"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 87 690
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник! baloni

Кески Hug,вече е сервирала кафенцето! Wink Hug

Цитат
По-вероятно Сю да се измъкне от ситуацията в хотеската стая с Ръза, като каже на Джес, че е дошла да му търси сметка за прехвърлянето... Rolling Eyes
Пъпи Hug,и аз така предположих вчера! Peace В предишните две анкети познах,да видим сега! Laughing Освен на пералните,рекламират и готварските печки,особено на фурните!Ширин постоянно вади яденето на Джес! Laughing

# 616
  • гр. Върбица обл. Шумен
Честит

трудови хора, които всекидневно и неуморно градите България!

# 617
Пъпи,Злати,Кузманова  Hug Hug Hug

Гласувах,че няма да му каже и ще скрие за изнудването от Ръза.Искам да не съм от позналите,ама надали! newsm12

Иска ми се да се насладя на този момент между тях.

И две видеа, с които искам отново да си кажа,че очите на тези двамцата говорят и показват всяка тяхна емоция и настроение.Големи професионалисти,уникални и страхотен тандем!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

https://vk.com/video426251150_456239022

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 10:27 от Keskinowa

# 618
Носят се слухове, че не са подписани договорите за втори сезон.  Sunglasses Party Party

Някой, нещо?  Grinning

# 619
Кузманова Hug Кески Hug
Цитат
Носят се слухове, че не са подписани договорите за втори сезон.  Cool Party Party
Лу Hug,чакаше се месец май,но ще видим! Thinking

нов клип от днес-Нельзя терять нам друг друга (24 серия, фрагменты)

https://youtu.be/ne7MMtQWdCs

# 620
  • гр. Върбица обл. Шумен
Кески, наистина са уникален тандем! Не помня вече колко пъти съм го казвала - сигурно станах досадна.., но това е истината.

Лули, ако се откажат от втори сезон, сигурно ще забързат темпото и може да се радваме на по-скорошна развръзка. Това ме устройва. Не си падам многосезонните сериали.., но и това вече съм го казвала.

Злати, супер снимки! А клипчето, ау-у-у-у!

А ЕСЛИ ЭТО ЛЮБОВЬ
Что же происходит?
Мы не знаем сами,
Кто из нас уходит,
Кто кого бросает,
Кто кого обидел,
Кто кого известней,
Кто актёр, кто зритель —
Всё не важно, если...

А если это любовь,
   Давай не будем спешить...
   А если это любовь,
   Недолго петь будет вьюга
   А если это любовь,
   То на земле стоит жить
   А если это любовь,
   Нельзя терять нам друг друга...

Все дожди проходят,
Слёзы высыхают,
И пора приходит
Говорить стихами,
Нет готовых истин
Как найти свой берег
Можно ошибиться,
Счастью не поверив!

Наистина, нашите ГГ ще сгрешат, ако не повярват на щастието. Дано не е станало късно!

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 15:46 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 621
Цитат
Публикувана от: Keskinowa
Вмъкни Цитат
 Hug Hug Hug

Най-после и аз изгледах серията!Доста в повече ми дойде сцената на боя м/у Кемал и Ръза,намесата на Джесур и следващата го полиция.Изнервих се как един престъпник лежал 30 г в затвора ще е толкова защитен,а търсещият истината заплашен със затвор-тия полицаи и прокурора като марионетки,бе!Прокурора и той не пропуска да заплашва Джесур ,как ще го вкара в затвора,ама улики срещу Ръза не бил намерил още,за да го обвини.
Бюлент не го изнасям.Какъв интригант и продажник е-подмолен тип.Как се оглеждаше след търга като мишок в брашно,да не го разкрият, и как се прави, че успокоява Корхан.Много правилно му каза Джахиде-хем къртица,хем майка си изигра.Този човек и майка си не обича-и я предава,а на партито не само,че не я подкрепи ,ами и каза, че ще загуби и то с каква ехидна усмивка.

