Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 363
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
chris, в предишната и по-предишна тема е коментирано много за Легаси.
Стараното е, че при мен не излиза почти нищо с търсачката. newsm78
Аз не се интересувам, но имам бегъл спомен, че машините нещо бяха различни.
Скрит текст:
За мен е абсолютен нон сенс да плащам за апаратна процедура такива пари, независимо какви честоти и полета се използват, при положение, че цялостен мануален масаж е около 30 лв. Знам какво ще ми опонират, но държиш един накрайник на машина с/у тези пари, не, благодаря. Не е за мен. Peace
Така че, ако никой друг не се включи виж характеристиките на машините. bouquet

# 136
Кой е лилавия, ултра ли?
И да попитам друго , от мезотерапия с  teosyal това хлътване под очите повлиява ли се?
При мен незнам дали е хлътване или по скоро е подпухване,лека торбичка и светлината така пада , че образува сенки по очите. Незнам дали ме разбрахте.

# 137
Какво толкова ги мислите тези устни, аз като ходя все едно на фризьор отивам, с такава лекота. Първия 1мл почти не пролича, на 1,55 вече се видя ефект. Наскоро сложих още 0,5- идеални са. Лилав жуведерм.
От третия път се оплаках от нещо като ръбче на горната устна, този път стана по-хубаво( и по-незабележимо) според мен.

Хм, и го казваш това с такава увереност, все едно от 10 г ходиш да си правиш устни! Набоде си 3 пъти устните (като преди това пита също в темата по въпроса!!)  и вече айде с голямата лопата към другите.

Ще мислят и ще питат, за това е темата!

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 23:53 от Самсара

# 138
Здравейте,момичета,нещо да сте чували за изкуствен тен който се нанася  с пистолет по цялото тяло,2 сед издържал ,някой да е пробвал
Казва се спрей тен, аз съм ходила, никак не останах доволна. На Палмърс бронзантите са по-добри, сега ходя на солариум.
Какво толкова ги мислите тези устни, аз като ходя все едно на фризьор отивам, с такава лекота. Първия 1мл почти не пролича, на 1,55 вече се видя ефект. Наскоро сложих още 0,5- идеални са. Лилав жуведерм.
От третия път се оплаках от нещо като ръбче на горната устна, този път стана по-хубаво( и по-незабележимо) според мен.

А къде ходиш да си ги правиш? И ако случайно не се харесам след време устните същата форма като преди ли се възвръщат? Че това най- ме притеснява - на някои им ги правят ужасни..

# 139

Хм, и го казваш това с  такава увереност увереност, все едно от 10 г ходиш да си правиш устни! Набоде си 3 пъти устните (като преди това пита също в темата по въпроса!!)  и вече айде с голямата лопата към другите.
 Joy Joy Joy

# 140

Хм, и го казваш това с  такава увереност увереност, все едно от 10 г ходиш да си правиш устни! Набоде си 3 пъти устните (като преди това пита също в темата по въпроса!!)  и вече айде с голямата лопата към другите.

😂😂😂😂 Винаги подкрепям жените, които искат да пипнат нещо по себе си .  Ако знаех колко е хубаво по-рано щях да почна. 🤗🤗🤗
Доколкото знам има процедура, с която разграждат хиалурона, не знам колко е ефективна и дали става за всички филъри

# 141
  • София
.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 15:41 от Wind_

# 142
А мога ли да те попитам по време на самата процедура как стоят нещата, предполагам слагат локално обезболяващо?

Здравей, намаза ме с обезболяващ крем, в който има  лидокаин, за да се обезчувстви самото място.

Самсара, нямам проблем да споделя при коя лекарка съм ходила. Преди споделих линк за нея, но ми направиха забележка, че било реклама. Понеже ме попита си позволявам да го кажа  - лекарката е д-р Каляшева.

# 143
  • Stuck in a moment
За мен е много полезно когато пишете при кого сте ходили и дали сте доволни, не само от резултата а и от отношението.

# 144
Самсара, нямам проблем да споделя при коя лекарка съм ходила. Преди споделих линк за нея, но ми направиха забележка, че било реклама. Понеже ме попита си позволявам да го кажа  - лекарката е д-р Каляшева.

Благодаря  Simple Smile

Не знам кой е направил забележка за реклама, при условие, че  една от целите на темата е да се споделят имена, отношение и резултат  Hug

# 145
  • София
Здравейте, някой правил ли е LPG ендермолифт лице?

# 146
И аз смятам, че трябва да споделяме при кой си правим процедурите. Иначе как ще получим впечатления за различните специалисти. А тази спрей кабина и аз съм се чудила за нея дали ефектът е хубав. Някой друг ползвал ли е?  Rolling Eyes

# 147
Относно устните - чудим се, защото толкова народ се разхожда със зле направени устни. Особено когато са били много тънки и филърът така е поставен, че е подута зоната над самите устни и тези момичета/жени иса обезобразени за мен ... Как да не го мисля след като при мен синини се получиха при ботокса, да не говорим че вероятно поне една седмица ще ходя подута и синя.

Особено като чета как хората са получили алергични реакции и т.н.

За спрей тена - виждала съм англичанки на петна след спрей тен.

# 148
  • в 1001-та нощ
Специално за устните - аз си мисля, че тези с патешките муцуни - се харесват и желаят да имат такива. И ще си похвалят доктора, ако ги питате  Peace

Здравейте, някой правил ли е LPG ендермолифт лице?

Аз да - в Скин Лайн - заедно с легаси на лице  Peace

# 149
Относно устните - чудим се, защото толкова народ се разхожда със зле направени устни. Особено когато са били много тънки и филърът така е поставен, че е подута зоната над самите устни и тези момичета/жени иса обезобразени за мен ... Как да не го мисля след като при мен синини се получиха при ботокса, да не говорим че вероятно поне една седмица ще ходя подута и синя.

Особено като чета как хората са получили алергични реакции и т.н.

За спрей тена - виждала съм англичанки на петна след спрей тен.
Преди процедура около 4 до 5 дни вземи табл.арника .И за мазане в/у тях аз препоръчвам Лиотон (за лице и шия е по - добре от Хепароид който изсушава кожата ) и Deep Repair Balm на Teoxane - много е добър особенно при чуствителна кожа .
Аз правих устни 4 месеца подред , първият път посинях доста и на работа ме гледаха странно и със съчуствие .След това нямаше дори точка синьо .

Общи условия

Активация на акаунт