Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 72 029
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
О, супер, благодаря ви. Ще се пробвам при това положение, защото в противен случай ще се наложи да ходя платено при някой от специалистите. Peace

# 181
Гърненце, другият вариант е да ти даде направление за един специалист, който от своя страна да ти издаде направление за втория. Аз така съм процедирала с майка ми, примерно от ЛЛ получи направление за кардиолог, който я прати на невролог.

# 182
  • Тра-ла-ла
Лимитите на направленията не отпаднаха ли скоро?!

# 183
tonynette, да, наистина, вариант е това, но си мисля, че в случая няма как да стане. Ще ходя при въпросните лекари по съвсем различни здравословни проблеми, нямащи нищо общо по между си. Simple Smile

# 184
Лично на мен УНГ ми е давал направление за очен. Може да опиташ.

# 185
Здравейте,
 и аз искам  да се излекувам... о неяо не става,,, слушах всеки съвет, опитвах. Ще се смеете, ако ви кажа че дори и глупости правих. Бяха ми казали, че едно време натъртено и болки в стави и кости лекували с увиване в овча кожа. Баща ми има един стар кожух от годините на социализма, та го обличах и спах с него няколко нощи. Умрях от горещина, потих се сигурно и под езика и пак нищо-не помогна. После ми казаха, че то май трябвало прясно одрана агнешка кожа, ама откъде да търся такава, отчаен съм вече...
опитай с флекса плюс, пиеш я два пъти дневно, в твоя случай предполагам , зе поне през 3 месеца

# 186
  • София
На мъжа ми очен му даде направление за нефролог. Peace
Да допълня, относно новите здравни книжки, наистина искат манту от ХЕИ. Confused

# 187
Мерси, момичета. Peace Ако не стане при личната, ще опитам така, както посъветвахте. Peace

# 188
  • Пловдив
Момичета,може ли препоръка за пробиотик с възможно повече щамове Thinking Не мога да уморя ваг.кандида и се чудя вече кво да правя Confused

# 189
  • София
Днес си затворих пръста при ноктите, подул се е доста и усещам пулсираща болка,но в същото време нямам чувстителност при нокътя.
Как да       помогна на отока да спадне?

# 190
Риванол?

# 191
  • Тра-ла-ла
Момичета,може ли препоръка за пробиотик с възможно повече щамове Thinking Не мога да уморя ваг.кандида и се чудя вече кво да правя Confused
Био култ имат с 14 щама, а сумарното количество във всяка капсула е 2 билиони микроорганизми (при други марки са милярди). Отделно имат и версия Кандеа за борба с гъбички с по-малко щамове, но с екстракт от чесън и семки от грейпфрут.

Локално слагаш ли някакви овули за подобряване на микрофлората?!  Нещо с лактобацили?

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 00:21 от Джулая

# 192
Здравейте! На 26тия ден от МЦ ми се появи много тъмно кафяво зацапване и някакв прозрачна розовеникава кръв. В началото помислих, че цикълът идва бавно, защото съм имала и друг път по един ден така, но днес е вече трети ден. Правя секс с презервативи и не свършва в мен дори в презерватива (т. е не би трябвало да е имплантация) Има ли повод за притеснение?

# 193
Здравейте! На 26тия ден от МЦ ми се появи много тъмно кафяво зацапване и някакв прозрачна розовеникава кръв. В началото помислих, че цикълът идва бавно, защото съм имала и друг път по един ден така, но днес е вече трети ден. Правя секс с презервативи и не свършва в мен дори в презерватива (т. е не би трябвало да е имплантация) Има ли повод за притеснение?
За мен описаното от теб е нормално ,но моите яйчници не са добре. Правят кисти .
От кога не си ходила на профилактичен? 

# 194
Цитат
За мен описаното от теб е нормално ,но моите яйчници не са добре. Правят кисти .
От кога не си ходила на профилактичен? 
Съвсем скоро бях на ехограф външен и нищо ми няма. На гинеколог изобщо не съм ходила. За протокола на 19 съм, с редовен цикъл, но зверска параноя от бременност и всяка промяна в организма ми ме довежда до истерия, въпреки взетите мерки. Предния месец бях много болна и ми закъсня и беше обилно, възможно ли е това да са остатъци? Днес сутринта имаше ясна кръв, но още не е както трябва. Може и да се дължи на пътуването през месеца (имах такова), не знам. При нен въпросът е да се справя психически с параноята си.

Общи условия

Активация на акаунт