"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 87 697
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
 Hug Hug Hug

Добра вечер,дръзки красавици, Hug Hug Hug

Ринкаааа,добре дошла в отбора на бабите!!!Да ви е живо и здраво бебчето!Нека е орисано с много късмет,здраве,щастие и многооо обич!Емоцията е неповторима ,а обичта към бебо е безгранична!!!

Лили, HugАлекс, Hug,Асианита, Hug,Ринка, HugБлагодаря ви, прекрасни!!!

# 601
Ехаааааа ooooh!...кеф по среди нощи... newsm68 newsm44 smile3534

Ха сега...Привет момичета... wavey HugСигурно вече гледате... newsm78 Rolling Eyes

Ринка...
Честито, бабче!

Да ви е живо и здраво бебчето и много да ви радва!

Момичета ,прекрасни...Благодаря за преведения епизод!

Лили...Аси...Алекс...Ринка...

Момичета Hug...за снимчиците,колажите,коментариите...

Без да се замисля гласувах ,че Сю НЯМА да каже на Джес за записа...  no Angry

# 602
Добро утро! Hug Hug Hug

Снощи изгледах епизода!Ох,да не си на мястото на Сю!Хем е пред дилемата кого да избере,хем трябва да се държи добре с този психо,ако обича баща си!Още и когато се наложи да му помага като попречи на Джес да се добере до някои истини!Ами тогава Джес ще се осъмни в нея! Peace

Желая ви прекрасен ден,където и да сте! bouquet

# 603
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро! Малко позакъснял поздрав, но така става, като гледам филми до малките часове. Събудих се от чуруликането на птиците и от шума на работливите си съседи.

За тайните в ДК - множко станаха, според мен...Аз мисля, че между близки, не бива да има тайни и неизяснени ситуации. Да скриеш истината означава, че нямаш доверие на хората край себе си. Някои смятат, че постъпват благородно, спестявайки истината, но рано или късно тя излиза наяве и последствията може да са катастрофални. Тайните, които Сю ревностно пази от Джес, само пречат на отношенията им - истината за бебето, делата на Таксин, ултиматомите на Ръза... Дано, поне този път, Сю да сподели с любимия си за машинациите на Ръза и заедно да видят му сметката.

# 604
Добро късно утро Дръзки и Красиви

Никога не е късно за още едно кафе Flutter А моето днес е в унисон с времето навън Whistling

Злати Hug, Кузманова Hug вече сте заредили кафе и настроение

Още не съм изгледала епизода Sad Но относно неказването на истината - Кузманова  така е. Неказаното се натрупва с времето, към него се наслагва още и още други премълчани неща и в един момент като се отприщи - тръгва като лавина и помита всичко след себе си Peace

Няколко гифчета от партито Heart Eyes

Тези аналогични итуации ме разсмяха Laughing

Хубав следобед! Аз отивам на кино Heart Eyes

ПП. Снимка от сета Peace

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 12:38 от kanti

# 605
  • гр. Върбица обл. Шумен
Канти, лавината ще е огромна, ако скоро някои тайни не се споделят. Благодаря за красивите гифчета! Чак сега установих колко е студено времето на снимачната площадка - на Туба й излиза пара от устата. Новата снимка ме заинтригува. Какво ли казва Джес, преведен над Сю? Сякаш на героинята не й е добре. Мисля, че Джес изглегда загрижен... Дано не се карат отново!

и на теб!

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 18:14 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 606
Здравейте  Hug Hug

Ринка  Hug Heart Eyes честита радост!  Peace Praynig

За превода на серията  bouquet bouquet благодаря  Hug Heart Eyes

Grinning Laughing Laughing Heart Eyes

Crazy Crazy Heart Eyes

Naughty  Никакви лавини няма да има, освен от любов...  Party Party

https://youtu.be/xb0aGG62DlI?list=RDPySggzvO2K4

CIGARETTES AFTER SEX - Starry Eyes

# 607
  • гр. Върбица обл. Шумен
Лули, за лавината от любов: Чул те Господ! От твоята...клавиатура - в Божиите... очи!

# 608
# 609
  • Once there was a Hushpuppy...
Изгледах най-после серията...
Амии, насадиха я Сю на пачи яйца ooooh! Whistling
То, все има нещо да се избира, оплетоха я съвсем, да се лашка между баща си и Джес Rolling Eyes Tired
Очаквано е де, все пак сериала продължава, редно е да оплетат още малко нещата.

Не ми се иска да са още дълго разделени, но май това ни чака...

Скрит текст:
Ох, с тия перални - направиха ги главни герои Mr. Green Laughing Добра реклама им дръпнаха Sunglasses
Моята е същата, но за 7,5кг., много са добри. Предишната ми също беше на самсунг, прах 10 години + бебе, после малко дете. И още работи, просто си взех по-нов клас Crazy

# 610
Страшен манипулатор е Ръза. Уж всичко взе да има, а нищо не го кара да се усмихва. психопат.
И сега стана ли ясно за 2-ри сезон?

# 611
Страшен манипулатор е Ръза. Уж всичко взе да има, а нищо не го кара да се усмихва. психопат.
И сега стана ли ясно за 2-ри сезон?

Психопат е абсолютен!
Но, няма начин, няма кой да ги тормози иначе.
Ако, оставят Ръза дълго да ги върти на пръста си има вероятност за втори сезон.
Може пък и още гадини да вкарат, не се знае Thinking
Според мен докато има гадини сериалът продължава. Разкарат ли ги, то е ясно ще бъдат щастливи на края и ще свършват сериите Wink
Кой да ни каже....

# 612
 Hug Hug Hug

Най-после и аз изгледах серията!Доста в повече ми дойде сцената на боя м/у Кемал и Ръза,намесата на Джесур и следващата го полиция.Изнервих се как един престъпник лежал 30 г в затвора ще е толкова защитен,а търсещият истината заплашен със затвор-тия полицаи и прокурора като марионетки,бе!Прокурора и той не пропуска да заплашва Джесур ,как ще го вкара в затвора,ама улики срещу Ръза не бил намерил още,за да го обвини.
Бюлент не го изнасям.Какъв интригант и продажник е-подмолен тип.Как се оглеждаше след търга като мишок в брашно,да не го разкрият, и как се прави, че успокоява Корхан.Много правилно му каза Джахиде-хем къртица,хем майка си изигра.Този човек и майка си не обича-и я предава,а на партито не само,че не я подкрепи ,ами и каза, че ще загуби и то с каква ехидна усмивка.

Ръза ни го направиха Великият комбинатор.Неуловим-в тая болница няма ли камери да го видят?Но не мога да му отрека преценява хората безпогрешно и умее да ги манипулира.Даже предвижда и резултата от манипулирането.Само Джесур ще може да го спре-само той навърза голяма част от действията -въпросът е колко ще ни измъчат,докато стигнем до разплатата.

Сю ме изненада и ще ме ядосва занапред.Как след думите на баща си,че това е само началото на унищожението на Корхан и даде сърце да  отиде с него на партито.Тахсин толкова нагруби и обиди брат и ,а Сю дори и не направи опит да го защити. И не приемам,че заради болестта на Тахсин ще се откаже от правилните действия и морала си.Защото търсещата истината Сю и оказваща подкрепа на любимите си хора СЦ ще ни я показват точно в обратната светлина.

Тъжен привкус ми оставя тая серия-но пък толкова красиви Сю и Джес!!!

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 08:31 от Keskinowa

# 613
 Hug Hug Hug Hug

Добро утро в първият ден на месец май!Пожелавам ви един прекрасен пролетен месец и да ви е много успешен!

Ето го и сутрешното ни кафе!

Чакаме си фрагмана!

# 614
Добро утро Hug
Аз уж гласувах, че ще му разкаже, но размислих Thinking
По-вероятно Сю да се измъкне от ситуацията в хотеската стая с Ръза, като каже на Джес, че е дошла да му търси сметка за прехвърлянето... Rolling Eyes

Честит празник и хубав почивен ден от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт