Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 449
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Тези двете ми ги казаха. Както и да не вдигаш тежко, да не тренираш, да не пиеш алкохол поне 24 часа ...  да не слагаш грим и да не масажираш участъците.

# 241
Днес във фирмата идва мамоложката  д-р Дилова/веднъж годишно е безплатен прагледа/И я попитах тя ми каза за Тепавичарова,Ильо Стоянов и Василев- във военна болница.Като ме посъветва да отида при всеки от тях и ако е възможно да направят корекцията само през ареолата да го направят така за да нямам белези.
Препоръча и енчев ,но той взимал доста скъпичко

Направи консултация и при тримата .Мои колежки предпочитат др.Василев във ВМА .И резултата е много добър.Но и на другите двама лекари съм виждала техни пластични интервенции и те са също много добри .
Трябва двама от тях да са на едно мнение за да решиш ти точно как ще процедираш .

# 242
Нали разширява кръвоносните съдове ...

# 243
Нали разширява кръвоносните съдове ...
Да така е , но досега не са ми го казвали дерматолозите .Макар че зависи от вида алкохол и количеството .

# 244
  • На топло в неговото сърце.
Днес във фирмата идва мамоложката  д-р Дилова/веднъж годишно е безплатен прагледа/И я попитах тя ми каза за Тепавичарова,Ильо Стоянов и Василев- във военна болница.Като ме посъветва да отида при всеки от тях и ако е възможно да направят корекцията само през ареолата да го направят така за да нямам белези.
Препоръча и енчев ,но той взимал доста скъпичко

Направи консултация и при тримата .Мои колежки предпочитат др.Василев във ВМА .И резултата е много добър.Но и на другите двама лекари съм виждала техни пластични интервенции и те са също много добри .
Трябва двама от тях да са на едно мнение за да решиш ти точно как ще процедираш .
Благодаря ти!  smile3501

# 245
nkv_sz , какъв е този МД код, който са ти сложили за изглаждане на хлътването след Реденсити? Не съм чувала за такова нещо май..  На мен ми се появи такова хлътване по-изявено от едната страна само след филъра, от другата е по-плътно, но ми се ще да оправя тази асиметрия. Май най-добре при Ванеска да се върна за корекция.

Чудя се дали със запълване нанзаолабиалните и хлътванията под скулите ще ми се изглади най-накрая лицето или ще последват безкрайни корекции и запълвания на новопоявили се неравности... Добре, че този новият филър не мигрира поне...един риск по-малко  Crazy

# 246
Момичета, споделете ориентировъчни цени за корекция на бюста? Тези, които са си поставяли скоро и ако могат да ми препоръчат доктор. Д-р Василев прави корекции на бюста, правилно ли разбрах? Благодаря предварително на отзовалите се на въпроса ми. bouquet

# 247
nkv_sz , какъв е този МД код, който са ти сложили за изглаждане на хлътването след Реденсити? Не съм чувала за такова нещо май..  На мен ми се появи такова хлътване по-изявено от едната страна само след филъра, от другата е по-плътно, но ми се ще да оправя тази асиметрия. Май най-добре при Ванеска да се върна за корекция.

Чудя се дали със запълване нанзаолабиалните и хлътванията под скулите ще ми се изглади най-накрая лицето или ще последват безкрайни корекции и запълвания на новопоявили се неравности... Добре, че този новият филър не мигрира поне...един риск по-малко  Crazy
http://drdancheva.com/md-kodove/
Пускам линк в който е обяснена добре процедурата .При мен сложиха две точки по една под всяко око .

# 248
  • в 1001-та нощ
Алена да попитам  при кого?Тъй като аз съм с много голям бюст а малък гръден кош и ми казаха,че първо ще трябва да намалят и повдигнат бюста и едва тогава да се постави имплант.ААз искам новите ми гърди да са стегнати и непреливащи,за да ходя по-често без сутиен.

