Аборт без знанието на родител

• 37 522
  • 361
  •   1
Отговори
Здравейте,мами
Не знам как да започна и дали има нужда да ви разказвам подробно,но...
Имам си приятел на 18,а аз самата съм  все още на 16,но след няколко месеца ще стана на 17
Нещата се случиха така че ние доста от давна правих секс,и съвсем на скоро решихме да почнем без презерватив,тъй като си имаме доверие,здрави сме и не виждахме нищо лошо.Трябваше да ми дойде на 1-2 април,но понеже спрях да ям хляб реших,че ми закъснява заради това.Понеже съм чувала,че може да настъпи някакъв хормонален дисбаланс ако не ядеш хляб.Както и да ее де,направих си тест в понеделник беше положителен,направих и още един снощи за да сме сигурни и той беше положителен...
Говорихме си двамата,няма как да родя толкова малка,просто няма такъв вариант.Родителите ми ако разберат със сигурност ме чака голямо наказание,а и не мога да им споделя.Знам че аборта не  добър вариант,особено на тази възраст,но няма как да ме убедите да родя.
Въпроса ми е може ли да направя аборт без родител,при условие че приятеля ми има 18 и ние ще си носим последствията от действията ни ? Ще се радвам и да ми препоръчате къде мога да го направя,от Варна съм  Rolling Eyes

# 1
Не прави глупости, веднага кажи на майка си. Наказанието ще почака, бъди сигурна,  майка ти ще се погрижи за всичко и ще бъде на твоя страна, дори и отначало да се шокира.

# 2
Не мисля че има вариант да направиш аборт без родител.
Ако съм ти майка, бих искала да знам какво се случва с детето ми. Вероятно ще те накажат и с право, но поне ще поемат отговорност за теб.

# 3
Не мисля че има вариант да направиш аборт без родител.
Ако съм ти майка, бих искала да знам какво се случва с детето ми. Вероятно ще те накажат и с право, но поне ще поемат отговорност за теб.

+1  Peace

Наказанието ти е най-малкия проблем. Веднага кажи на майка си! Не отлагай, за да не стане късно.

# 4
Надали има гинеколог в читава клиника, който да си заложи реномето и да направи процедурата на непълнолетна, с пълна упойка, без знанието на родител. Извън това правило говорим за криминални действия.

# 5
  • Най-красивата страна
Никой лекар няма да се съгласи да направи аборт на непълнолетна без знанието на родител.
Най-добре е веднага да кажеш на майка си.Тя знае какво да прави.
Може и да те нахока,но тя е единствения човек,който може да ти помогне.
Не отлагай разговора с нея.Колкото по-рано направиш аборта,толкова по-добре за теб.

Аз ако съм ти майка,ще те хокам след това Twisted Evil

# 6
Не мога да и кажа,няма начин.Много ще се разочарова от мен,а и не сме си близки

# 7
  • София
Момичето звучи доста интелигентно за годините си, съвет не мога да дам - но ако се стигне до наказание от родител, бих приел, че грешката е на родителя.

Явно до знанието на младите е стигнала едната истина, че презервативът предпазва от болести. Те са го ползвали.
Не е достигнало до (съ)знанието им обаче, че презервативът предпазва и от бременност, а методът на "пазене" хич не е сигурен. Ето тук виждам грешката на родителите и образователната система.

Следователно, няма да е зле да съобщиш на вашите. Все пак не са те хванали с цигара, че да има наказание (то май вече и не се наказва за това). Аргументирай се, обясни както на нас. Сега.... ако всичко ти е било разяснено и обяснено, но си следвала само нагона си, ами... виновни сте си!

# 8
Потвърдена ли е бременността от лекар, в коя седмица си? Има някакъв минимален шанс за медикаментозен аборт, ако е в началото.

# 9
  • София
За съжаление съм почти сигурна, че можеш да си намериш лекар, който да ти направи аборта, НО... кой знае какъв лекар ще е и в каква клиника ще е. Може така да те осакати, че никога да не можеш да имаш деца повече.  Naughty

А ако говориш с някой друг - баба, леля, която да ти помогне да обясниш на майка ти?Възрастта на приятеля ти няма никакво отношение, нямаш 18 г и също мисля, че трябва съгласие на родител.

Надявам се вече да си разбрала какво лошо има в това да правиш секс без презерватив, когато не искаш да имаш деца, тъй като не пази само от болести.  Peace

# 10
Законен начин да направиш аборт без съгласие на родител няма.

Незаконните могат да ти донесат много сериозни последствия - инвалидизиране, и дори смърт. Не се шегувам. Можеш да умреш от кръвозагуба, от алергична реакция, от шок, от последваща инфекция... Повечето извършващи криминални аборти се страхуват да поставят упойки, работят с местна - ще усещаш как буквално те изстъргват отвътре. И ако се получи някакво усложнение, нямат условия за кръвопреливане и реанимация, а ги е страх от наказания да викат бърза помощ... Ще те "закрепят" колкото да излезеш от кабинета им и да "заметат" всички следи, че си била там, а ти може да паднеш в първата канавка...

Ако мислиш, че при подобно развитие на нещата майка ти няма да е никак разочарована ...

Претенциите за зрялост са напълно неоснователни, разсъжденията ти са абсолютно детински, и... погрешни. От наивност или от глупост - не се наемам да съдя.

Потърси помощ от родителите си, по-добре нахокана и наказана, но ЖИВА.  

# 11
Няма да се разочарова от теб, спокойно. Като не си е свършила работата и не ти е обяснила навреме как стават бебетата и методите за предпазване, да си чука главата сега с теб.
Макар че това и в училище би трябвало да сте го учили. Няма начин да не са ви чели лекции по полова просвета, ако приемем, че си отсъствала на съответните уроци по анатомия.
Явно и с приятелки не сте коментирали...
Но ако предположенията ми не са верни и майка ти ти е обяснявала, в училище сте учили, приятелките са коментирали, а ти въпреки това си действала напълно безотговорно, не знам какво да кажа...

# 12
Абортът не е шега, както и бременността! Говори с родителите си, те са хората, които ги е грижа най-много за теб, дори и да не ти се струва така! Сигурна съм, че ще получиш подкрепа в момента, дори и да те накажат след това.
Един нелегален аборт крие рискове - от стерилност, усложнения, смърт. Не е като да ти бият инжекция например!

BirdsFlu ме е изпреварила, напълно подкрепям!  Peace

# 13
Потвърдена ли е бременността от лекар, в коя седмица си? Има някакъв минимален шанс за медикаментозен аборт, ако е в началото.
Не съм ходила на лекар,но ако може да ми изчислите седмицата ми кажете
Цикъла ми свърши на 12 ти март и ние сме правили секс почти всеки ден след това,не мога да преценя в кой ден съм забременяла  Rolling Eyes

# 14
  • София
Не съм ходила на лекар,но ако може да ми изчислите седмицата ми кажете
Цикъла ми свърши на 12 ти март и ние сме правили секс почти всеки ден след това,не мога да преценя в кой ден съм забременяла  Rolling Eyes

На коя дата ти дойде? И през колко дни идва - 28,30,35?

Общи условия

Активация на акаунт