Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 787
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм . Като направихте връзката ,да напиша развитието поне:) .
Ходих на 2 прегледа при АГ и двамата са категорични ,че няма връзка между ставния проблем и наличието на кисти .
Единият доктор, напипа тазобедрената ми става през вагината ,което предизвика страшно силна болка , впрочем съм и със ставни и с гинекологични проблеми ,но без нещо конкретно между тях.
Бях се позарадвала ,че сме на прав път,а то какво ...започвам отначало.

# 136
Сега ще пускаме туморни маркери ....

# 137
  • Варна

За какво по точно ще пускате туморни маркери Rolling Eyes

# 138
Не е нормално това да се случва на младо момиче. За втори път повтарям, че би могла да опиташ и с билки и добавки.

# 139

За какво по точно ще пускате туморни маркери Rolling Eyes

За кистата. Дали е тумор или дермоидна/ендометриозна киста.

Макар че туморните маркери в крайна сметка не се знае какво казват.

# 140
  • Варна
Именно,че те са добро проследяващо средство,но не може да се постави диагноза въз основа на тях.

# 141
Честно да  Ви кажа ,направо ми идва да завежа всичко .
Ясно ми е ,че нищо няма да излезе и от тези туморни маркери . Пак ще излезна суха от водата ,т.е здрава. Simple Smile
Доколкото разбрах от гинеколога ми ,били около 10 ,но той щял да прецени ,кои да изследваме. Провери за лимфни възли-нямам . Доста се "пули" на видеозона ,но пък отрече да имам дермоидна киста....

# 142
  • Варна
Последно при кой ходи,при доцента в АГ ли беше...

# 143
При Ковачев от Гинекокологията и Костов от Майчин дом. Не са кварталните АГ все пак...
Вече ще си ходя при Костов,т.к е по ЗК,той ще ми назначи маркерите. Добър е ,предразполага ,дано стигнем до някъде ...

# 144
Ще ти назначи маркери следващия път  Laughing маркерите ще ти ги напише на едно листче, както и в коя точно лаборатория да идеш и си ги платиш като поп, т.е. попадия.

# 145
Е,не съм мислила . Той каза ,че ще ми пусне. Но логично ,ако не ги покрива касата.
Искаха ЯМР ,искаха хламидия ,а сега ми излизат с оправданието ,че е минала давността е няма как да стане ,да го повторя.
Ще се поинтересувам и ако са много скъпи маркерите ,ще откажа , не съм банка . А и на 100 процента съм сигурна ,че не се касае за рак ,само мухи ми вкарват . Simple Smile

# 146
  • Варна
Добре,той нали не е видял киста,поне така разбрах.

# 147
ТВУЗ матка-нормална ехогенност ,големина ,хиперемия на утерините двустранно . Ендометриум тип М 5,2 мм . АДнекси в ляво-Ту формация общо 29.9мм,с хиперохогенна компонента и кистозна компонента 18.3мм . В дясно съмнения за хетерохогенна формация 24.7мм.  
Яйчниците са неуголемени . Няма свободна течност в корема.

Това е от амбулаторния ,честно нищо не разбирам. Когато ме гледаше на видеозона ,каза че няма причина /гинекологична / за болките в ставата,че предстои ову и след нея ще се изясни картината ,а то уж кърня вече...

# 148
ВПО -НЕраждала. Матка оскъдно бяло течение в задна 1/3. ПВКУ -гладко. Екс утеро -нихил. Матка нормална форма и големина,подвижна ,неболезнена.Аднекси неболезнени,неуголемени.КД -свободен.
Изразена болка при палпация през вагината на лява тазобедрена става.

# 149
  • Burgas, Bulgaria
Редуване на хиперактивност и ужасна умора  ... добро настроение и агресия комбинирана с плач и апатия ... чести мисли защо  трябва да живееш след като единствено товариш околните и от теб нестава нищо....
Депресия ли е това , някой да се познава?

Общи условия

Активация на акаунт