МАC & Sephora - 40 тема

• 110 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Страхотно, че има тема за любимия ми магазин- Sephora. За съжаление нашия филиал изобщо не струва, спрямо тези на запад, масово пазарувах от там. Отношението е страхотно, затрупват се с всякакви мостри... направо бях шашната първите пъти. Тук някак си нехаят за работата си, за клиентите си, няма го това внимание и обгрижване на клиента. Доста са стиснати нашите, но какво да се прави, на който не му харесва няма да пазарува от там и така Simple Smile

# 646
  • София
Хм, не съм съгласна с този коментар и ще се обоснова. Пазарувала съм от редица магазини Сефора в Европа, както и от магазини-икони, отворили врати преди десетки години и с доказано име, както и в представителни бутици на хай-енд марки. Навсякъде мострите са минимални. Случвало ми се е да пазарувам за стотици евро/лири и да не получа абсолютно никакъв подарък-комплимент, било то несесер, мини-червило или мостра на парфюм. За отношението също имам какво да добавя, но то е някак субективно. За мен впечатлението може да е едно, за Вас друго и там няма количествено измерение, което да покаже кой прав - кой крив.

# 647
Много съм доволна от hd свободната пудра на mufe! Купих малка опаковка покрай кампанията на Сефора за минита и е просто чудесна - изглажда, матира, фиксира, компактна е и не хвърчи продукт безразборно. Може би единствената свободна пудра, която е подходяща за чанта и път.
По повод тестерите в чужбина - пролетта пазарувах в два магазина на Сефора в Испания - в единия не ми дадоха нито един тестер, а в другата няколко на Sisley, като покупките ми бяха на сходна стойност.

# 648
Момичета мнения имате ли за Naked basics

# 649
Момичета мнения имате ли за Naked basics

Наскоро ги дискутирахме пак, май в темата за гримиране. Прочети там. Общо взето ще се повторя - имам Naked basics 2, не съм й фен. Като качество и пигментация не са зле, но цветовете ми идват твърде скучни и мисля, че не си струва парите. Трудно може да се получат повече от 1-2 визии с тези палитри. Освен това светлите цветове са много близки и почти не се различават на окото,особено при Basics 1. Аз мисля, че има други далеч по-интересни палитри, за които си струва да си дадеш парите.

# 650
  • София
Ползвам ultimate basics,  мисля че комбинира  цветовете от двете малки бейсикс палитри (може и да се лъжа ) , но аз съм доволна . Наистина  цветовете са доста естествено стоящи на окото , но аз я взех именно заради това. И аз мисля, че има цветове , които са близки един до друг , което погледнато реално е минус . От качеството съм много доволна.  Ползвам я много често, аз обичам натурални визии.

# 651
Според мен Ultimate basics е по-добра от двете basics палитри, има 2 много хубави уникални цвята - оранжевеникаво и тъмнолилаво .

# 652
  • в 1001-та нощ
По-добра е, има различни цветове, не е комбинация от двете палитри. Липсва ми само цвета Venus.

# 653
  • София
Аха, значи съм се се заблудила. На пръв поглед си приличат двете редчета с двете малки бейсикс , сега ги погледнах и наистина има разлика Simple Smile

# 654
  • София
Момичета, кого от Мас бихте препоръчали за индивидуален грим урок?

# 655
  • Canada
Момичета, имам нужда от малко помощ  Flutter

И двата глоса/червила които харесвам - Clarins gloss prodige и Chanel rouge allure gloss изчезнаха по магазините тук, или не ги внасят, или не ги произвеждат вече  Tired

Някой може ли да предложи алтернатива? Предпочитам хибридна формула с консистенция на глос и покривност на червило, нещо, което не изсушава устните. Нямам никаква идея къде какво да търся... newsm78

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 04:36 от Foncé

# 656
  • в 1001-та нощ
Estee Lauder имат такива глосове и ще ти харесат  Peace

# 657
И Диор имат, но не стоят като глосове, нито като течно червило. Харесват ми много, въпреки че са сравнително нетрайни.
https://www.dior.com/beauty/en_us/fragrance-beauty/makeup/lips/l … 207-y0285207.html

# 658
Здравейте момичета. Бих искала да ви попитам дали сте правили грим в МАC и дали сте останали доволни. Също така ще ви бъда благодарна ако споделите впечатления от гримьора Цецо Андреев ако сте ходили при него или някой друг добър гримьор в София.

# 659
  • Седмото небе
Момичета, имам нужда от малко помощ  Flutter

И двата глоса/червила които харесвам - Clarins gloss prodige и Chanel rouge allure gloss изчезнаха по магазините тук, или не ги внасят, или не ги произвеждат вече  Tired

Някой може ли да предложи алтернатива? Предпочитам хибридна формула с консистенция на глос и покривност на червило, нещо, което не изсушава устните. Нямам никаква идея къде какво да търся... newsm78
Ето тези две предложения от мен:
 - на това харесвам повече искрящите цветове https://m.dior.com/en_us/fragrance-beauty/makeup/lips/lip-gloss/ … uture-colour.html
 - на това продължителната хидратация http://www.lancome.co.uk/makeup/lips/lip-gloss/lip-lover/339102-LAC.html

Общи условия

Активация на акаунт