МАC & Sephora - 40 тема

• 110 481
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Аз за първи път чувам. Армани имаше там.

# 526
Момичета, имам спомен, че в Дъглас в Сердика се предлагаха палитрите на Марк Джейкъбс, намират ли се още?
Никога не са се предлагали. Де този късмет?!
Дано някой ден...

# 527
Знаете ли на каква цена е ФДТ Born this way и дали има светлите цветове в Сефора?

# 528
Еххх дано да започнат да продават МДЖ в България!!! Ако се случи обаче ми се струва по - вероятно да бъде в Сефора. Влюбена съм в неговия хайлайтър стик, за който прочетох в любим бг бюти блог  Heart Eyes Всеки ден съм с него! От едно нюд червило също съм много доволна. На живо и продуктите и четките са един път!

# 529
  • София
Нещо не съм разбрала значи, благодаря ви момичета! реших да си направя подарък хубава палитра, май ще заложа на шоколадовата на ТФ!

# 530
Еххх дано да започнат да продават МДЖ в България!!! Ако се случи обаче ми се струва по - вероятно да бъде в Сефора. Влюбена съм в неговия хайлайтър стик, за който прочетох в любим бг бюти блог  Heart Eyes Всеки ден съм с него! От едно нюд червило също съм много доволна. На живо и продуктите и четките са един път!
И на мен ми харесва много този стик! Heart Eyes Hug bouquet
А четките са просто върха. Имам няколко палитри и те са с много добро качество.

# 531
  • По широкия бял свят
Знаете ли на каква цена е ФДТ Born this way и дали има светлите цветове в Сефора?
Имам спомен за 72,00 лв.
Най светлият цвят мисля, че е snow.

# 532
  • Sofia
Момичета, много хвалената очна линия на M.A.C беше тази, нали така?

А тази каква е?

Искам също да попитам дали тези двете – 1, 2 – са хубави и удобни за боравене.

Разбира се, не знам дали всички от посочените продукти са налични в нашенските магазини на бранда, така че ще се огранича до каквото имаме тук, в България.

Благодаря! bouquet

Да побутна питането си. Blush Извинете, ако ставам леко нахална. Hug

# 533
Момичета, много хвалената очна линия на M.A.C беше тази, нали така?

А тази каква е?

Искам също да попитам дали тези двете – 1, 2 – са хубави и удобни за боравене.

Разбира се, не знам дали всички от посочените продукти са налични в нашенските магазини на бранда, така че ще се огранича до каквото имаме тук, в България.

Благодаря! bouquet

Да побутна питането си. Blush Извинете, ако ставам леко нахална. Hug

Най-известната очна линия на МАК е в бурканчето - Blacktrack е цвета, матово черно. За нея впечатленията са смесени, има много фенове и много хора, които не я харесват. Аз лично я харесвам, но за мен се размазва и не е достатъчно черна.
Chromaline няма в България.
Liquid Last с четчицата е водоустойчива и наистина няма махане, но недостатъкът й е, че не е матова, а има леко лъскав завършек, което не винаги се харесва от потребителя.

# 534
  • Sofia
Anzy, благодаря много. bouquet

Ще тествам и на място, в магазина. Бях се ориентирала към тази в бурканчето, но ще видим какво ще взема, в крайна сметка.

# 535
Anzy, благодаря много. bouquet

Ще тествам и на място, в магазина. Бях се ориентирала към тази в бурканчето, но ще видим какво ще взема, в крайна сметка.
Е то няма друга там, която да си струва да вземеш, така че пробвай бурканчето и ако не се ориентирай към друга марка.

# 536
  • Sofia
OK, densi. Peace

# 537
Онзи ден си купих Ванилата на Born this way в Тhe mall имаше и другите светли цветове, купих го  за 79лв. Забелязах, че всички продукти постепенно увеличават цената си. Миналата година шоколадът беше 82, към декември вече беше за 92, сега е 99. Фон дьо тенът също съм го купувала за 72 лева.
Пиша ви с молбата за препоръка за безцветен глос, който може да се използва върху червило и издържа повече от 1-2 часа. Бях се ориентирала към стъклото на Мак, но прочетох, че е страшно лепкав. Освен това имам въпрос за фикс плюс, интересувам се дали наистина прави това, за което всички говорят, а именно да прави грима по-"'dewy", по-малко "cakey" и да запечатва. Ако познавате продукт, който да отговори на очакванията, ще се радвам да споделите.

Приятна вечер! Heart Eyes

# 538
  • в 1001-та нощ
МАС имат едни "нови", които не лепнат - попитай - ще ти кажат кои са точно  Peace На мен стъклото не ми е неприятно. Така, че - най-добре пробвай  Peace

# 539
  • гр. София
.......по-"'dewy", по-малко "cakey" и да запечатва

1 и 2 със сигурност, 3-то е много индивидуално. На мен е достатъчно, но за други не.

Общи условия

Активация на акаунт