МАC & Sephora - 40 тема

• 110 497
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз също имам едно вице червило на Уд, но е от шайн серията, не ми се става та проверявам сега. Но трайността му е последен приоритет на него! Naughty Цвят, балсмено усещане, скъпа метална гилза, но нека не се лъжем, че има трайност повече от 2-3 часа без консумация.

Колкото за базата за устни на Мак, тя ми е като лекарство за устни. Аз не я нося под никакви червила, защото червилото от ретро мат серията, за което беше предназначена, размених в последствие. Нося базата самостоятелно, докато се гримирам сутрин, за подобряване състоянието на напукани устни. Да, така е - чувства се и изглежда като обикновен балсам от аптеката, но Не е! Има нещо в нея, не знам какво, но кожата на устните ми изпитват облекчаване.  А не е като да не съм ползвала и купувал де що балсам нов излезе. Wink

# 136
  • Sofia
   Базата за червила на M.A.C си я взех преди време, но никаква файда не виждам от нея. Simple Smile
За трайност аз харесвам само матовата база на Too Faced  Peace

Мерси, Аленка. Peace Ще си я взема по-натам – и вече, ако и от нея не съм възхитена, приключвам с всякакви бази и мацам червилата "на голо". Laughing

# 137
  • София
   Базата за червила на M.A.C си я взех преди време, но никаква файда не виждам от нея. Simple Smile
За трайност аз харесвам само матовата база на Too Faced  Peace

Мерси, Аленка. Peace Ще си я взема по-натам – и вече, ако и от нея не съм възхитена, приключвам с всякакви бази и мацам червилата "на голо". Laughing
А аз от тази база наToo Faced грам не съм доволна.Тя нито удължава дълготрайността на червилото, нито омекотява.Отделно на мен понякога ми се събира в ъгъла на устните и стават едни бели парцалчета.

# 138
  • Пловдив
Kryolan имат страхотен зелен коректор, подходящ и за много сериозни зачервявания. Използвам го на клиентки и съм много доволна. Горепосочените продукти на Makeupforever и Dior са добри, но разредени, нямат силна покривност и поне при мен не успяват да тушират червенините, имам  ги и двете.
Това ли е? Hug
http://www.enzo.bg/kryolan/basic-face-body-osnova-protiv-zachervjavane/#variants

# 139
  • Sofia
А аз от тази база наToo Faced грам не съм доволна.Тя нито удължава дълготрайността на червилото, нито омекотява.Отделно на мен понякога ми се събира в ъгъла на устните и стават едни бели парцалчета.

Благодаря за отзива. Hug Ето колко различни и противоречиви мнения може да се съберат за един и същ продукт.

# 140
  • гр. София
Kryolan имат страхотен зелен коректор, подходящ и за много сериозни зачервявания. Използвам го на клиентки и съм много доволна. Горепосочените продукти на Makeupforever и Dior са добри, но разредени, нямат силна покривност и поне при мен не успяват да тушират червенините, имам  ги и двете.
Това ли е? Hug
http://www.enzo.bg/kryolan/basic-face-body-osnova-protiv-zachervjavane/#variants

Това е база.

Аз в четвъртък им бях в магазина имат стик за 30 лева ( супер неудобен за мен ) и в бурканче за 33 лева. Купих бурканчето, но не съм го тествала още.

https://www.instagram.com/p/BTa3JCGlRtY/?taken-by=shokoladche_

# 141
  • Пловдив
Шололадче, ще те изчакам да пишеш отзив. Аз ако реша да го взимам, ще го поръчам по телефона и няма да мога да направя тест.  Hug

# 142
  • гр. София
Ще ти пиша щом успея да го тествам, но не знам кога.

# 143
  • в 1001-та нощ

Благодаря за отзива. Hug Ето колко различни и противоречиви мнения може да се съберат за един и същ продукт.

Да, индивидуално е как се сработва с конкретните устни и физиология. Моите не се напукват, нямам нужда от омекотяване. А тази база ги прави някак матови. Нанася се, малко се изчаква - 30 секунди и стават матови и леко лепкави, като се нанесе червилото  вече не е лепкаво, но червилото някак се сработва с базата и става много трайно върху устните.

Аз в началото не знаех, че трябва да се изчаква малко и никакъв ефект не виждах, но като ми обясниха - я оцених високо  Peace

# 144
И аз винаги чакам базата на Мас да изсъхне върху устните и тогава нанасям матовите червила.

# 145
  • Седмото небе
Момичета знам,че скоро коментирахте скрабове за устни... Дали бяха тези newsm78

А пък ако не са били те,дали въпросните ги има в нашата Сефора newsm78 И ако има вече ползващи ги-как са като усещане и колко струват?

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 23:18 от *Амарилис*

# 146
Има ги да.  Peace

# 147
  • Бургас
Ще ти пиша щом успея да го тествам, но не знам кога.
Моля да пишеш в темата и мен ме интересува мнението ти как се държи този коректор.

# 148
  • HH
Tarte имат безплатна доставка днес до Англия и Германия.

# 149
  • Down south
В смисъл?
Аз я ползвам под червилата на МАС и Kat Von D и издръжкивостта е превъзходна. Базата подържа хидратацията на устните.
Аз съм много доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт