Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • оттам, откъдето започва България
Не се притеснявай, ще си излезе по етапния ред.  Peace
Наскоро на моя колежка внучката й си глътна обичката и след около седмица излезе.

# 31
  • София
Мислех, че си въобразявам, но май имам сърцебиене. Никога досега не съм имала такива проблеми. Мерих си кръвното-140 на 82. Как да го сваля?

Валериан.

# 32
  • София
Имам рецепта за обезболяваща инжекция -Дипрофос(кортикостероид). Поставих си една в четвъртък, кога може да е следващата? Крие ли някакви рискове за здравето ми като напълняване ,акне ???

От такава доза не очаквай напълняване и акне. За какво го взимаш?

# 33
Мислех, че си въобразявам, но май имам сърцебиене. Никога досега не съм имала такива проблеми. Мерих си кръвното-140 на 82. Как да го сваля?

Валериан.
Вярно, как не се сетих за валериана поне. Благодаря!  bouquet

# 34
На празника пак с глупости се занимавам  Embarassed, Проблем ли е, ако се глътне конец за зъби около 3см.(Сензодин). Замота се така, че не можех да го извадя измежду два зъба. Отрязах му двата края с идеята да го издърпам но той изчезна. Или е останал между зъбите, или съм го глътнала. С нов конец се опитах и дори разраних венеца до кръв но парченцето не го намерих. От какъв материал са конците? Би ли създало проблем?

Пробвала съм конецът за зъби на Сензодин. Ужасен е. Засяда между зъбите. Само един път пробвах и преустанових използването му. Също така миналата седмица си купих конец за зъби на Trisa. Той също заседна в някои от зъбите ми и дори щях да си извадя зъбите. Използвах го само един път. Едва ли някога ще го използвам. Яд ме е на мене, че опитвах нови марки конци за зъби и не си купих марката, която използвам и съм доволна от нея.

# 35
Имам някакво закъснение на МЦ (доста голямо)
Последният ми започна на 08.02 и продължи до 12.02 (стандартно 5 дни менструация с около 28-30 дни МЦ)
Нямам повод за притеснение, но миналият месец си направих тест, за всеки случай, излезе само 1 ясна черта.

Причина за толкова голямо закъснение? Има ли начин да го предизвикам?
Мисля да отида на лекар вече, но си търся такъв, та в тая връзка-гинеколог в Токуда да ми препоръчате?

Tired

# 36
Може да е сезонно, но най-добре да те види доктор-ехограф, хормони, цито. И аз имах необичайно закъснение този месец.

# 37
И на мен ми закъсня безпричинно  този месец  Grinning
Явно е от сезона.

# 38
  • София
Явно е от сезона.

И при мен, почти 20 дни закъснение!

# 39
Здравейте!
При последните изследвания се оказах с повишен холестерол,четох,че с царевично брашно се регулира.Някой друг чувал ли е за този метод?

# 40
  • Варна
Явно е от сезона.

И при мен, почти 20 дни закъснение!

При мен 7 дни закъснение.

# 41
  • София
Здравейте!
При последните изследвания се оказах с повишен холестерол,четох,че с царевично брашно се регулира.Някой друг чувал ли е за този метод?

По-добре заложи на Омега3.

# 42
Има ли продукт от който сте доволни?

# 43
Здравейте!
На майка ми ù предписаха рибено масло на капсули за холестерола. Богато на омега 3, както вече Rima ти препоръча.

# 44
И моя МЦ доста закъсня,наистина ще е заради смяната на сезоните  Thinking .

Общи условия

Активация на акаунт