"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 9

• 87 685
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 25.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 646
  • гр. Върбица обл. Шумен
Смели и Красиви 25.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

Синан, bouquet Все едно си част от корпуса за бързо реагиране. Wink

# 647
Ринка  bouquet мерси за трейлъра /дочакахме Годо Mr. Green/
Синан  bouquet мерси за превода

Хубаво е, че Джахиде казва на Корхан за къртицата Бюлент. Прокурора защо ли е на една маса с Ръза? newsm78
Изглежда Сю не е казала на Джес за Ръза? newsm78 И на мен ми харесва това, че се прегръщат Кузманова Peace Нп кой ли стреля? newsm78 И по кого? newsm78

# 648
Ринка Hug Синан Hug,благодаря за фрагмана и превода! bouquet bouquet

Канти Hug,вече си направила и гифчета от новия фрагман! Hug Heart Eyes

Сю е много изплашена! ooooh!Не смее да каже истината,а само предупреждава Джес да стои далеч от Ръза!Но и на баща си каза,че знае истината!Да видим Тбей какво ще и отговори! Peace

# 649
  • Ruse, Bulgaria
Цитат

Мерси за комплимента.  Peace

# 650
София, Кети, аз пък не съм съгласна с мнението ви за сериала Wink, на мен ми е много интересен Mr. Green
и не знам какво очаквате , след като сериите са по два часа и половина вече  Tired ooooh!
това е положението с турските дизита в момента Peace
то и страната им вече не е същата Peace
според мен трябва да се забавляваме с тия сериали, и да не ги взимаме толкова насериозно Peace
на мен сценария ми е динамичен, логичен, изненадва ни, постоянно ни държи в напрежение, няма много глупотевини и клишета.....ама всеки си гледа различно  Mr. Green
е Ашка не е това, което ни се иска, ама и това ще стане.... предполагам thumbsup

Канти, мерси за гифчетата bouquet
ами Сю не му е казала още на Джес, нали трябва да се развие и тая сюжетна линия Wink и да ни държат в напрежение Peace

а на теб малоумщините и тъпотиите в КПА, харесваха ли ти? newsm78

не знам и защо мислите, че Едже е напуснала сериала, тя в интервюто си преди известно време, отрече, че ще напуска. Каква е истината, само в кухнята на Япъма се знае Peace

Синан bouquet
Ринка Hug
и на всички останали Hug Hug

хубав ден bouquet

# 651
Синан, благодаря за превода на трейлъра!  Hug

Ето го и на други места:

Дръзки и красиви - 25 епизод 1 трейлър bg sub

http://www.videoclip.bg/watch/689504_drzki-i-krasivi-25-epizod-1-treilr-bg-sub

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1428062307215681/

# 652

Канти, мерси за гифчетата bouquet
ами Сю не му е казала още на Джес , нали трябва да се развие и тая сюжетна линия Wink и да ни държат в напрежение Peace

а на теб малоумщините и тъпотиите в КПА, харесваха ли ти? newsm78
[/quote]

Айра Hug вярно,че в КПА имаше и моменти на ”малоумщини”, но имаше като компенсация много красиви моменти с Елмерите, както и доста майтапчийски такива. За съжаление за сега ДК навлезна в доста Кара фаза Sad  Иначе Туба и Къванч са прекрасни,  историята е доста динамична и следва своята логика  Peace

# 653
  • София
Ще видим в четвъртък какво ще стане. Ръза няма никакъв интерес истината за убийството на Салих да стане известна, защото той има намерение да дълго да дои Тахсин - след хотела ще иска още нещо или може би всичко. А ако Тахсин влезе в затвора няма да вземе нищо. Обаче Сюхан няма да се сети за това. Тя сега ще плаче на рамото на Джесур, ще го вкара в голяма беля с това, защото той ще се мъчи да й помогне, а всъщност няма да знае истината и накрая може и да го гръмнат, защото той също се стреми към имотите на Тахсин макар и по други причини. Май започва да става ясно защо прокурорът си е харесал Корлудаа. Нещо крои с Ръза, иначе нямам идея защо са на една маса усмихнати.  Този курвенски номер на  Хулия, която влезе в леглото на Тахсин няма значение, той е за пълнеж и за радост на зрителите, които обичат такива пикантерии.
Нямам търпение да разбера Сюхан, която все търси истината какво ще направи. Обвини баща си, че за него най-важни са тайните му и лъжите му.

# 654
Ринка Hug Лили Hug,благодаря! bouquet bouquet

Много интересна среща! Thinking

Чия е ръката? Laughing Може да е на Т бей!Стреля по Ръза след като Сю му каза,че знае истината!Но...знае ли се! Thinking

Адалет за болестта на Тахсин ли разбира от Нежля или ...за изневярата му...

# 655
Цитат
накрая може и да го гръмнат
Ако евентуално има 2-ри сезон, скоро няма да го гръмнат Джес.

# 656
Остана ми малко време за кафенцето на Кески.  Hug Кески, затъмнението около епизода взе да избледнява, но и не чакам кой знае какви разкрития от трейлъри, резюме и снимки.  Joy Joy
Злати,  Hug  пропуснах закуската в тази компания /поне Лу се е възползвала!  Peace/, но за една вечеря ще гледам да се вредя на опашката.  Joy Joy  А и Кузманова  Hug е наредила богата закуска, от която има за закъснелите.  Peace
Софи,  Hug Кет,  Hug имате си правото да избирате какво да гледате.  Peace Трудно се намира сериал без пълнежи или неприемливо развитие на действието, но все пак тук-таме може и да има такива, които 30 и повече епизоди са пълни с логични действия, победи на добрите, вълни от романтика и липса на драми и спорове между влюбените главни герои.  Peace 
Канти, Hug  и аз мисля, че ако имат тази свобода на действие и са на ръба на графика за заснемане една седмица почивка би им се отразила добре, но надали ще ни кажат какви са причините за късните презентации на епизодите. Благодаря за гифчетата.  Hug
Кузманова,  Hug присъединявам се към мнението за Синан като "корпус за бързо реагиране"!  Peace
Злати,  Hug хубави снимки си ни донесла.  Peace И аз очаквам с нетърпение реакцията на Тахсин след думите на Сю!  Peace
Айра,  Hug трудно се прониква в кухнята на Ay Yapim. А колкото за харесването и нехаресването всеки гледа различно.  Peace Зависи и с каква кошница е тръгнал - голяма или малка.

Не ми се иска прокурора да е поредният "фен" на Ръза.

Надявам се и Адалет да не умре заради интригантката Хюлия и голямата уста на Неджля.  Peace

На Тахсин не му трябва още веднъж да става убиец, макар че Хюлия си го заслужава

Сю иска обещание за невъзможни неща.

# 657
Цитат

Мерси за комплимента.  Peace

БЛАГОДАРЯ за превода и скоростта!

# 658
Не ми се гледа сериала, зациклиха на Ръза  , един психопат който само като го видя и страшно се изнервям.Адски ми е противен. Дано да му подготви някой изненада в гръб и да си дойде всичко по местата.

# 659
Момента на партито на Михрибан, сякаш олицетворява сегашния период на Турция. 30-годишното владичество на Тахсин и жената, която иска да го прекъсне. Нали на опозицията на Ердоган е една жена лидера.
http://dnes.dir.bg/temite/news/referendum-metezhat-turtzia-meral … 631?tag_id=141253

Общи условия

Активация на акаунт