиха, кожата ми е уплътнена и по- здрава.

Имам подозрения, че да. Твърдят, че Легасито не разгражда филърите, но според мен, не е съвсем така.
Зарди нагряването до висока температура Легаси не ми го препоръчаха в мед. център, заради възможност от разграждане на филърите -ХК И ботокс. ClearLift e перфектен при наличие на филъри и ботокс

# 606
  • в 1001-та нощ
....Аленка, как се спря на Михайлов? Даже не знам кой е този доктор? Плазмотерапия правят мисля почти във всяка клиника?

Най-напред избрах клиниката, това е място, където грижта за теб е на първо място - ако влизаш с проблем, да си тругнеш доволен. Чувствам се добре, няма "бръмчалки" ... Визията на екипа за подход към клиента съвпада с моята - не всичко на max и да пада печалба, а умерено, балансирано, с грижа и разбиране. Всяко лице се разглежда индивидуално и се предлага комплекс от подходящи за него процедури, подредени в съответната хронолия. Има структуриран подход, а не хаотичност. Не се предлага всичко на всеки или на конвейр това, което има най-висока норма на печалба.

С д-р Михайлов се разприказвахме веднъж в чакалнята по друга тема и така тръгна приказката. Умее да обяснява, а разбрах, че е и преподавател, явно има опит да обяснява достъпно Simple Smile След Ванеска, няма друг лекар, с който да се чувствам толкова добре и спокойна, да зная, че съм правилните ръце. Има лекари с много практика, в които усещаш рутината и отегчението. В него виждам една искрица, което те вдъхновява, той самия гори за теб, готов е да дава. Разбира се, това е субективно и въпрос на химия между лекар и пациент.

# 607
Алена, къде преглежда Михайлов?
Аз пък от Ванеска не съм доволна....Петната даже не ми ги разгледа, каза, че с нищо не могат да се третират?!? На всичките ми въпроси за филъри и корекции отговаряше с по едно дума. Консултацията, ботокс и мезотерапия приключиха за има няма 15 мин. Платих 800лв и си тръгнах. И когато и писах, че ботокса изчезна за месец и половина, отговорят беше, че явно е до организъм ( въпреки че на консултацията каза категорично поне 7-8 месеца) Дори не каза, ела пък да видим и т.н

При Джалдети пък ходих заради здравословен проблем със скалпа. Мнооого приятна жена, много. И всичко подробно ще те разпита, всичко ще ти обясни и няма да направи нещо, само за да ти вземе парите. Избелваща мезотерапия ми направи за смешните 70лв ( под очите е 50лв) Цените и са много по поносими. Обаче пък няма много снимки на корекции и не мога да преценя за разкрасителните процедури до колко е добра.

# 608
  • в 1001-та нощ
В Скин Лайн преглежда  Peace

# 609
Филър, коя е докторката? Какво е това криене на името   Crazy

А не,не я крия..Д-р Папанчева,Explozion-Варна.. Peace

nkv_sz ,сподели моля те за конците  bouquet

В Скин Лайн ми казаха,че ако повдигна лицевия контур,резките под очите сами ще се поопънат,та се чудя ако сложа по два-три от тези Барб ?

# 610
El_83, това за ботокса, което казваш е много странно. На мен Каляшева ми се обажда още на следващия ден да пита как съм и задължително ме вика на преглед след две седмици, ако се наложи ретуш, за което не плащам допълнително, мислех, че е обичайна практика.
Иначе за мезотерапията, тя казва, че е инвестиция във времето.
Какъв филър ти сложиха, та се е резорбирал толкова бързо?

# 611
За мезотерапията и аз съм чувала доста хубави неща. По света е един от най- търсените и популярните методи, а и помага срещу доста различни несъвършенства. Но е много важно и кой я извършва разбира се.  Peace

# 612
За мезотерапията има ли неподходящ сезон?

# 613
Лекарката в Англия при която ходих ми каза, че мезотерапията има ефект до 40 годишна възраст, от там нататък си трябват по-сериозни мерки. Вярно ли е това?

# 614
Лекарката в Англия при която ходих ми каза, че мезотерапията има ефект до 40 годишна възраст, от там нататък си трябват по-сериозни мерки. Вярно ли е това?

Не, според мен. Всичко зависи от състоянието на кожата, не от възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт