,вече е сервирала кафенцето!

,и аз така предположих вчера!
В предишните две анкети познах,да видим сега!

Кески 
,чакаше се месец май,но ще видим! 

, Злати
, Кузманова:hug:, Боби
, Кирилова
още сутринта и вие сте заредили страничките с интересни материали, снимки, колажи и клипове

Май ще го пуснат след 22ч 
,да го пуснат и след 22 ч. да е!

не приемам безразличието и към отношението на баща и към Корхан...Така и не приемам нейната промяна...нали уж искаше да открие истината за миналото на баща си...Тук отварям една скоба ...да не го забравя...
СЦ нещо изоставиха "това минало" кой какво е направил и как...открехнаха малко вратата ...и...много бързо я затвориха...с убийството на Фю и излизането на Ръза от затвора... 
...разбираемо е да страда за болеста на баща си ,като всяко дете ,но да продължава да лъже Джес...И...по този повод някой по назад беше писал ,че Джес не я утешил подобаващо
...ами не съм съгласна...та той беше до нея ,изслуша я ,но и много ясно и каза ,че тях вече нищо не ги свързва
и причината за това е тя...
...не съм особено очарова ,но като гледам сега снимките в предните постове ,като ,че ли не е лоша ,НО...за роклята съм
...как можаха да я облекат в тази бяла нощница
Туба има малък бюст и такова деколте направо е абсурд ,а пък и дължината,като вървеше и си застъпваше краищата...без думи съм...а и преди това беше облечена в нещо зелено с едни червени къдри...
В това отношение Киво е

...оооо...и към Кемал и Ширин... 
...кагато каза на баща си,че ще умре сам като куче...и после на Сю какво каза ,че дори и да го види да умира няма да му помогне/цитирам по памет/...такъв човек не заслужава прошка...

А Бюлент е малко по лек вариант на Тахсин...засега мами само майка си... 
...особено при престрелките и с Тахсин бей... 

сори... 

Кески
Кати
Лули
Боби
Кирилова
Канти 

В КПА почти във всеки епизод имаше котка,тук сме на кучета

Тия стилисти да и бяха осигурили тоалети като за нейната фигура и по- свестни модели! Препоръчани теми