Брекети – къде, какви, за колко? -тема 9

• 101 765
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Моите са керамични - 6 отгоре и отдолу - останалите метални - и съм много доволна. Успех!

# 571
  • София
Забелязват ли се?Колко време ги носиш и колко ти струваха като цена?

# 572
Даяна, от около година ги нося, но за цени не мога да те ориентирам, тъй като живея доста далече от теб. Не се забелязват, хората забелязаха, едва когато сложих и отдолу, тъй като на долна челюст зъбите при говор се виждат почти изцяло.

# 573
  • София
Благодаря ти!При мен проблема уж не е много сериозен,но за по-добра естетична усмивка е желателно да сложа.Центъра на устните ми не съвпада с центъра на зъбите,малко изкривена е усмивката.Имам и разтояния между зъбите,макар че те и с фасети могат да се оправят.

# 574
Ще видиш, че изобщо не е страшно, и със сигурност е по-малко забележимо, отколкото мислиш. Успех !!!  Hug

# 575
Аз съм с бели керамични, и си избирам бели или безцветни лигатури. Особено когато съм с безцветните брекетите се сливат със зъбите ми. Но такава е формата и големината на самите ми устни и зъби, че при говор не се виждат почти

# 576
Здравейте,

Все още не съм се спряла на ортодонт,при когото да започна лечение с брекети и в тази връзка искам да помоля за мнение за добър ортодонт. До момента четох добри коментари за доктор Хунджев,Моллова и Куюмджиева.Може ли някой,който е започнал скоро лечението си при някой от тях да сподели цените за лечение с керамични брекети, а също и цялостни впечатления. Ще ви бъда много благодарна Simple Smile

# 577
Безцветните лигатури много бързо се оцветяват/пожълтяват.

# 578

При мен не е така

# 579
  • Варна

При мен не е така

И при дъщеря ми не е така, почти няма промяна в цвета им в продължение на месец, т. е., до следващата смяна.

# 580
При мен се оцветяват след около 2 седмици - кафе, шоколад и т.н.

# 581
Оцветявянето зависи от това какво ядете.Оцветявал съм ги от 1 ядене повече отколкото за месец.Безцветните са най-добрият вариант за керамични брекети според мен.Един път изпробвах бели и още щом ги видях не ми харесаха.

# 582
А кафенцето? #Shocked

# 583
Сиви лигатури също няма да се виждат много, а и не се оцветяват толкова, колкото цветните.

# 584
Аз кафе не пия, ям обикновени неща и ми се оцветяват за 2-3 седмици макс. Сивите не се оцветяват изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт