Аборт без знанието на родител

• 37 539
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
Сутрин съм на училище,но няма да ходя повече тази седмица.

# 256
  • Варна

Приятелят ти ще дойде ли с теб за кураж?

# 257

Не искаа да идва  Crossing Arms

# 258
  • Варна
Защо?
Не е правилно,все пак грешката е на двама ви,а си потърпевша ти.Можеше поне морална подкрепа да ти окаже.
Накажи го 12 месеца без секс  Flutter

# 259
Защо?
Не е правилно,все пак грешката е на двама ви,а си потърпевша ти.Можеше поне морална подкрепа да ти окаже.
Накажи го 12 месеца без секс  Flutter
Амиии просто каза,че няма смисъл да идва до там и да седи в коридора с мама.След процедурата ще се видим да види как съм.
Седмица-двеее,чак месец  Laughing Не съм толкова лоша  Joy

# 260
  • Варна
Вероятно го е срам да погледне майка ти в очите.

# 261
Говори лошо, че не иска да идва.

И той трябва да понесе някои уроци и да усети малко жега. Ей така за принципа.

И е хубаво да е наказан без секс, докато ти се регулира цикълът, да няма после "възможно ли е да съм бременна" из темите.

Пак стигаме до женското самоуважение. На какво ги учат младите момичета, че те дори тялото си не уважават...аборт и айде след 2 седмици пак. Златно ли е това гадже, че му се полага такова обслужване?

Иначе резултатът от процедурата, в която две жени се мъчат, ще е зараждането и култивирането на поредния муньо, който после ще тормози и други жени. На лесно ще го научите, че това е, как беше, "женска съдба" и жените да се оправят.

# 262
Вероятно го е срам да погледне майка ти в очите.
И аз така мисля.

Но Сирена е абсолютно права!!!

Да не говорим,че..
Оф ,аз и преди исках да го кажа..Ама на авторката и беше достатъчно гадно,майка и още не знаеше и т.н.
Но,ако този мунчо те обичаше наистина,ама наистина,той сам щеше да те замъкне при майка ти и тази тема нямаше да я има.
Но,за да разпознаеш кога някой те обича наистина,трябва да знаеш/познаваш какво е любовта.
А това става като първо се упражниш да обичаш себе си.
Абе,не искам да те надъхвам,авторке,но..Това да е готов да те подкрепи за криминален аборт,говори зле..

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 16:00 от Какво?

# 263
  • Насред хаоса

Не искаа да идва  Crossing Arms
box fight Ти да видиш! А га яде кифтетата, ни рива. Той е толкова отговорен за ситуацията, колкото и ти. Помисли си добре върху тази му постъпка и си направи съответните изводи за себе си.

# 264
Между другото, тийн връзките не ме дразнят заради морализъм, няма и да споря колко клетки и на какво ниво на организация и разслоение се броят за "човек" или дори "потенциален човек". Обаче се залагат едни грешни модели, дето после ги гледаме в СО вече при хора на 24-25, едни такива токсични отношения, глезени мъжленца, изнервени женички...ужас. Ей в това е проблемът, в драмите. Та е хубаво човек да се замисли за бъдещето, като стане такова нещо.

Според мен приятелят не само трябва да дойде, ами и да извади едни 200 лева, които дори на своята възраст би трябвало да има.

# 265
E той е 11 клас,направи 18 преди месец,не работи няма толкова спестени пари.
А и не съмнявам,че ме обича просто няма да му е удобно пред мама  Rolling Eyes

# 266
Любовта не е в думите, а в действията.  Peace

Честно, не искам да задълбавам темата, за да не те напрегна допълнително.  Peace

# 267
А и не съмнявам,че ме обича просто няма да му е удобно пред мама  Rolling Eyes

Ако е мъж, не бъдещо мъжленце и муньо, ще вземе назаем от баща си и ще му ги върне, като заработи. На 18 ако ще от подаръци трябва да има толкова пари, или от спестени джобни.

Знаете английски, вижте какво е skin in the game. Трябва да се радава човек.

Нека му е неудобно бе, да се поопържи малко- това е животът, щом сте големи, ще се пържите, както големите.

Та така, на момичето няма какво да му сипваме, ама на момчето...аз бих хвърлила някое и друго паве, ей така в полза на обществото и срещу появата на поредния Муньо.

# 268
Сега пък момчето захапахте. #2gunfire
Ей, нямате ли малко милост , и утре е ден. Сега не смятам , че точно моментът е подходящ да и вкарваме и други аспекти. Аз, ако съм на майка и на мястото, и лъсне обременителят , едва ли ще го посрещна с усмивка , а и не зная с какво ще го изпратя. Правилно ще им спести присъствието си .
Авторке , ела утре и сподели  Hug И съвет от мен- спри сега да четеш тази тема , то се видя , че другата страна не спира  Mr. Green

# 269
  • Варна
А и не съмнявам,че ме обича просто няма да му е удобно пред мама  Rolling Eyes

Ясно е че те обича,никой не се съмнява в това.Но щом е пораснал да прави деца,да се научи и да носи отговорност за постъпките си,както ще го направиш ти.Не е редно да се измъкне сух от водата и ни лук ял,ни лук мирисал.

Общи условия

Активация на акаунт