"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 87 337
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Ринка Hug,благодаря за резюмето и новите снимки! newsm51

Сю трябва да вземе решение и да направи своя избор!А Джес ще се натъкне на сюрприз/изненада от Сю,която не я очаквал! Thinking

# 181
Привет, момичета!  Hug Hug Hug
Звезди  Hug
Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet bouquet bouquet
Превод на резюмето от подругите, да видим Лили  Heart Eyes как ще го преведе  Peace
Цитат
Озет к 23й серии
Убийцу матери Джесура нашли мертвым и в этом обвиняют его. Узнав о том что Джесуру выдвинули обвинения Сюхан ошарашена, но Тахсин не упускает этой возможности, чтобы оградить Сюхан от Джесура навсегда.
Узнав о предательстве Тахсин все таки испачкал руки в крови, но теперь его жизнь полностью в руках Рызы. Для достижения своих целей Рыза всех сделает жертвами, на этот раз у него имеется более жестокий план.
Новость об убийстве взбудоражит всю ферму Корлудагов, Джахиде придумывает план по избавлению от Хулии. Она не моргнув глазом, собственными руками зажжет фитиль и образует пламя.
Сбегая от полиции Джесур зацикливает произошедшее. А Сюхан становится перед выбором между любовью и справедливостью. Рискуя жизнью, чтобы очистить свое имя, Джесур совсем не ожидает сюрприза который ему преподнесет Сюхан.
Подготовлено для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA
"Убиецът на майката на Джесур го намират мъртъв и в това обвиняват него.Узнавайки, че са обвинили Джесур , Сюхан е втрещена. Но Тахсин не пропуска възможността да я отдалечи от Джесур завинаги. Узнавайки за предателството, Тахсин все пак изцапа ръцете си с кръв, но сега неговият живот е изцяло в ръцете на Ръза. За достигане на своите цели, Ръза ще направи от всички жертви, но този път той има много по-жесток план. Новината за убийството разбунва цялата ферма на Корлудаа. Джахиде измисля план как да се избави от Хюлия. Без да и мигне окото, тя сама ще запали фитила и ще подпали пожар.Избягвайки от полицията Джесур ще направи много трудно случилото се. Сюхан ще е изправена пред избор между любовта и справедливостта. Рискувайки живота си, за да изчисти своето име , Джесур съвсем не очаква сюрприза, който ще му поднесе Сюхан. "

Благодаря за всичко споделено! На мен взе да ми писва от тези сюрпризи  Joy Joy Joy Ще си чакам серията, няма да гадая какво ще се случва. За сега ми се вижда тъпо всичко това, но все пак нека изгледаме първо серията .
Хубава вечер!  Hug

# 182
Привет ,момичета wavey  lovekiss

Звезди...Честит празник...

Много здраве,много късмет и много любов ти желая! smile3521  love001

Ринка  Hug...мерсаж за резюмето и снимчиците.
Фенче  Hug...за руския превод.

Ха сега ,де...къф ще е сюрприза... newsm78 #Crazy

Момичета...за снимчиците ,гифчетата и колажите... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 183
Фенка,  Hug
Ето и превода на български. Лили,  Hug Hug

Изненадите следват една след друга...

# 184
  • AMS
 Привет на всички!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Звезди,
 здраве, късмет и успех!!!
 Лили, Ринка, Фенче,
 благодаря за трея, резюмето и снимките!!!
 Дано изненадата да е в полза на любовта!!!
 Тогава и правосъдието няма да пострада!!!

# 185
 Hug Hug Hug

Добра ви вечер,дръзки и красиви! wavey wavey wavey

Звезди,честит празник!Много здраве,щастие,късмет и с мечтите си напред!

Ринка,Лили, newsm51 newsm51 newsm51 За превода на резюмето и снимките.

Ееееее,Ръза,Ръза,Ръза и планове от жестоки още по-жестоки.Май не гледаме вече дръзки и красиви,и една голяма любов.Защо ли филма не е с име -Отмъщението на един психар newsm78 newsm78 newsm78Двадесет серии се ядосвахме на психарката Хюлия в компанията на Джахиде,а следващите двайсет на психото Ръза и Тахсин.Дръзките и красиви главни герои май минаха в поддържащите роли.С един трей до тук и със снимки,които повтарят първия трей -няма да се изненадам,ако изпаднем още по-надолу в класацията.Много ме дразни един хубаво и силно започващ сериал да го оплескват с всяка следваща серия.

А Сю като я гледам до прокурора май е взела своето решение в полза на правосъдието

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 20:59 от Keskinowa

# 186
wavey Hug

Кески...Дива...Ринка... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
Свет, Hug

Нищо против Башак,но лицето и ми се струва доста обработено,а по ръцете и личи,че не е младичка.Просто ми направи впечатление-констататция,но двамата са си щастливи и си живеят добре!

# 188
Канти Hug
Лу Hug
фенка Hug
Свет Hug
Дива Hug
Кески Hug

# 189
  • Сливен
          Привет, Дръзки и красиви! Hug

Ринка,  HugЛили  Hugблагодаря ви за резюмето! В четвъртък ще чакаме изненада след изненада явно. Peace

Звезди,   newsm59честит празник, мила! Да си жива и здрава, пък другото сама ще си го наредиш!

Лека и спокойна нощ!
smile3524

# 190
  • гр. Върбица обл. Шумен
Свет, Hug

Нищо против Башак,но лицето и ми се струва доста обработено,а по ръцете и личи,че не е младичка.Просто ми направи впечатление-констататция,но двамата са си щастливи и си живеят добре!

Кески, Башак си е възрастничка, на 37. Въпреки огромните грижи, които полага за себе си, доста й личи. Киво е три години по-млад. Ако той спре да променя теглото си и намали оборотите, видимата сега разлика във възрастта на двойката ще се увеличава. Ако тя роди едно дете и пластичната хирургия няма помогне...с годините ще става по-зле. Не харесвам Башак. Нищо лично, но смятам че не е подходяща за Къванч. Това е мое мнение...Пък как си живеят, само те си знаят. От опит знам, че наистина любовта е до време... А Башак няма много време.

Виж майката, виж снахата...А, виж Кивоооо!

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 23:56 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 191

Лека нощ
Боби Hug

# 192
Здравейте! wavey wavey wavey

ЗВЕЗДИ  Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Синан, Hug Благодаря за превода на фрагмана! bouquet

Рина, Лили Hug Благодаря за превода на резюмето!

# 193
Кузманова,и още нещо винаги съм казвала,че хубавият мъж и хубавата жена не са никога само твои.И този,който е до тях трябва да приеме мисълта да живее така и да търпи, или да си тръгне.А Киво е хуууубав,та хубав мъж.

# 194
Димана Hug

Ринка Hug
Лили Hug
извинете ме, но днес много се изморих.

Кески, Hug това е стара приказка, за това, че хубавият мъж не е само -твой.................
Колко са вярни думите, го показва реала......
Нямам в предвид Каванч....................А, че е  красавец, две мнения по въпроса -няма...........
Ама, той си е наше момче        баба босненка................
,, Бабата на Татлъту, по бащина линия, е емигрант от Босна и Херцеговина. Майката на Къванч е от Одрин, а баща му – от Адана. ,,
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1% … D1%8A%D1%82%D1%83
Като те погледне с тези сини,сини очи,,,,,,,,,,,свят ти се завива........

Общи условия

Активация на акаунт