Ръза ни го направиха Великият комбинатор.Неуловим-в тая болница няма ли камери да го видят?Но не мога да му отрека преценява хората безпогрешно и умее да ги манипулира.Даже предвижда и резултата от манипулирането.Само Джесур ще може да го спре-само той навърза голяма част от действията -въпросът е колко ще ни измъчат,докато стигнем до разплатата.

Сю ме изненада и ще ме ядосва занапред.Как след думите на баща си,че това е само началото на унищожението на Корхан и даде сърце да  отиде с него на партито.Тахсин толкова нагруби и обиди брат и ,а Сю дори и не направи опит да го защити. И не приемам,че заради болестта на Тахсин ще се откаже от правилните действия и морала си.Защото търсещата истината Сю и оказваща подкрепа на любимите си хора СЦ ще ни я показват точно в обратната светлина.

Тъжен привкус ми оставя тая серия-но пък толкова красиви Сю и Джес!!!

newsm10

# 622
  • Сливен
                            Привет, Дръзки и красиви! Hug

Честит празник на труда на всички! bouquet
  Тази година наистина ми се струпа много работа. Дори и днес започнах от сутринта! Embarassed Срам ме е да ви признае, но дори още не съм изгледала последния преведен епизод! Embarassed Embarassed Embarassed  Имам още малко работа , чакам гости и после сядам! Обещавам да се постарая да е днес! Peace

Благодаря на всички, за новините, снимките, клипчетата. Добре, че ви има, за да съм в час с нещата! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Хубав ден! :
hug: bouquet

# 623
Злати, Hugмного хубави клипчетата на това момиче Зинаида.Ето и за 23 епизод,мисля,че не е слагано в темата

# 624
Кузманова HugКирилова HugБоби Hug

Кески Hug,за клипва! Hug

Проверявах за фрагман,но все още нищо!Миналата седмица го пуснаха рано след обяд! Peace

Нова снимка от Тамер Левент....
Тбей да не прави предизборен митинг за неговия кандидат за кмет или е денят на изборите...! Laughing

# 625
Да ни е честит новия пролетен месец Дръзки и Красиви

Дано да е изпълнен с повече позитивни новини, както за реала, така и за любимците ни Peace

Честит Ден на труда и на международната работническа солидарност .
Хубаво е всеки, когато е в работоспособна възраст да може да упражнява правото си на труд! Peace
Но малко или много свързваме този ден и със задължителните  масовки от преди години newsm53

Кески Hug, Злати Hug, Кузманова:hug:, Боби Hug, Кирилова Hug още сутринта и вие сте заредили страничките с интересни материали, снимки, колажи и клипове
- bouquet

Няколко гифчета на Сю Peace

И 2 в 1 Wink

И няколко от финалната сцена на епизода Heart Eyes

ПП. Като гледам фрагман още - йок - Zlati  Hug Май ще го пуснат след 22ч Mr. Green А може и по-късно  Joy

