Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, погълнах малко Медикс за прозорци преди няколно часа. Попадна ми във водата. Имам ли от какво да се тревожа?

Колко малко? Как се чувстваш? А препиши съдържанието на препарат тук...

# 406
ПАВ аниони, парфюм според опаковката. Разтърсих се в гугул, намерих, че съдържа и изопропил алкохол и други неща.
http://mexon.bg/wp-content/uploads/2016/09/IL_MEDIX-GLASS-Lilac_EN.pdf
Моят само че е с Гардения и е прозрачен Grinning поне оцветители да няма. Звъннах в Пирогов, Медиксът бил безобиден, ама някак не ми е спокпйно. Преди 5 часа вече стана всичко.
Ами не се чувствам зле. Повърнах го веднаха, изпих голямо количеатяо вода със сол след това. Видях, че има пяна в чашата ми с вода(малко) и се почудих какво е станало, но го надигнах и го глътнах. В последаряие се сетих, че пяната е случайно попаднало пръсване ор препярата докато съм чистила. Повече пт 2-3 пръски ме съмнява да съм оцелила, нямаше вкус на Медикс.

# 407
  • София
ПАВ аниони, парфюм според опаковката. Разтърсих се в гугул, намерих, че съдържа и изопропил алкохол и други неща.
http://mexon.bg/wp-content/uploads/2016/09/IL_MEDIX-GLASS-Lilac_EN.pdf
Моят само че е с Гардения и е прозрачен Grinning поне оцветители да няма. Звъннах в Пирогов, Медиксът бил безобиден, ама някак не ми е спокпйно. Преди 5 часа вече стана всичко.
Ами не се чувствам зле. Повърнах го веднаха, изпих голямо количеатяо вода със сол след това. Видях, че има пяна в чашата ми с вода(малко) и се почудих какво е станало, но го надигнах и го глътнах. В последаряие се сетих, че пяната е случайно попаднало пръсване ор препярата докато съм чистила. Повече пт 2-3 пръски ме съмнява да съм оцелила, нямаше вкус на Медикс.

Хубаво е , че си звъннала в Пирогов. А и 5 часа по-късно щеше да имаш някакви симптоми на отравяне. Мисля, че всичко е наред....

# 408
За птравяне няма как с толкова малко, мен ме е страх да не си прогоря трахеята. Добре, че поне беше разреден.

# 409
А пък мен всеки път ме хваща корема след ядене на банички,и така ги отказах. Всеки път се случва.  Peace Но вашето звучи като вирус.

Не ми харесват баниците вече и избягвам да ги купувам. Имат вкус на дърво. Щом казахте, че се прави от старо олио, вече дори не искам да вкуся баница. Отказах се и от дюнерите. Това месо както виси по цял ден извън хладилник и този чеснов сос?! А и не се знае от кога е това месо.

# 410
А пък мен всеки път ме хваща корема след ядене на банички,и така ги отказах. Всеки път се случва.  Peace Но вашето звучи като вирус.

Не ми харесват баниците вече и избягвам да ги купувам. Имат вкус на дърво. Щом казахте, че се прави от старо олио, вече дори не искам да вкуся баница. Отказах се и от дюнерите. Това месо както виси по цял ден извън хладилник и този чеснов сос?! А и не се знае от кога е това месо.

Oooo, могат да бъдат и много вкусни, но...за другите неща. Хората, които работят там, хигиената, евтините продукти, старата мазнина. Ни банички, ни дюнери, колкото и да ми се дояждат.

И да попитам нещо, извинявам се ако вече е отговаряно.  Thinking
Взех си вечерната иглика. Първо я пих по 2 хапчета, 10 дни преди цикъл по 4. Има ефект върху гърдите - доволна съм.
Сега докато съм в Ц пие ли се?

# 411
  • Варна
Аз я пия постоянно по 2 бр.

# 412
някакво скапано куче ме захапа за обувката. мека обувка. с чорап съм. сега само го мисля и г чувствам мястото (палеца) Sad
може ли нещо да стане?

# 413
Кракът ти засегнат ли е, рана имаш ли?

# 414
  • Варна
Има ли проникване в кожата и кучето бездомно или домашно?

# 415
на един пазач куче. бих казал бездомно нищо че си има функция Simple Smile
няма проникване като гледам.

# 416
  • Варна
на един пазач куче. бих казал бездомно нищо че си има функция Simple Smile
няма проникване като гледам.

Щом няма проникване няма страшно.
Преди две седмици едно комшийско така ми захапа двата пръста,ей тъй без нищо.Какво му стана идея нямам,кръв ми беше пуснало.Но пред вид това,че беше домашно и си имаше ваксини не предприех нищо.

# 417
Щом не те е наранило, няма за какво да се притесняваш.

# 418
Моля, препоръчаната ефикасно лекарство за мазоли /на ръцете/. Намерих само Мазоли, но не зная дали е ефикасно.

# 419
   Да, последното запитване се сетих за мазолите да попитам. Имам мазол на малкото пръстче на крака. Препоръчайте ми ефикасно средство за премахване на този мазол оттам!! Доста ми пречи и когато походя повече и започва да ме боли.

Общи условия

Активация на акаунт