Дилова е голям сладур, Тепавичарова не оперира без нейно мнение. Но не съм съгласна, че при операция през ареолата няма белег - напротив - макар и като конец, е видим на най-видното място, светъл, открояващ се. А такъв разрез в мамиларната гънка е напълно невидим. Освен това, за успешна операция е много важно да се направи хубаво място за импланта. Гръдният мускул се повдига от костта, за да се вкара импланта. Важно е да е удобно и за лекаря и от мамиларната гънка е най-удобно. Тези неща - консултирай с лекарите. Виж се с тримата. Тепавичарова не прави извращения, естет е. Ако отиде някой и поиска огромни гърди на малко телце и тя прецени, че това е неестествено - ще откаже. Все пак, в крайна сметка  резултатът говори и за нея.

При повдигането - се прави разрез котва, вероятно и с обиране около ареолите. Т.е. ще има белези там, макар и много фини, но то има и опция да се чистят после. Ильо Стоянов взе Вива с тази цел - основно за белезите след операции. И не е болезнено, да на кажа и че нищо не се усеща. Аз точно около ареолата правих.

Една съфорумка искаше повдигане с импланти - 2 операции при Тепавичарова. След първата операция - повдигане  толкова се хареса, че се отказа от втората.

Обсъди с избраните лекари, препоръките на Дилова са добри.

# 249
Нали тази е д-р Тепавичарова -Доц. д-р Пенка Тепавичарова – Романска? Да не се опитам да се всържа с грешен лекар Embarassed

# 250
  • Бургас
Алена да попитам  при кого?Тъй като аз съм с много голям бюст а малък гръден кош и ми казаха,че първо ще трябва да намалят и повдигнат бюста и едва тогава да се постави имплант.ААз искам новите ми гърди да са стегнати и непреливащи,за да ходя по-често без сутиен.
Щом се изисква повдигане преди импланта ,вариантите са котвен белег или през ареолата.Моя приятелка направи обиране през ареолата,три месеца изчака и после имплант и е със страхотен бюст.Белега е по ръба на ареолата,след интервенцията ръба на ареолата е по отсечен, не знам дали го обясних разбираемо.Този вид операции са доста по сложни от стандартна мамопластика.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 12:22 от lili29

# 251
Щом се изисква повдигане преди импланта ,вариантите са котвен белег или през ареолата.Моя приятелка направи обиране през ареолата,три месеца изчака и после имплант и е със страхотен бюст.Белега е по ръба на ареолата,след интервенцията ръба на ареолата е по отсечен, не знам дали го обясних разбираемо.Този вид операции са доста по сложни от стандартна мамопластика.
Да , много по - сложен е прави си .Моя приятелка с огромни естествени гърди , две раждания и сваляне на 50% от теглото си гърдите стигнаха до коленете.
Др.Енчев ги оправи изряза много тъкан и ги реконструира със собствена такава и нямаше нужда от импланти и прибра и корема защото от там взе тъкан .

# 252
  • На топло в неговото сърце.
Да , много по - сложен е прави си .Моя приятелка с огромни естествени гърди , две раждания и сваляне на 50% от теглото си гърдите стигнаха до коленете.
Др.Енчев ги оправи изряза много тъкан и ги реконструира със собствена такава и нямаше нужда от импланти и прибра и корема защото от там взе тъкан .
Това с прибирането на корема звучи много добре,във Вторник ще звъня ,за да насроча консултация д-р Дилова ми даде личните им телефони да видим какво ще стане.
Момичета вие сте страхотни,благодаря ви!

# 253
  • в 1001-та нощ
Успех и да споделиш после  Peace

Нали тази е д-р Тепавичарова -Доц. д-р Пенка Тепавичарова – Романска? Да не се опитам да се всържа с грешен лекар Embarassed

Точно  Peace

# 254
Сложиха ми Реденисити 2, но ефекта е минимален може би защото съм си от дете с по хлътнали очи и сенки под тях. Чудя се да правя ли пак след като четох да препоръчват само по 0,5 мл на всяко око. Дайте съвет, доста момичета са правили в тази област.

Общи условия

Активация на акаунт