МАC & Sephora - 40 тема

• 110 387
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
А двете палитри със сенки от тази серия има ли ги у нас?

# 721
А двете палитри със сенки от тази серия има ли ги у нас?
Не.

# 722
Момичета, можете ли да ми препоръчате основа за сенки? Не се целя в най-най-високия клас и проблемът ми е, че не знам как да се ориентирам, без да пробвам. Гледам, че хвалят много Shadow Insurance на TF и Primer Potion на UD, какво е вашето мнение? Не съм сигурна дали съм ги виждала в нашата Сефора.

И като съм тръгнала да попълвам колекцията от по-висок клас гримове се сещам, че ми липсва продукт за вежди. Моите са светли, но и аз съм светла, така че не целя подчертаване, а по-скоро попълване и оформяне. Ka-Brow! на Benefit дали ще свърши работа  newsm78

# 723
  • в 1001-та нощ
24 часовата на МАС  Peace

# 724
NYX в бурканчето, имат бяла, имат и телесен цвят. Брилянтен продукт, няма да те подведе.

# 725
Изхабила съм една опаковка на shadow insurance на TF и съм страшно доволна. Тази на UD съм ползвала само 1 път затова нямам мнение,но ми хареса и нямах проблеми. С мазен клепач съм и обикновено винаги без база ми се събират сенките, а тези и двете много ми харесват.

# 726
  • гр. София
Определено 24 часовата на МАС ми е фаворит и без нея не оставам.

# 727
Определено 24 часовата на МАС ми е фаворит и без нея не оставам.
Най-добрата и за мен.

# 728
  • София
Clouded Mind, с  Ka Brow  може да се постигне както лек и естествен вид на веждите , така и по-силно подчертаване. Харесвам го много  !

# 729
Някой има ли вече отзив за новия парфюм на Шанел, разбрах че идва при нас септември.

# 730
За Gabrielle ли става въпрос?

# 731
  • София
Някой има ли вече отзив за новия парфюм на Шанел, разбрах че идва при нас септември.

Имам го от един месец, но чакам една идея по-хладно време, за да го понося добре. Ще бъде наличен в България на 1-ви септември.

# 732
# 733
  • Бургас
Да,за него.Мнения има в парфюмната тема,Денс и други пробвали го писаха за него.То не останало мн. време до 1 септември,скоро ще се запозная с него и аз. Simple Smile

# 734
Дам за Gabrielle беше въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт