Все едно си част от корпуса за бързо реагиране.
мерси за трейлъра /дочакахме Годо
мерси за превода
И на мен ми харесва това, че се прегръщат Кузманова
Нп кой ли стреля?
И по кого? 
, на мен ми е много интересен

и да ни държат в напрежение 

и да ни държат в напрежение 

вярно,че в КПА имаше и моменти на ”малоумщини”, но имаше като компенсация много красиви моменти с Елмерите, както и доста майтапчийски такива. За съжаление за сега ДК навлезна в доста Кара фаза
Иначе Туба и Къванч са прекрасни, историята е доста динамична и следва своята логика
Кески, затъмнението около епизода взе да избледнява, но и не чакам кой знае какви разкрития от трейлъри, резюме и снимки.

пропуснах закуската в тази компания /поне Лу се е възползвала!
/, но за една вечеря ще гледам да се вредя на опашката.
А и Кузманова
е наредила богата закуска, от която има за закъснелите.
Кет,
имате си правото да избирате какво да гледате.
Трудно се намира сериал без пълнежи или неприемливо развитие на действието, но все пак тук-таме може и да има такива, които 30 и повече епизоди са пълни с логични действия, победи на добрите, вълни от романтика и липса на драми и спорове между влюбените главни герои.
и аз мисля, че ако имат тази свобода на действие и са на ръба на графика за заснемане една седмица почивка би им се отразила добре, но надали ще ни кажат какви са причините за късните презентации на епизодите. Благодаря за гифчетата. 
присъединявам се към мнението за Синан като "корпус за бързо реагиране"! 
хубави снимки си ни донесла.
И аз очаквам с нетърпение реакцията на Тахсин след думите на Сю!
трудно се прониква в кухнята на Ay Yapim. А колкото за харесването и нехаресването всеки гледа различно.
Зависи и с каква кошница е тръгнал - голяма или малка. 
Все едно си част от корпуса за бързо реагиране. 

Препоръчани теми