Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 888
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
АБ като те прокара (което е твърде често май) означава ли че трябва да спреш, че може и други от нежеланите ефекти да се проявят или може и спокойно да се продължава?

Продължаваш, включи пробиотик. По принцип с изписването на антибиотик лекарите изписват и пробиотик, и витамини. При теб само АБ ли е изписан?

Моят личен доктор или специалисти никога не са ми предписвали пробиотици и витамини. За тях не е нужно да се приемат тези две неща.

Да по принцип ако е здрав организма няма страшно и от гъбички и други оплаквания,но все пак не сме машини.Аз казах кога давам витамини и то аптекарка ме светна,тъй като се оплаках,че сина ми е редовно с разтройство от Аугоментина.Много неща на теория са едни,но на практика е друго.

# 391
Не е нормално да се получава разстройство от АБ.
Лежахме в болница с малкия ми син като бебе, едно друго дете там беше получило р-во от АБ (лекували му ухото). Вследствие на това р-во се получило някакво увреждане на бъбрека, изписаха ги за 2-3 дни и пак ги приеха вече да му лекуват бъбрека.
Може да се увреди и стомаха и червата и какво ли не от това разстройство.

# 392
До организъм е.
Дъщеря ми почти винаги получава разстройство от АБ и задължително ги пие с пробиотик вече.
Аз никога не съм получавала. Naughty

# 393
  • Варна
Е то реално АБ си мори стомаха и червата най-малкото убива нормалната микрофлора,но понякога няма как.Или както се казва избира се по-малкото зло  Peace

# 394
Здравейте. Хипохондричка съм голяма и днес съм в голям шок. Сутринта хапнах баничка с един голям айрян. След няколко часа направо течеше вода от мен, такава дуария, следобяд бях много отпаднала, а сега привечер леко ме втриса, нямам температура. 37-37.1. Много ми е отпаднало и ми се спи, а съм притеснена, че нещо ми става. Повече съм уплашена май. Диарията продължава по много малко. Дали е вирус или нещо от айряна? Ама и такава отпадналист, че да не мога да се движа. Пия повечко вода уж, хаобах препечен хляб малко, но съм много уплашена.

П.с - Сега се сетих, че някоя сутрин последните дни пак съм имала диария, но само сутрин. Не съм имала отпадналост обаче и да ми е лошо както днес.

# 395
  • Варна
Здравейте. Хипохондричка съм голяма и днес съм в голям шок. Сутринта хапнах баничка с един голям айрян. След няколко часа направо течеше вода от мен, такава дуария, следобяд бях много отпаднала, а сега привечер леко ме втриса, нямам температура. 37-37.1. Много ми е отпаднало и ми се спи, а съм притеснена, че нещо ми става. Повече съм уплашена май. Диарията продължава по много малко. Дали е вирус или нещо от айряна? Ама и такава отпадналист, че да не мога да се движа. Пия повечко вода уж, хаобах препечен хляб малко, но съм много уплашена.

До ден-два ще си нов човек спокойно.Може и да е от баницата,ползват старо олио,може и някой ентеровирус да си хванала.Каквото и да е,дай си малко почивка,задължително диета(припечен хляб с изкиснато сирене,варени картофи и т.н.).Бързо минава тези неща,а и така хубаво ще се прочистиш Simple Smile

# 396

До ден-два ще си нов човек спокойно.Може и да е от баницата,ползват старо олио,може и някой ентеровирус да си хванала.Каквото и да е,дай си малко почивка,задължително диета(припечен хляб с изкиснато сирене,варени картофи и т.н.).Бързо минава тези неща,а и така хубаво ще се прочистиш Simple Smile
Ох, много ти благодаря, а отпадналост възможно ли е да има? За какви ли не болести си помислих. Странното е че корема и стомаха въобще не ме болят. Само където съм като пияна:)

# 397
  • Варна
Нормално е разбира се,губиш течности,внимавай да не се обезводниш.Има едни прахчета соли против обезводняване,ох забравих как се казваха,обясни им ще ти кажат.Пий повечко течности.

# 398
от шибаните баници е гаранция. най-великата закуска и  гордост на нацията. да закусваш шибани баници.

# 399
  • София
от шибаните баници е гаранция. най-великата закуска и  гордост на нацията. да закусваш шибани баници.

Аре, моля, мери си приказките!!!

Според мен няма нищо общо със закуската, вирус си е!

# 400

Аре, моля, мери си приказките!!!

Според мен няма нищо общо със закуската, вирус си е!

Аз си помислих да не е от Айряна. Баничката беше тип пура със сирене и кашкавал.Simple Smile
Забравих да кажа, че ми се гади и се появи и кашлица.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 22:36 от neli_20

# 401
  • Варна
Ами значи е вирус.

# 402
# 403
Момичета, погълнах малко Медикс за прозорци преди няколно часа. Попадна ми във водата. Имам ли от какво да се тревожа?

# 404
А пък мен всеки път ме хваща корема след ядене на банички,и така ги отказах. Всеки път се случва.  Peace Но вашето звучи като вирус.

Общи условия

Активация на акаунт