"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 87 362
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • Once there was a Hushpuppy...
Диди Hug
не знам какво да кажа по повод жената на Къванч, на мен на пръв поглед ми е симпатична.
Не им знам отношенията, но щом са заедно е показателно, че чувства има Peace
Ако, ги видим разделени вече ще я ясно, че е било позьорщина, но за сега може само да се гадае.
Е, на мен не ми е силната страна да гадая кой кого обича, но от едно съм доволна - от Къванч и Туба, като влюбена двойка, играят, та се късат Wink

# 691
# 692
Здравейте! wavey wavey wavey
Скрит текст:
След малко отсъствие влизам отново в темата, за да се насладя на Туба и Къванч и на последния трейлър, който много ми хареса. Не съм изгледала последните две серии, защото отсъствах от страната и нямаше как
да проследя събитията, но се надявам да “вляза в час“ през идните почивни дни. Това няма да ми попречи да гледам утре поредната серия и да ви чета коментарите.
Попрочетох назад няколко страници и видях, че коментирате някакво  недоволство от сериала. Не разбрах точно къде е коментирано, но няма значение. Според моето скромно мнение сериалът си е много добре.
Не можем да искаме някой да удовлетворява нашите разбирания и желания за развитието на сюжета.
Предполагам той си има начертани основни линии, от които никой не се отделя. Дали ни харесва е друга тема, но не можем да променим нищо, затова нека си гледаме с удоволствие ГГ, които са една много вълнуваща и завладяваща екранна двойка, която на мен ми действа достатъчно, за да съм доволна. Е, можеше малко да е по-ралично, но ..... пак стигам до своите желания, а не трябва. С кеф си гледам това, което ми се предлага, знам че съм наблюдател, който е далеч и няма възможност за реакция нито пък за влияние върху разбиранията на сценаристи и творци. Те си го разбират така, както ни го представят и това ми стига. След като все още очаквам с нетърпение четвъртъците, значи има ефект върху мен, а аз съм само една малка зрителска частица, която обединена с другите малки зрителски частици ставаме една голяма завършена част и множество на харесващите сериала.

Имах удоволствието да посетя една далечна държава /бях на сватба в Аржентина/и там видях много билбордове на турския сериал "Великолепният век". Снимах два такива, но не знам как да  ги кача в темата, за да ги видите.
Ще потърся помощ от приятел, за да го направя.
Така че ние може тук да критикуваме и да не харесваме сериала, а Ай Япъм си продава успешно продукциите и не им пука за нашето мнение. Другото им носи достатъчно дивиденти,  успешно да заглушат надоволните, които според мен са по-малко от доволните. Но това е животът -  пъстрота от плюс и минус.

Може да ви се стори много разтегателно, но като че ли искам да има втори сезон, защото има много неизяснени ситуации, които останаха някак да висят във въздуха. Иска ми се методично да ги разчепкат, но кой ли ме слуша Joy Joy JoyС удоволствие бих гледала по-дълго Туба и Къванч. Красотата никога не е повече.

Желая приятна вечер и оставам в очакване на онлайна.

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 23:11 от Dimana-nova1

# 693
Диди Hug
не знам какво да кажа по повод жената на Къванч, на мен на пръв поглед ми е симпатична.
Не им знам отношенията, но щом са заедно е показателно, че чувства има Peace
Ако, ги видим разделени вече ще я ясно, че е било позьорщина, но за сега може само да се гадае.
Е, на мен не ми е силната страна да гадая кой кого обича, но от едно съм доволна - от Къванч и Туба, като влюбена двойка, играят, та се късат Wink

😘Затова се извиних.

# 694
Снимката е трепач! Страхотни са! Знам , че ще има пълнежи, ако са повече серии, но ми се иска да си ги гледам по-дълго . Искам да гледам по- дълго тези сладури, бе!

