Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 695
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Днес по спешност се прибрахме от Тасос защото сутринта ми се появи кървене, придружено със съсирек. Tired Докато се приберем вече нищо нямаше, въпреки това отидох до спешния кабинет на "Надежда". Не откриха причина, всичко изглежда наред. Евентуално заради ниската плацента се е появило. Изписаха ми Утрогестан и ме изпратиха по живо по здраво.

# 106
Важното е, че всичко е наред! Да не би да е от пътуването? На мен не ми е комфортно като "ме друса" колата!

# 107
Деси, де да знам. Казах, че съм пътувала, но като цяло лекарката, която ме прегледа, не се впечатли много. А и пътувах в петък сутринта, кървенето се появи чак днес. Не съм почувствала дори за момент дискомфорт. Тази седмица на ФМ ми обърнаха внимание, че ми е доста ниска плацентата, като се очаква да се вдигне. Сега лекарката също предположи, че кървенето се е появило заради нея.

# 108
wild poppy, слава Богу, че всичко е наред. Аз със сигурност щях да си изкарам акъла Confused , дано не се случва повече.

# 109
Момичета, от Утрогестана изтича ли нещо белезникаво? Не съм слагала досега и предполагам, че това, което забелязях сутринта е от него, но след вчера вече във всичко се съмнявам.

ММ, който едва снощи като се прибрахме, си даде сметка, че може и от пътуването да е станало, тази сутрин е категоричен, че тази година на море няма да ходим. Според него животът ми е застрашен и точка. Не че бих поела неоправдан риск, но все пак има 2-3 месеца дотогава. Може ли отсега да каже някой какво ще е тогава.

# 110
Да утрогестана изтича, но ако е примесено с кафеникава жилка не е нормално.

# 111
Да, има течение от утрогестана и е почти целодневно, много е неприятно. Бледо жълтеникаво е.

# 112
Мда, като се замисля е същият цвят като глобулките. Няма жилки, да чукна на дърво.

# 113
  • София
Бежавеникаво беше при мен от утрогестана.

# 114
Аз също бях категорична, че на море няма да ходим, но сърце не ми дава... За това запазихме в Албена на първа линия. С опция за отказ 2 седмици преди датата на настаняване. Исках да сме до плажа и до центъра. Да не се ходи много по баири и стълби.

# 115
Здравейте!

Христос Воскресе! Бъдете благословени, много здрави и щастливи! Hug
Аз ви четох от телефона тези дни, но не съм си пускала компютъра изобщо, а от телефона хич не обичам да пиша. ooooh! Времето беше хубаво, излизахме повечко на чист въздух с детето, месихме козунаци и се стягахме за празника Simple Smile Успях и да се изпоскарам с майка ми, която толкова много ме засегна с приказки за глупости, дигна ми супер много кръвното, скарах и се, че не ме пази изобщо и не се съобразява с моето състояние. Всичко това го изживявам вече 2 дни и не съм много на себе си заради случката.

Виждам, че коментирате за това дали усещаме бебето...рано е да го усещаме още под формата на ритници, но аз от 3-4 дни започнах да имам усещания много ниско долу, точно около белега от секциото. Наречете ги пеперудки, пърхане, бълбукане, потрепване...не мога да ги объркам след като веднъж съм имала бебе в утробата си, определено не са и газове. С първата си бременност истинските ритници дойдоха чак в средата на петия и затова и сега не ги очаквам много рано, макар и с втора бременност да казват, че се усеща по-рано. Но със сигурност това пърхане, което чувствам от време на време не е просто ей така. Днес правя кръгло 15 г.с.

В края на седмицата свекърите се прибират от чужбина, те още не знаят новината и ще им съобщим тогава. Надявам се изненадата да е приятна за тях.  Wink

Аз от 2 дни съм с гадене отново и то доста силно. Много се очудих, да ви кажа аз от доста време съм си ОК, без оплаквания, гаденето беше отшумяло. А сега така и не знам от какво се завърна пак. Ето и днес е така, едвам изядох 1 парче козунак, че да си изпия хапчетата.

# 116
Попи, трябва да се внимава с дългото пътуване, още повече като е ниско плацентата.. Моята е добре разположена, но от време на време продължавам да имам кафеникави зацапвания (за които никой не знае защо ги има) и затова ми казаха да не пътувам за Великден и то на далеч по-близка дестинация, която от София пак си е далеч, но не е до Тасос. Все си мислех, че лятото ще можем да отидем пак до Халкидики на море, където си ходим, но сега вечв се надявам поне до нашето да стигна и да мога да отида на сватбата си и да си я изкарам спокойно. Това е положението,  някои жени не се спират през цялата си бременност, при мен май няма да е много така, въпреки, че преди това бях доста активна. Важното е октомври всичко да завърши благополучно и пухкаво  Heart Eyes

# 117
Аз няма да ходя на море със сигурност, а толкова много ми се ходи, миналата година пропуснахме, но страх лозе пази. Най-вероятно само ММ и детето ще отидат за няколко дни.

# 118
  • София
И на мен много ми се ходи на море, и сигурно ще отидем до нашето Черноморие, ако всичко е наред, ама на мен ми се ходеше в Гърция.
Момичета, вас болят ли ви коремите? Мен от два дни ме боли постоянно, ниско долу, ту в средата, ту отляво, ту от дясно, ту навсякъде и взех нещо да се притеснявам вече. И досега ме е болял, но понякога, а сега не спира?

# 119
И мен от снощи пак започна да ме боли ниско долу корема и нагънах пак ношпа-то  Confused

Общи условия

Активация на акаунт