Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 447
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Aз това се опитвам да обясня на спортните маниаци. Съгласна съм за стягането, но какво да стягам под целулита?!Бричове според мен само с легасита и липосукция. Имам толкова приятелки, които от години спортуват, структурата им е такава и отърване от брича няма. Особено като е хормонално и наследствено.

# 226
  • На топло в неговото сърце.
Здравейте,въпросът ми е към дамите със силиконов бюст,24 дни след  операцията ,кожата на гърдите ме боли при докосване/натискане ,това нормално ли е,от разстягане или ...,кога ще мине,чак на 2 май съм на преглед лично при др Динев,вече спя настрани,но все още има лека болка и дикомфорт от определени движения или носене на нещо по тежко ,но пък още от 16 ден съм на кроса,въртя та се пукам без да движа ръцете newsm53  ииии въпрос към Алена мазала ли си белезите с нещо,на мен ми казват ,че няма за какво да го правя щяло да е като косъм и да не се вижда,но  искам да ги няма ,та след колко време се започва с мазането
Здравей преди няколко дена писах тук ,но никой не ми отговори къде точно си прави операцията и доволна ли си.От толкова много инфо направо се обърках.Не знам към кой лекар точно да се ориентирам

# 227
Здравейте, мили хора!Искам да направя корекция на бюста си! През последните седмици прочетох толкова много информация в интернет уж с цел да добия яснота, но вместо това сякаш се обърках до краен предел! Нямаше лекар, за който да видя 10 положителни коментара, които да не бъдат последвани от 10 негативни! Имената на тези доктори, за които най-често слушаме по медиите Д-р Енчев,д-р Николай Георгиев,д-р Веселин Динев и д-р Тонев. Разбира се, това не означава, че те са най-добри, но някак съм свикнала да мисля, че който взима най-скъпо, трябва да е най-добър (което не винаги е вярно). Естествено, че не искам да давам луди пари, защото нямам в излишък , но все си мисля, че това все пак е тялото ми и бих искала да получа най-добрия резултат, или да пътувам в чужбина Прочетох историите на много щастливи и на много препатили жени. И затова искам в тази тема да ви попитам - как човек да избере правилния лекар? Д-р Енчев ли е по-добър или д-р Георгиев, или пък някой друг? Как се взима такова решение?Ако има някой правил бюст в Турция да сподели-четох добри за Болница Медикъл Парк.Благодаря !

Ето това питах

# 228
  • София
Здравейте, мили хора!Искам да направя корекция на бюста си! През последните седмици прочетох толкова много информация в интернет уж с цел да добия яснота, но вместо това сякаш се обърках до краен предел! Нямаше лекар, за който да видя 10 положителни коментара, които да не бъдат последвани от 10 негативни! Имената на тези доктори, за които най-често слушаме по медиите Д-р Енчев,д-р Николай Георгиев,д-р Веселин Динев и д-р Тонев. Разбира се, това не означава, че те са най-добри, но някак съм свикнала да мисля, че който взима най-скъпо, трябва да е най-добър (което не винаги е вярно). Естествено, че не искам да давам луди пари, защото нямам в излишък , но все си мисля, че това все пак е тялото ми и бих искала да получа най-добрия резултат, или да пътувам в чужбина Прочетох историите на много щастливи и на много препатили жени. И затова искам в тази тема да ви попитам - как човек да избере правилния лекар? Д-р Енчев ли е по-добър или д-р Георгиев, или пък някой друг? Как се взима такова решение?Ако има някой правил бюст в Турция да сподели-четох добри за Болница Медикъл Парк.Благодаря !

Ето това питах

Аз си правих бюста при д-р Николай Георгиев през 2006 г. Доста се рових в интернет тогава - няма лекар с изцяло положителни отзиви.При мен надделя факта че моя позната прави бюст при него 6 месеца преди мен.
Корекцията направих на 28 г. , сложих си 375 к , подмускулно , анатомични импланти McGan (мисля че вече не се произвеждат
Много съм доволна до ден днешен , проблеми не съм имала никакви , бюста ми е много естествено изглеждащ , дори много приятели не знаят за корекцията.
Питай ако имаш някакви въпроси.