# 695
Здравейте Дръзки и Красиви

То днешния ден направо не може да се събере урожая от нови снимки, нов трей, резюме .  
Благодаря на всички ви за  споделените  мнения и впечатления  днес  bouquet
Благодаря за преводите на резюме и трейлър, както и за новите снимки от епизода  на Лили  bouquet, Ринка  bouquet, Синан  bouquet

Ама така е, като се стискаха цяла седмица и днес всичко накуп - има-няма за по- малко от 24 часа ни "сервираха" всичко bowuu Ако АЯ продължи с тази тенденция следващата седмица няма да се изненадам, ако ни "сервират" всичко в сряда вечерта и четвъртък преди обед Mr. Green

Очертава се интересен епизод. Дали в серията повечето екранно  време ще ни радват с присъствието си Сю и Джес?  Rolling Eyes Дано! Praynig Не че другите сюжетни линии не са интересни, но понякога повечето екранно време отделено за Хюлия, Джахиде, Ръза и компания ми идва в повече. Дано да се сетят СЦ да започнат да разнищват  въпросите, които ги поставха в началото на сериала и които Кузманова  Hug е  споменала

Сега да ви сложа и няколко гифчета от трея Peace Тя Звезди Hug вече е сложила нейните. Ама нали сме привърженици на принципа на Мечо Пух  newsm03

Само Джес

И само Сю

Едно сборно гифче смо със Сю и Джес от  вчерашния трейлър Peace

Чудя се дали няма да можем да изпишем тази тема до утре до излъчването на новия епизод? Heart Eyes

Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 22:25 от kanti

# 696
На Джахиде пък коя ли ще е новата жертва. За нея : "Луд умора не знае".

# 697
 Hug Hug Hug

Здравейте,дръзки красавици!!!

Ринка Hug,Лили Hug,Синан HugБлагодаря ви за бързите преводи на трейлърите и донасянето им в темата! newsm51 newsm51 newsm51

Ринка,Лили,за преведеното резюме и за снимките от 25 епизод  bouquet bouquet bouquet

Малиииииии,вторият трей е трепач.Любов струи от ГГ.Много хубав момент между двамата,дано не е единственият за целия епизод.

Абе,в тоя сериал Михрибан и Тахсин са си объркали синовете.Корхан е винаги да Михрибан и я подкрепя,а Бюлент е интригант като Тахсин и е все с него  ooooh!

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 22:10 от Keskinowa

# 698
На Джахиде пък коя ли ще е новата жертва. За нея : "Луд умора не знае".

Нова ли newsm78...аз си мисля ,че ще е Бюлент Naughty

И...Привет ,момичета wavey Hug

...за новия трей и превода му...за резюмето и снимчиците Peace

Ех, либоФ,либоФ... loveuuu Two Hearts

За всички

# 699
Мисля си,дали няма да занулят Адалет,за да развият неосъществените някога взаимоотношения между Михрибан и Тахсин.Тоя човек хич не ми прилича на умиращ болник.

И един клип май новичък

# 700
Цитат
...за да развият неосъществените някога взаимоотношения между Михрибан и Тахсин

АА...цъ Naughty no...Кески Hug.....тая сладурана Михри не я давам на убиеца Тахсин... no Joy Joy Joy Joy

# 701
  • гр. Върбица обл. Шумен
Разкошен трейлър!!! smile3501Ринка, Синан,

Благодарности към всички за споделеното, за резюмето, за снимките, за гифчетата, за колажите...Ех, тази любов, най-сетне да я видим и чуем, макар и само чрез мислите на Джес! И как безкрайно подхожда на ГГ, и как потресаващо красиво я изиграха тази сцена Туба и Къванч! Направо онемях! Нямам думи! (а това много рядко ми се случва) Знаят си работата СЦ - тихо, тихо и изведнъж, ихо!

А, така, Звезди! Hug Hug Hug
За теб!

# 702
Цитат
...за да развият неосъществените някога взаимоотношения между Михрибан и Тахсин

АА...цъ Naughty no...Кески Hug.....тая сладурана Михри не я давам на убиеца Тахсин... no Joy Joy Joy Joy

Свет,убиец,ама и между тях тръпката си я има.Я виж кой е до Тахсин- все Михрибан! Joy Joy Joy

# 703
Разкошен трейлър!!! smile3501Ринка, Синан,

Благодарности към всички за споделеното, за резюмето, за снимките, за гифчетата, за колажите...Ех, тази любов, най-сетне да я видим и чуем, макар и само чрез мислите на Джес! И как безкрайно подхожда на ГГ, и как потресаващо красиво я изиграха тази сцена Туба и Къванч! Направо онемях! Нямам думи! (а това много рядко ми се случва) Знаят си работата СЦ - тихо, тихо и изведнъж, ихо!

А, така, Звезди! Hug Hug Hug
За теб!

----------------------------------------------------------------------------------
Кузманова Hug

На всички -лека нощ.

# 704
  • гр. Върбица обл. Шумен
Звезди, много ме зарадва! newsm51

За теб:

А са колажа:

Общи условия

Активация на акаунт