Аборт без знанието на родител

• 37 526
  • 361
  •   1
Отговори
# 15
Потвърдена ли е бременността от лекар, в коя седмица си? Има някакъв минимален шанс за медикаментозен аборт, ако е в началото.
Не съм ходила на лекар,но ако може да ми изчислите седмицата ми кажете
Цикъла ми свърши на 12 ти март и ние сме правили секс почти всеки ден след това,не мога да преценя в кой ден съм забременяла  Rolling Eyes

На коя дата ти дойде?
на 4ти март

# 16
6 седмица си.

# 17
Колкото по-бързо кажеш на майка ти, толкова по-добре.

# 18
Не обмислям вариант да и кажа,по скоро ще рискувам да направя сама аборт

# 19

Момиче, не си струва да рискуваш толкова много! Знам, че се притесняваш от реакцията на родителите ти, но другите вече ти обясниха за възможните последствия, които са делече по-сериозни от един разговор с майка ти Naughty

Щом се смяташ за достатъчно пораснала да правиш секс, тогава се дръж като възрастна и поеми отговорност за решението си и проведи един разговор, а не като дете, което седи със затворени очи и си мисли, че никой не го вижда!

# 20
Последствията може да са много, много сериозни за здравето ти!!!

Помисли за рисковете, не за това, че ще бъдеш наказана от родителите си!

След 10-15 години наказанието ще е нищо в сравнение с това да не можеш да имаш деца например!!! Струва ли си?

# 21

Я не се излагай и не прави повече глупости!
Ако отношенията ти с майка ти са толкова ужасни, НЕЗАБАВНО поговори с друга възрастна и опитна жена - баба, леля, роднина, семейна приятелка, съседка, ако има учителка, на която имаш доверие - със сигурност има хора, които чувстваш близки, никой не е чак толкова сам на този свят! Как стои въпроса с майката на приятеля ти - ако сте в добри отношения, може тя да говори с майка ти. Но все някой възрастен трябва да поеме нещата в свои ръце, да уведоми родителите ти и да разрешите проблема.
Може да се обадиш и на телефона за деца в риск (116111). Там има специалисти, които ще ти бъдат по-полезни от шепа непознати във форум.
Не се шегувам. Сериозно е, и НЕДЕЙ да правиш нищо сама!

# 22
Добре де, казваш, че не сте близки с майка ти, но то не е нужно да сте близки, за да вземе нещата в свои ръце и да направи каквото трябва. За разочарованието и не мисли - ще  го понесе. НЕ прави нищо сама и на своя глава - шансът родителите ти да не разберат изобщо е малък, а вероятността да си навредиш голяма.

Леля, по-голяма братовчедка, баба нямаш ли?

# 23
Ако е с цикъл от 28 дни, дата 04.03 като начало на менструацията,значи,че овулацията е била на 18.
Ако е заченала около 18( +/- 3 дни),тов са точно 26 дни към днешна дата.
4- та седмица...4х7=28

Авторке,няма законен начин да абортираш без подпис на родител,ако си под 18

Щеш не щеш,това е единствения начин.
П.п.Вземи мунчо за кураж и отивайте при майка ти.
Като е толкова мъж вече,да идва с теб да ти пази страх.

# 24
Не са ужасни отношенията с майка ми,просто винаги като сме гледали предавания и има нещо подобно на бременна тийнеджърка,тя е е реагирала остро.Не ми е говорила секс,казвала ми е да се оправям в смисъл,че има достатъчно места където мога да прочета това което ме интересува и за това не е виждала смисъл и тя да ми соли на главата едно и също.
С майката на приятеля ми сме в добри отношения,тя ме харесва,никога не е имала нищо против мен,ама пък да тръгна и споделям как сина и не е свършил където трябва,няма как да стане.Или пък да тръгна на споделя на баба ми,че правя секс от 16 годишна  Laughing
Аз искам да направя аборт в хубава болница,ако трябва ще платим на лекаря да не иска родител ?

# 25
Добре де, като не можеш да  споделиш с майка си, поне  с баща си не можеш ли? Трябва ти подпис за съгласие от родител и каквото и да е наказанието ти след това,   си струва повече, отколкото от една глупост-грешка да се произведат поредица от по-гадни неща.
Да, да - на ясно съм, че на 16 сме безсмъртни и рискове за здраве и бъдеще не ни вълнуват, щото това трябва да вълнува само пенсиите... обаче да погледнем и по-прагматично - един аборт официално струва над 200 лв, направен нелегално, ще струва поне двойно. Имаш ли идея от къде ще намерите тази сума, щото освен  да търсите  некадърен  лекар, който да се съгласи, трябва и да му платите, а това отнема време - ти нямаш много такова, защото аборт се прави  до трети месец макс.
BirdsFlu ти е дала  номер за деца в риск, поне тази крачка направи и се обади, твърдоглавка такава.

# 26
Какво, гестационните седмици се броят от първият ден на менструацията, а не от овулацията.

# 27
Аз искам да направя аборт в хубава болница,ако трябва ще платим на лекаря да не иска родител ?
Той щото лекарят е и анестезиолог, и сестра, и санитар в залата...Бая пари ще са ти нужни.
Не се излагай - дадоха ти куп съвети, спри да риеш на инат и започни от някъде.
Казах ти - иди на преглед, да се определи състоянието ти, да не мислиш, че така става аборта - отиваш, лягаш и си готова...Не и в твоя случай.

# 28

Никой нормален лекар няма да се съгласи, дори и за огромна сума пари, с каквито едва ли разполагаш.
В болница - пълен абсурд.

Срещу пари може да се съгласи само някой некадърен мизерник с частен кабинет, описах ти съвсем подробно по-нагоре какви са рисковете. Огромни.

Темата пързалка ли е? Проучване за корумпирани доктори във Варна?
Нещо започва да ми се струва крайно плоска историята. Бива, бива, ама... чак толкова не бива.

# 29
Абсолютно истинска си е историята.
Ние сме безсмъртни и на нас бебе няма да ни се случи. А че е във връзраст, че ако "мине покрай казарма забременява" не се отчита. А и доверие си имали. Ама и от мама ни е страх.

Общи условия

Активация на акаунт