# 229
# 230
Здравейте,въпросът ми е към дамите със силиконов бюст,24 дни след  операцията ,кожата на гърдите ме боли при докосване/натискане ,това нормално ли е,от разстягане или ...,кога ще мине,чак на 2 май съм на преглед лично при др Динев,вече спя настрани,но все още има лека болка и дикомфорт от определени движения или носене на нещо по тежко ,но пък още от 16 ден съм на кроса,въртя та се пукам без да движа ръцете newsm53  ииии въпрос към Алена мазала ли си белезите с нещо,на мен ми казват ,че няма за какво да го правя щяло да е като косъм и да не се вижда,но  искам да ги няма ,та след колко време се започва с мазането
Здравей преди няколко дена писах тук ,но никой не ми отговори къде точно си прави операцията и доволна ли си.От толкова много инфо направо се обърках.Не знам към кой лекар точно да се ориентирам
здравей,моята операция беше  на 3.04 при др Динев от Валем Варна,доста инфо изчетох и се обърках,а не ми се пътуваше до София и решението го взех от днес за утре,бяха ми препоръчани трима за Варна ,и преди съм го искала но от страх се отказвах и така записах час при Динев само че др Димитрова върши всичко с Динев се виждаш в деня на операцията за 5 мин,обадих се за консулт и при другите но единия имаше часове за след месец ,другия не вдигна телефона,тази дата беше най близко и се хвърлих с главата на пред ,ако не бях го направила най вероятно отново щах да се откажа,мойте са 410сс висок профил анатомични най меките възможни Ментор,така че решението си е изцяло твое,един е доволен от един,друг от друг и така

# 231
  • София
И поредният ми въпрос: всяка отворена ампула филър се заплаща изцяло нали? Независимо дали се използва цялата или наполовина например. Поне аз с такова впечатление съм останала досега , но ми е любопитно все пак.  Thinking
Определено, не! Peace
Аз поне не съм плащала за отворена и не изхабена ампула от филър.
Ако пожелая за нещо друго по мен - Ок, ако не, - не плащам. Peace

И какво я правят отворената и не изхабена? Хвърлят я
Скрит текст:
или я оставят за някой друг? Защото, ако е така е нелогично да не си я платиш цялата  - кой ще изхвърли цяла ампула за 700 лв напр, а ще платиш 300 да речем?

Тук в Норвегия това е Абсолютно забранено! и много се радвам за това. В никакъв случай не бих искала да платя и да ми вкарат нещо с игла в тялото, което е било отворено незнайно кога.
От елементарна безопасност до хигиена. Тук поне се спазват много стриктно правилата за хигиена и безопасност - не пипат без ръкавици, отварят пред теб, дезинфекции...всичко е под контрол.

Валянова в Хил клиник го практикува това, поне 2014 г. Не знам дали все още е така. Живкова не, категорична беше и не дели и не пази ампули.
В Норге също са така - дори да поискам да ми я запазят за мен! И да отида след два дни например да поставят останала част, не го правят, отказват категорично.

Това за тях е стерилен продукт и веднъж отворен или се слага на момента или се изхвърля.

Нямам идея как се процедира в повечето клиники в БГ?

P.S. Лятото, като си дойда в БГ ще се консултирам с Ванеска, шом има толкова доволни от нея Simple Smile Аз съм избягвала Хил Клиник основно заради Валянова  Stop
[/spoiler]

Именно. Изляха филъра в чешмата. Пред мен. Wink
Доколко е редно и каква им е "далаверата" са други въпроси.

