Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 114 486
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Привет, мили дами!   Rolling Eyes bye

Извинявям се предварително, ако е писано по това  Simple Smile ,
но съм се решила да увелича устните си, имате ли някакво мнение за филърите Пермалипс, тъй като изгледах клипчета в интернет и ми се стори, като най-удачния вариант, тъй като търся нещо трайно и естествено, а инжекциите траещи по 3-4 месеца просто не ме устройват Thinking .

Та искам да попитам дали имате опит с тях, от Варна съм и бих се радвала да направя интервенция там, но съм склонна да пътувам и до София, Пловдив за добри резултати и имате ли предложения за по-трайни интервенции от хилурон.

Благодаря много предварително и прекрасен ден!

newsm51 newsm51 newsm51

Не знаех, че слагат permalip в България. В Канада е забранен, аз се интересувах от поставяне в Щатите като търсех по-перманентна алтернатива на филърите, защото при мен в устните траят около 2 седмици.

Отказах се отдавна от този вариант, по мое мнение е изключително неудачен, резултатите са неестествени в най-добрия случай, а повечето са направо грозни. Освен това поради подвижността на устните, имплантите често мигрират, т.е. променят си местоположението и се получават ужасни издувания или вдлъбнатини, което най-често води до повторна операция за премахването им.

Можеш да прочетеш повече в realself.com, където има доста ревюта и много снимки. Аз намирам почти всичките за неудачни като някои от тях са поставени от реномирани хирурзи, които успешно правят други операции. Евтино е да, но по мое мнение не си струва.

# 286
Да се включа от вчера с един плазмолифт и apriline hydro, поставен с канюла в зоната под скулите. Запазих си и час за другият месец за устни, този път с Teosyal от динамичните филъри - Teosyal rha 3. Някой ползвал ли е?

# 287
  • в 1001-та нощ
Да, писали сме в темата  Peace

# 288
  • София
Обсъждан ли е радиочестотен лифтинг?
Отказах се иглени процедури,  като чета за този лифтинг,оставам с впечатления, че действа веднага и 1 година поддържа кожата без линии?
Дали е така?

# 289
  • София
Скрит текст:
Отказах се иглени процедури,
Скрит текст:
  като чета за този лифтинг,оставам с впечатления, че действа веднага и 1 година поддържа кожата без линии?
Дали е така?

Радиочестотният лифтинг вероятно е обсъждан. Аз не се интересувам. Peace

А защо си се отказала от иглените процедури? newsm78 Хем са по-евтини, но най-вече дават незабавен резултат, които с подходящ режим, можеш да задържиш години. Peace

# 290
  • в 1001-та нощ

....

Многократно и постоянно това обсъждаме ...

# 291
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Отказах се иглени процедури,
Скрит текст:
  като чета за този лифтинг,оставам с впечатления, че действа веднага и 1 година поддържа кожата без линии?
Дали е така?

....

Многократно и постоянно това обсъждаме ...

Hug

# 292
Да, писали сме в темата  Peace

Сещам се, че ти ползваш теосиал, но този ли точно?

# 293
  • в 1001-та нощ
при мен Ванеска сложи четворката, преди това на други момичета - тройката.

# 294
  • София
Отказах се, защото нямам 30г., а не ми се иска да започвам от сега. Започнах да се обърквам, нон стоп чета. Сигурно е подобен на Легаси newsm78 Embarassed. А уж чета тази тема  ooooh!

# 295
при мен Ванеска сложи четворката, преди това на други момичета - тройката.

И в какво се състои тази "динамичност"?

# 296
В това, че са по -меки и гъвкави ги прави по-подходящи за динамичните лицеви зони.

# 297
Привет, мили дами!   Rolling Eyes bye

Извинявям се предварително, ако е писано по това  Simple Smile ,
но съм се решила да увелича устните си, имате ли някакво мнение за филърите Пермалипс, тъй като изгледах клипчета в интернет и ми се стори, като най-удачния вариант, тъй като търся нещо трайно и естествено, а инжекциите траещи по 3-4 месеца просто не ме устройват Thinking .

Та искам да попитам дали имате опит с тях, от Варна съм и бих се радвала да направя интервенция там, но съм склонна да пътувам и до София, Пловдив за добри резултати и имате ли предложения за по-трайни интервенции от хилурон.

Благодаря много предварително и прекрасен ден!

newsm51 newsm51 newsm51

Не знаех, че слагат permalip в България. В Канада е забранен, аз се интересувах от поставяне в Щатите като търсех по-перманентна алтернатива на филърите, защото при мен в устните траят около 2 седмици.

Отказах се отдавна от този вариант, по мое мнение е изключително неудачен, резултатите са неестествени в най-добрия случай, а повечето са направо грозни. Освен това поради подвижността на устните, имплантите често мигрират, т.е. променят си местоположението и се получават ужасни издувания или вдлъбнатини, което най-често води до повторна операция за премахването им.

Можеш да прочетеш повече в realself.com, където има доста ревюта и много снимки. Аз намирам почти всичките за неудачни като някои от тях са поставени от реномирани хирурзи, които успешно правят други операции. Евтино е да, но по мое мнение не си струва.

Доста се разубедих от тази идея с пермалипс имплантите, благодаря.

А имате ли предложения за нещо по-райно от 2-3 месеца  newsm78

# 298
Кога започнахте да се интересувате от възможностите на естетичните процедури и дерматология във Ваша полза?
 Започнах с ботокс на 30  Rolling Eyes заради гневната бръчка, сега съм на 40 и си го слагам редовно иначе започвам да приличам на сърдита лелка  Crazy
Вчера за първи път сложих ХК в устните, около 0,7 мл, другата част от ампулата я оставихме за по-нататък ако реша че искам повече като спадне отока, а ако не ще си я набоцкам някъде по лицето.
Нямам кой знае какъв оток или синини, обаче където са убожданията много боли  Confused Не е нещо непоносимо, но снощи на няколко пъти се събуждах от болката, днес сутринта не мога да си изпия кафето, просто ми е некомфортно и... ме боли. Това нормално ли е, колко време боли... newsm78

# 299
Хм, мен изобщо не ме бе е боляло след това,  обаче пък получих оток за няколко дни.
При поставянето пак ли те болеше така силно?

Общи условия

Активация на акаунт