Не знам как да започна и дали има нужда да ви разказвам подробно,но...
Имам си приятел на 18,а аз самата съм все още на 16,но след няколко месеца ще стана на 17
Нещата се случиха така че ние доста от давна правих секс,и съвсем на скоро решихме да почнем без презерватив,тъй като си имаме доверие,здрави сме и не виждахме нищо лошо.Трябваше да ми дойде на 1-2 април,но понеже спрях да ям хляб реших,че ми закъснява заради това.Понеже съм чувала,че може да настъпи някакъв хормонален дисбаланс ако не ядеш хляб.Както и да ее де,направих си тест в понеделник беше положителен,направих и още един снощи за да сме сигурни и той беше положителен...
Говорихме си двамата,няма как да родя толкова малка,просто няма такъв вариант.Родителите ми ако разберат със сигурност ме чака голямо наказание,а и не мога да им споделя.Знам че аборта не добър вариант,особено на тази възраст,но няма как да ме убедите да родя.
Въпроса ми е може ли да направя аборт без родител,при условие че приятеля ми има 18 и ние ще си носим последствията от действията ни ? Ще се радвам и да ми препоръчате къде мога да го направя,от Варна съм