Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Депресия, разбутани хормони, лабилна психика... Много неща може да са.

# 151
Имам поставена дигноза на раздразненото дебело черво. Така се случи, че ми предложиха колоноскопия, но се наложило лекарката да отсъства на определената дата и не ми се обадиха за определяне на нова дата/беше ми казано "ще ви се обадим"/. От известно време имам чувство за недоизхождане, за пълнота в областта на ануса,  едно придърпване при навеждане и това ме навежда на не особено приятни мисли. Въпросът ми е, възможно ли е да са усещания, свързани с вътрешни хемороиди? Знам, че имам, ходила съм на преглед, но доколкото знам вътрешните не дават субективни усещания. Нямам кървене и болки при изхождане.

# 152
Хора, мъжът ми от вчера е с температура и не сваля. Изписаха му само Колдрекс на таблетки, защото скоро пи антибиотик (Зинат) и казаха, че не може пак да му изпишат. Появяват му се и някакви воднисти пъпки, които много сърбят и при чесане се пукат. Какво може да е?! Само на Колдрекс как ще я кара? В момента е на работа, защото няма кой да го смени и се притеснявам за него с тая температура... А тия наще лекари нищо не казаха.

# 153
  • Burgas, Bulgaria
Варицела ?

# 154
Карал я е. Възможно ли е да го повтори?

# 155
  • Варна
Карал я е. Възможно ли е да го повтори?

Има такива случаи,изключително рядко,но ги има.

# 156
  • София

За 61г жена тези показатели трябва ли да ни притесняват? Премахната е жлъчката преди няколко години.

лимфоцити - 50  (48)
моноцити   - 4.6
лимфоцити #  -3.91 (4.0)
ретроцити  - 5.57  (5.5)
хемоглобин  -152  (160)
хематокрит - 0492   (0.5)
MCV  - 88.3  (96)
MCH   - 32.7  (34)
холестерол   - 5.9  (5.2)
триглицериди  2   (2)

# 157
Триглицеридите са високи.
Да спре всички захарни, тестени, безалкохолни, алкохол.

# 158
Какво да правя при цистит? Много е болезнено вече... От вчера пия ЦистиРен. Нещо друго?  baby_neutral

# 159
Преди 7 години имах цистит - помогна ми неоренал SR, препоръчвам го. Сега има и неоренал форте, опитай. То не е на базата на червена боровинка, а на бреза. Подейства ми бързо, пих го след това няколко седмици. Тогава ми препоръчаха и цистон на Хималая. След този случай имам винаги в себе  си цистон, взимам по две таблетки през ден-два като се сетя. Повече не съм имала проблеми, отдавам го точно на профилактиката с цистона.

# 160
Вместо неоренал SR, може и cystostop SR, и за него има отлични отзиви. феминела урофорте също е хубав продукт. Но обичайно за акутни състояния се ходи на доктор и се почва с антибиотици. Пробиотиците също са хубаво нещо, за да гонят патогените. Според мен все пак не е зле да се посети лекар.

# 161
vademecum, а от какво естество са твоите ставни проблеми? Някакво хронично заболяване ли имаш?
от години ги имам вече ...

# 162
Здравейте,
 и аз искам  да се излекувам... о неяо не става,,, слушах всеки съвет, опитвах. Ще се смеете, ако ви кажа че дори и глупости правих. Бяха ми казали, че едно време натъртено и болки в стави и кости лекували с увиване в овча кожа. Баща ми има един стар кожух от годините на социализма, та го обличах и спах с него няколко нощи. Умрях от горещина, потих се сигурно и под езика и пак нищо-не помогна. После ми казаха, че то май трябвало прясно одрана агнешка кожа, ама откъде да търся такава, отчаен съм вече...

# 163
После ми казаха, че то май трябвало прясно одрана агнешка кожа, ама откъде да търся такава, отчаен съм вече...

Че как ще спиш с това върху себе си?! #Crazy Tired

# 164
Аз пък съм чувала за прясно одрана кожа от заек.

Общи условия

Активация на акаунт