# 626
Канти Hug,да го пуснат и след 22 ч. да е! Laughing

Joy Joy

нов клип от днес-Cesur ve Sühan Aman Aman

https://youtu.be/bBJ_snYPjHU

# 627
Привет ,момичета! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Честит празник ! bg

Изгледах епизода и за сетен път се уверявам ,че повторното гледане и на роден език най вече ,може напълно да промени мнението ти за даден момент ,артист,сценарист и т.н.Доста съм разочарована от Сю...и аз като Кески  Heart Eyes не приемам безразличието и към отношението на баща и към Корхан...Така и не приемам нейната промяна...нали уж искаше да открие истината за миналото на баща си...Тук отварям една скоба ...да не го забравя... ooooh! JoyСЦ нещо изоставиха "това минало" кой какво е направил и как...открехнаха малко вратата ...и...много бързо я затвориха...с убийството на Фю и излизането на Ръза от затвора... newsm78
Та...да продължа със Сю...не мога да я разбера какво иска...май и тя незнае Naughty...разбираемо е да страда за болеста на баща си ,като всяко дете ,но да продължава да лъже Джес...И...по този повод някой по назад беше писал ,че Джес не я утешил подобаващо  #Crazy...ами не съм съгласна...та той беше до нея ,изслуша я ,но и  много ясно и каза ,че тях вече нищо не ги свързва  no и причината за това е тя...
После за прическата на партито ooooh!...не съм особено очарова ,но като гледам сега снимките в предните постове ,като ,че ли не е лоша ,НО...за роклята съм   smile3505 newsm09...как можаха да я облекат в тази бяла нощница ooooh!Туба има малък бюст и такова деколте направо е абсурд ,а пък и дължината,като вървеше и си застъпваше краищата...без думи съм...а и преди това беше облечена в нещо зелено с едни червени къдри... #Shocked Angry В това отношение Киво е  thumbsup....личи си кой му е стилист Peace Joy
Хареса ми държанието на Джес...призна си грешката пред Тахсин...и държанието му към Сю...супер Peace...оооо...и към Кемал и Ширин... bowuu
Тахсин баба...съгласна съм напълно с Корхан bowuu...кагато каза на баща си,че ще умре сам като куче...и после на Сю какво каза ,че дори и да го види да умира няма да му помогне/цитирам по памет/...такъв човек не заслужава прошка...
Чудя се такива ли са им прокурорите на комшиите newsm78 ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
Да видим къртицата Бюлент как ще се измъкне от лисицата Джахиде...ей,не си седна на дупето тази жена...ха ха ха... ще взимат хотела на нейното неродено дете...цъ цъ цъ... ooooh! #Crazy Whistling Joy Joy Joy А Бюлент е малко по лек вариант на Тахсин...засега мами само майка си... #2gunfire
Михрибан продължава да ме кефи bowuu...особено при престрелките и с Тахсин бей...  PeaceJoy Joy Joy
Турхан май ще стане пишман ,дето се навря при Ръза..да видим понататък... newsm78
За Ръза ...няма да се повтарям...гад... #2gunfire
Корхан...милия ...отвсякъде го хокат и обиждат... Whistling
Май бая се увлякох...  ooooh!сори... Praynig
Иначе всички бяха перфектни...  bowuuPeace
Чакам с нетърпение четвъртъка.

📢Важнейшие новости!

Обозреватель издания Milliyet Али Эюбоглу в своей новой статье сообщает о грядущих финалах сериалов.
Журналист отмечает, что в последнее время участились вопросы в отношении "Смельчака и красавицы" и их дальнейшей судьбе. Дабы удовлетворить интерес страждущих, он обратился к руководству телеканала СтарТВ. Директор канала сообщил, что о финале сериала пока речи не идёт. На данный момент известно лишь об окончании сезона, добавив, что рейтинги "Смельчака и красавицы", с такими звёздами как Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн, их вполне устраивают. Останется ли это решение окончательным или же что изменится к концу сезона - остаётся гадать, но пока ситуация обстоит так.

https://vk.com/kurtseyt_official

Сценарий к 25 серии

Злати  Hug Кески  Hug Кати  Hug Лули  HugБоби  Hug Кирилова  Hug Канти  Hug

..

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 22:22 от Svet_sz

# 628
  • гр. Върбица обл. Шумен
 Добра късна вечер! В Деня на труда поработих в...градината. Разбрах, че чакаме трейлър...Ще почакам с вас. Дано да ни огрее!

Свет, и на мен не ми допадат някои хрумвания на стилистите на Туба, но тя е стройна и чувал да й навлекат, пак ще изглежда добре. Вярно е също, че не е едрогърда, но пък е с естествен бюст, който изглежда добре за майка на две деца. Имам, обаче, забележки за някои якенца с на Къванч.
В сценария изглежда, че ГГ водят кавгаджийски диалог...

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 22:38 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 629
 wavey wavey wavey

Ох бе,фрагман нерде newsm78 newsm78 newsm78

Даже не са ни обявили да го очакваме за днес ooooh! ooooh! ooooh!

Да отбележа и друго-във всеки епизод ни запознават с някаква порода куче Joy Joy JoyВ КПА почти във всеки епизод имаше котка,тук сме на кучета hahaha hahaha hahaha

Последният епизод облеклото на Сю ми беше doh doh doh dohТия стилисти да и бяха осигурили тоалети като за нейната фигура и по- свестни модели!

Общи условия

Активация на акаунт