Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 483
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • в 1001-та нощ
Страхотно, Вики  Peace Тук в България ли ще свалят всичко?

# 271
Не, оргазирала съм си да съм тук до 15ту за всеки случай

# 272
Вики, честито носле.. Ринопластиката води до огромна промяна - един нос направо прави човека друг човек. Една моя позната така се оперира и направо после стана много хубава и цялото и излъчване стана по-нежно и чертите по меки. Браво, че си се решила на такава стъпка, това е чудесно. Сега със сигурност ще се чувстваш много красива.  Hug

# 273
Момичета, един много тъп въпрос. Извинявам се, ако по-назад в темата е писано. Вчера за пръв път моята дерматоложка ми инжектира Рестилан (хиалуронов филър) в бръчките на челото и около устата. Но все още видим ефект няма. На лице са само малките подутинки от инжектирането (приличат на подкожни пъпки, почти безцветни са. Има и сериозна болка на местата, където е боцкано, въпреки прецизната работа на лекарката. Тя ми каза, че ефектът ще е бавен, че се изисква време и т.н. но все пак ми се ще да попитам колко време след интервенцията забелязахте заглаждане на бръчките? Защото не обичам да чакам и сега ми е малко изнервено! Предварително благодаря!
Аз съм слагала на челото по хода на хоризонталните бръчки Restylane Touch .След процедурата в челото приличам на болна от едра шарка .Но до 2 дни отзвучава и се изглаждат бръчките но първо се слага ботокс да блокира мимиката .Може след две или три седмици да има нужда от корекция .Има след убождането болка , самото бодене не се усеща .

Извинявам се, че съм ви заблудила. Аз съм не с хиалуроновия филър, а със Скин бустера и там ефектът бил с натрупване. Т.е ще има да си почакам... а ботокс не мога да слагам, защото съм с неврологично заболяване и не ми е разрешено, уви.

# 274
За информация който се интересува в хил клиник ценята за 1,4ml beshe 700 на биоразградимия филър. Но за мен е поставем по ниско в скулата и се получава смъкване на обема, което аз лично искам да поправя, за момента единствената алтернатива която виждам е мезоконци.

# 275
Някой правил ли си е LPG на лице? Доволни ли сте?

# 276
  • в 1001-та нощ
Аз съм правила в Скин Лайн, доволна съм.

# 277
Благодаря Peace

# 278
Момичета, здравейте Simple Smile
Решила съм да си правя устните, контур и попълване на горната. Кой филър да избера hyaluronika 2 или mycli?

Писах и по-горе, че съм с Рестилен и съм доволна. Но има го и другият момент, че е от значение как ще се постави и как се работи. Трябва да е внимателно и деликатно, а този, който го слага да има лека ръка.

# 279
Привет, мили дами!   Rolling Eyes bye

Извинявям се предварително, ако е писано по това  Simple Smile ,
но съм се решила да увелича устните си, имате ли някакво мнение за филърите Пермалипс, тъй като изгледах клипчета в интернет и ми се стори, като най-удачния вариант, тъй като търся нещо трайно и естествено, а инжекциите траещи по 3-4 месеца просто не ме устройват Thinking .

Та искам да попитам дали имате опит с тях, от Варна съм и бих се радвала да направя интервенция там, но съм склонна да пътувам и до София, Пловдив за добри резултати и имате ли предложения за по-трайни интервенции от хилурон.

Благодаря много предварително и прекрасен ден!

newsm51 newsm51 newsm51

# 280
Здравейте момичета, аз да се похваля с нов нос, вчера ме оперираха и днес съм вкъщи. В Турция си я правех, при omer buhsem, цената е 1800 евро с включен престой. Засега не мога да кажа за резултата, защото цялата съм в лепенки, но болки нямам никакви, само неудобство. Клиниката беше много хубава, бях сама в стая, повече на хотел приличаше. В понеделник ще махнат всичко от носа и ще пусна и снимки, засега само виждам че в доста скъсен, надявам се да е и прав Simple Smile така че чакайте отчет от мен скоро
Честито Вики, супер.
цената е по ниска от БГ д-р Джамбазов

# 281
Здравейте, ако някой поръчва ХК дражета мога ли да помоля за една опаковка и за мен.

# 282
  • в 1001-та нощ
Привет, мили дами!   Rolling Eyes bye

Извинявям се предварително, ако е писано по това  Simple Smile ,
но съм се решила да увелича устните си, имате ли някакво мнение за филърите Пермалипс, тъй като изгледах клипчета в интернет и ми се стори, като най-удачния вариант, тъй като търся нещо трайно и естествено, а инжекциите траещи по 3-4 месеца просто не ме устройват Thinking .

Та искам да попитам дали имате опит с тях, от Варна съм и бих се радвала да направя интервенция там, но съм склонна да пътувам и до София, Пловдив за добри резултати и имате ли предложения за по-трайни интервенции от хилурон.

Благодаря много предварително и прекрасен ден!

newsm51 newsm51 newsm51

Не бих разчитала на клипчета в нета  Peace

# 283

Писах и по-горе, че съм с Рестилен и съм доволна. Но има го и другият момент, че е от значение как ще се постави и как се работи. Трябва да е внимателно и деликатно, а този, който го слага да има лека ръка.

Съгласна съм наистина е изключително важно кой поставя филърът и специалистът да е внимателен..Въобще не бих си помислила да се доверя на който и да е било. Трябва да е опитен дерматолог, за да може резултатът да е добър. Peace

# 284
  • София
За бръчки пачи крак,    може ли филър?
Има ли доволни с видим ефект от Вива Легаси (без филъри и ботокс)
И лятото може ли да се прави Легаси?

Общи условия

Активация на акаунт