Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 16 тема

• 113 994
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
 Не, не сме доплащали.

# 571
Moмичетам днес вече оттока от филъра в устните смея да кажа, че е спаднал. Разбрахме се с докторката след седмица, да отида да досложим остатъка ( който в момента сухранявам на вратата в хладилника, останаха 0,3-04мл някъде) , но не ми се иска да станат мнг обемни и се питам дали след 5-6 месец,ще е ом да сложа остатъка. Аз ще се консултирам с нея, но ми се иска да споделите вашия опит, дали някоя  е имала подобен случай. Ппнеже сега ми беше първо слагане, на какъв период от време си поставяте след това. Незнам дали споменах, сложих Teyoasal RHA2, динамичният стоял по-естествено от Teyosal Kiss.

# 572
И на мен д-р Ванеска ми каза, че ако остане може да го сложи с устните.

Да, на мен остатъка ми го сложи в устните. Според мен стана много добре, сочни, хидратирани устни, без да си личи, че има нещо правено. Аз лично, такъв ефект търся и съм много доволна.

# 573
Аз ви казах, че половината от втората, която мислехме, че е излишна я сложихме в горната устна, е, на коррекцията си потрябва въпросната половинка, но пък и в устната стана много добре, та няма драма:))
Алексче, дали от Легасито не се разграждат по бързо филърите?
Аз се чудя дали на есен да щракна още две Виви, много добре ми се отразиха, кожата ми е уплътнена и по- здрава.
JACKLIN*,ти какъв ефект видя по-скоро след Вивата върху кожата, аз правих 3 процедури, за белега от имплантите и мога да кажа, че белега го няма почти, но другите споделят, че и крема действал, че и самата операция избледнява, тка че не мога да дам реална предценка. Аз исках да боря лунички, но ме посъветваха, че там почти ефект няма, има при петната, но луничките нямат махане. Ти усети ли заличаване, намаляване ан бръчки на определени места.

# 574
Мондай, има заличаване при мен, на финните линии, около очите нямам кьорава бръчица, Ванеска чак се изненада и пита дали съм правила нещо. Цялото ми лице е различно, кожата е здрава, имах петънца от пъпчици, няма ги. На челото едно грамадно петно от бременността, за съжаление то не се махна на 100%.
По- скоро се махна и пак се появи, много по- бледо, но го има. Не мога да го обясня точно, но е по- стегната кожата, по- плътна. Аз пих и два месеца ХК инжув, и тя оказа много голям ефект при мен. Смятам два пъти годишно да си парвя курса с нея. Абе не знам от кое от всичко, но така не съм изглеждала от 25 годишна:) А най- вероятно е комплексно- Вивата, Легаси, ХК дражетата и филърите. Плюс много вода и режим на хранене, без въглехидрати, от сладкото се опъпчвам аз.

# 575
  • в 1001-та нощ
И аз съм много, много доволна от Viva, а при мен ефектът е само от него. Да видим сега как ще се повлияя от вампирския лифтинг. Обмислям и аз да направя 2 Виви - може би пролетта на 2018, ако е нужно. Защото си мисля, че сега след вампирския лифтинг - есента няма да има нужда от нищо Simple Smile

# 576
Супер момичета, благодаря много, ще гледам и аз да направя 2 Вива тогава есента или пролетта.

JACKLIN* може ли да ми кажеш каква ХК пиеше и как я приемаш. Аз изпих голяма опаковака на NOW едновременно с колаген, ама честно казано ефект не видях:)

# 577
  • в 1001-та нощ
Тя е за ОДА  Peace

# 578
  • София
Момичета, на д-р Ванеска къде е кабинета на "Пушкин" или "Московска" и горе-долу колко време чакахте за да запишете час при нея?

# 579
  • София
А има ли ХК, която да е подходяща и за лицето, и за ОДА?

# 580
  • в 1001-та нощ
Момичета, на д-р Ванеска къде е кабинета на "Пушкин" или "Московска" и горе-долу колко време чакахте за да запишете час при нея?

На Московска. За часа  зависи какви претенции имаш за времеви диапазон през деня. Обади се на регистратурата.

# 581
  • София

На Московска. За часа  зависи какви претенции имаш за времеви диапазон през деня. Обади се на регистратурата.

a.l.e.n.a  bouquet

# 582
Ванеска с какви марки филъри работи? И заедно с Валянова ли са в една клиника или двете работят на различни места?

# 583
Може би трябва да се консултирам с друг дерматолог,платих 450 за нищо!

Ако спиш на тази страна може и от това да е торбичката под окото . Аз слагам за трети път филър под очите и още първия път ме предупреди че трябва да се спи по - гръб . Трудно ми е ама се свиква . А има възможност ако си слагала ботокс около и под очите и от това да се появи торбичката по окото . Но трябва да отидеш пак при нея на консултация на втората седмица .

# 584
Заради спането по гръб, сигурно ще се откажа....Макар че, ако есента се навия за гърди, така или иначе ще спя известно време по гръб  Joy

Общи условия

Активация на акаунт