# 232
  • в 1001-та нощ
Здравейте , мами Simple Smile В форума има много изписано относно липосукциите , но ми се ще малко по-актуална информация . Насочила съм се за липосукция на вътрешната част на бедрата. Тренирам активно , спазвам известни ограничения в храненето и съм нормална на тегло , а бедрата си стоят все толкова мазни :/ . Та има ли някой , който скоро си е правил липосукция и би ли споделил опита си и насоки към определен доктор?

Здравей, аз също обмислям лазерна липосукция на тази зона, защото там мазнините нямат никакво премахване, а аз също спортувам и се храня здравословно.  Confused  Допадна ми, че процедурата е без болка и няма болничен престой, защото съм доста ангажирана. Ако искаш прочети инфо в тази тема, обсъждаме вътрешната част на бедрата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=970210.msg34910712#msg34910712  Peace

Инвазивна ли е? Къде мислиш да я правиш?

denissa22, в избора на лекар ми помогна моя приятелка - мед. лице, която беше правила операцията, с голямо проучване и разбиране на процесите.

Aз това се опитвам да обясня на спортните маниаци. Съгласна съм за стягането, но какво да стягам под целулита?!Бричове според мен само с легасита и липосукция. Имам толкова приятелки, които от години спортуват, структурата им е такава и отърване от брича няма. Особено като е хормонално и наследствено.

+1 - всеки си има някаква проблемна област. Аз имам нужда само със скулптурираща цел, малко да се пипне. Не мога да се примиря. Но и не съм убедена до колко ще ми хареса изпайдушването в областта, до колко ще има пълноценно възстановяване ... Предпочитам да се пипа с възможно най-фини средства и минимално да се травмират другите тъкани. Гледах, четох ....лазерна липодистрофия, лазерна липосукция, ултразвукова ...

# 233
Самара, имах предвид, че обсъждаме проблема и обменяме идеи и инфо.  Peace Съгласна съм с вас момичета, че за бричовете и бедрата много трудно се постигат резултати със спорт. Особено ако ти е генетично заложено..  Sad По-добре е с процедура да стане бързо и сигурно. А за добавките към фитнеса аз съм приемала, ама пак ставаха бавно и тегаво нещата, не видях особен ефект толкова.

# 234
Днес във фирмата идва мамоложката  д-р Дилова/веднъж годишно е безплатен прагледа/И я попитах тя ми каза за Тепавичарова,Ильо Стоянов и Василев- във военна болница.Като ме посъветва да отида при всеки от тях и ако е възможно да направят корекцията само през ареолата да го направят така за да нямам белези.
Препоръча и енчев ,но той взимал доста скъпичко

# 235
 newsm10 newsm10

Ето това питах

Аз си правих бюста при д-р Николай Георгиев през 2006 г. Доста се рових в интернет тогава - няма лекар с изцяло положителни отзиви.При мен надделя факта че моя позната прави бюст при него 6 месеца преди мен.
Корекцията направих на 28 г. , сложих си 375 к , подмускулно , анатомични импланти McGan (мисля че вече не се произвеждат
Много съм доволна до ден днешен , проблеми не съм имала никакви , бюста ми е много естествено изглеждащ , дори много приятели не знаят за корекцията.
Питай ако имаш някакви въпроси.
Благодаря може би ще трябва да отида на няколко консултации преди да реша

# 236
Алена да попитам  при кого?Тъй като аз съм с много голям бюст а малък гръден кош и ми казаха,че първо ще трябва да намалят и повдигнат бюста и едва тогава да се постави имплант.ААз искам новите ми гърди да са стегнати и непреливащи,за да ходя по-често без сутиен.

# 237
Момичета при поставяне на ботокс казаха ли ви да правите мимики в първите часове, за да се разпредели равномерно?

# 238
На мен не са ми казвали такова нещо.

# 239
Момичета при поставяне на ботокс казаха ли ви да правите мимики в първите часове, за да се разпредели равномерно?
Да казват го дерматолозите и 5 часа дй не лягаш и да не си навеждаш главата .

Общи условия

Активация на акаунт