Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 4

• 37 696
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Да се запиша и аз... с термин 10.10, на последния преглед видяхме пишленце.. Много сме щастливи, таткото е на седмото небе, че ще има син.. невярвам, че може да се окаже момиче в последствие,много ясно се вижда мъжеството.Имам няколко снимки от различна позиция. Simple Smile

# 526
Аз бях на 2 ФМ при двама различни специалисти и двамата му видяха пишленцето, точно откъм дупето Simple Smile  Ама все пак се замислих дали пък няма да са сгрешили. Е, по-добре момчешки дрехи на момиче, отколкото обратното Simple Smile

# 527
Simple Smile Аз мисля ако купувам дрехи към края да са с неутрални цветове. Даже не искам всичко да е в розово. Никога не съм го разбирала това с "всичко в розово".  Даже се замислям,че май искам зелена количка. Малко по-свеж цвят да е.

# 528
Аз също не го разбирам това със само розовите дрешки, много ми е лигаво. Ще има чисто момичешки дрехи, много ясно, но ще има и много неутрални, ми ако второто, живи и здрави, е момче, няма да може нищо от кака си да носи. А и още е прекалено рано да купувам нещо, макар че все повече ми се иска да започвам  Mr. Green Количка, легло, скрин и още някои неща съм си избрала вече, е, може да претърпят промени в цветовете, но съм ги избрала като цяло.

# 529
И аз клоня към неутрални неща. Харесала съм и аз количка в отровно зелено, като минаха изследванията, взех 2 комплекта за новородени в черно и в кремаво и за изписването един бял плюшен гащеризон мечок с ушенца💜 3 чифта чорапки и още 2 комплекта и съм готова с дрехите за първия месец, после ще го мисля розовото и синьото. Не се купуват, не се купуват, ама голям мерак ми беше и си начесах крастата.

# 530
Аз определено няма да купувам скоро нищо. За сега и нямам мерак.

# 531
И аз взех някои неща, които до октомври едва ли ще успея да взема на подобни цени (напр. космонавт на Mothercare от зимната разпродажба за 10 £). Нататък ще задържа до втората ФМ, когато ще разбера 100% пола. В момента правим и ремонт на тавана и мазето и отделихме всички чували с дрехи. Да се размине още малко историята с кървенето и ще направя ревизия. Решила съм да сортирам всичко по възраст във вакуумирани пликове и да направя опис плюс снимки за всеки. Тогава и ще разбера реално какво има. Днес в един от многото запечатани пликове видях надпис - нощница за раждане + сутиен за кърмене + подплънки. Mr. Green

# 532
Ако имам девойка, всичко ще е розово, лилаво и бяло. И на мен ми беше лигаво, допреди да имам момче. Тези мрачни цветове ме съсипват, а реално избор няма Simple Smile Но засега нямам идея какво е чавето Simple Smile

# 533
И аз не харесвам розАво, но сега мисля и аз всичко да е много момичешко, ако е момиче де. Със синът ми всичко беше бежаво, зелено, бяло и жълто, та сега ще мога да ползвам повечето неща /малко ми се разминават сезоните де/. Сините неща са му ги подарявали, аз лично обичам червено и според мен става и за момиче и за момче.
Сякаш гърлото иска да ме боли, дали мога да смуча детски стрепсилс?

# 534
И аз не съм привърженик на това-момиче в розово и момче в синьо.Има толкова хубави дрешки в разнообразни цветове.
Онзи ден не се сдържах и взех от промоцията в Лидъл две бебешки боденца,защото предния път ме беше яд че не взех.И от един друг магазин харесах бебешки одеалца.Толкова сладки неща има,но си останах само с боденцата. Simple Smile

# 535
  • София
Радвам се ,че всички сте добре.Аз нямам време да пиша.Все още си ходя на работа,онзи ден бях на преглед всичко е наред добре си върви.
Значително ми спря повръщането и гаденето.От как пия желязо и Б 12 ми е по добре.
АЗ нищо няма да купувам още.
А кога беше втората ФМ  между кои седмици?

# 536
Между 19 и 22 г.с. се прави втората ФМ, поне на мен тогава ми казаха да я направя.

# 537
  • София
Да знам кога да звъня за час да записвам.Мерсии.

# 538
  • Русе
Деси, моята лекарка ми беше казала че Стрепсилс и Прополки няма проблем.

А вие вече гледате ли детски легла? Аз си харесах едно дървено ама не знам дали да взема 120 на 60 или 140 на 70. А шкафа за повиване хубаво ли е да се вземе, защото са доста скъпи?
И повечето легълца са талашит, май масивно дърво е по добре. Вие как мислите?

# 539
Нашето е 70/140 и баткото спа в него до 5 годишен. Зависи и с какво място разполагаш.

Общи условия

Активация на акаунт