Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Идеи за смекчаване на умерено изгаряне от слънце по лице и ръце?
Имам крем за ръце от шеа и бадем /био/- Lavera
Кокосово масло
Крем Здраве /старо някакво/
Дермалибур /E Derma/
И едни мостри на Weleda -
 хидратантен крем /за лице май/, пише че е за мъже.

# 481
Кокосово масло.
Ако пък имаш крем с какаово, още по-добре.

# 482
Скрит текст:

Моля за помощ - второто лекарство не може да бъде разчетено от фармацевтите. Може ли да го разчетете?
От Бърза помощ го изписаха на съпруга ми и едва ли ще намеря лекаря. За бъбречна криза става въпрос.

# 483
Скрит текст:

Моля за помощ - второто лекарство не може да бъде разчетено от фармацевтите. Може ли да го разчетете?
От Бърза помощ го изписаха на съпруга ми и едва ли ще намеря лекаря. За бъбречна криза става въпрос.

Тези доктори пишат толкова неразбираемо и грозно!

# 484
Минах иригографията. Имам долихосигма - дебелото ми черво е удължено и оюлакванията ми идват от там. Много е рядко и доколкото четох е вроден дефект. Не смятам да се съгласявам на операция ако ми я предлага лекарката, поне се успокоих, че няма нищо животозастрашаващо... От X-препа ли, от глада ли, се разтреперих на предния ден, и ми се виеше свят ужасно на рентгена, като хапнах нещата се оправиха. Simple Smile

# 485
Минах иригографията. Имам долихосигма - дебелото ми черво е удължено и оюлакванията ми идват от там. Много е рядко и доколкото четох е вроден дефект. Не смятам да се съгласявам на операция ако ми я предлага лекарката, поне се успокоих, че няма нищо животозастрашаващо... От X-препа ли, от глада ли, се разтреперих на предния ден, и ми се виеше свят ужасно на рентгена, като хапнах нещата се оправиха. Simple Smile

Всичко мина добре с иригографията. Нямаше нищо страшно, нали? Simple Smile Сега знаете какъв е вашият точен проблем.

# 486
  • София
Скрит текст:

Писаха ти в другата тема!

# 487
Скрит текст:

Прилича ми на RIXUBIS

# 488
Всичко мина добре с иригографията. Нямаше нищо страшно, нали? Simple Smile Сега знаете какъв е вашият точен проблем.

Нямаше, за щастие лекарят беше опитен, та нямаше някакви притеснения. Още като вървеше рентгена и не бяха сложили всичката бариева каша, той каза, че е видял проблема. И ми разчетоха снимката доста бързо. Освен, че попринцип се полага 1 час на пациент, а те ме "изфъшкаха" още на няма и 30та минута, едва ли не ме извадиха от тоалетната. Grinning Щото отпред имало хора, които трябва да минат, нали трябва да си вземем парите... Те другите излизаха на серийно производство, щрак нещо и марш навън. Grinning Ама имам чувството, че много радиация "глътнах", рентгена върви отгоре ми и ме гледат, няколко снимки щракаха, попринцип не бивало 2 пъти на година да минаваш за снимка, аз си поседях 20тина минути под него...

# 489
  • от един красив град
Записвам се при вас, имам здравословен проблем, който започва да ме притеснява сериозно и да ме вкарвам във филми.
От около две седмици съм уж с Фарингит, който в началото не ме болеше, по скоро чувствах някакво дразнене в гърлото, след седмица обаче, започнаха едни болки. Трудно преглъщам, събуждам се вечер и не мога да заспя, боли ме дори като пия вода. Започна да ме боли и ухото от по-засегнатата страна. И преди съм имала Фарингит, но никога не ме е боляло така. Ходих на лекар УНГ, уж друго освен фарингит не вижда. А аз започвам да си мисля, някакви лоши и страшни неща, като рак на гърлото. Чудя се,как така за 7 дена не ми намаляха болките поне малко. От вчера съм и на антибиотик, но за сега не усещам подобрение. Някой карал ли е подобен Фарингит, с толкова продължителни болки в гърлото? Ще съм много благодарна, ако има такива да споделят, понеже започвам много да се шашкам вече. Бъдете здрави.

# 490
  • Варна
Записвам се при вас, имам здравословен проблем, който започва да ме притеснява сериозно и да ме вкарвам във филми.
От около две седмици съм уж с Фарингит, който в началото не ме болеше, по скоро чувствах някакво дразнене в гърлото, след седмица обаче, започнаха едни болки. Трудно преглъщам, събуждам се вечер и не мога да заспя, боли ме дори като пия вода. Започна да ме боли и ухото от по-засегнатата страна. И преди съм имала Фарингит, но никога не ме е боляло така. Ходих на лекар УНГ, уж друго освен фарингит не вижда. А аз започвам да си мисля, някакви лоши и страшни неща, като рак на гърлото. Чудя се,как така за 7 дена не ми намаляха болките поне малко. От вчера съм и на антибиотик, но за сега не усещам подобрение. Някой карал ли е подобен Фарингит, с толкова продължителни болки в гърлото? Ще съм много благодарна, ако има такива да споделят, понеже започвам много да се шашкам вече. Бъдете здрави.

Ами има да,гърлото ми е много чувствително.До скоро не си позволявах ни газирано,ни студено.Тук месец два се отпуснах да пия кола и ще рева.Постоянно имам заден секрет и ме боли гърлото от най-малкото.Обикновено смуча от най-силния стрепсилус.При положение,че си започнала АБ скоро ще отшуми.

# 491
Заради този фарингит не може да ме видите да пия газирано или студени напитки.  Peace
Не бих рискувала сама да си причинявам болки като си знам гърлото!  Whistling

# 492
Момичета пак съм с разтройство. Нещо явно ми дразни стомаха. Няколко дни нямах и сега пак съм се притеснила. Вечерта вчера хапнах салата айсберг с пилешко печено филе. И нощес ме прокара и ставах. Сутринта пак. Пия кафе с мляко и към обяд хапнах пак малко пилешко филе и още два пъти ходих. Правих кръвни изследвания всичко е наред . Преди година и при гастро съм ходила, притеснена съм. Иначе нямам непоносима болка. По скоро като ми се доходи и тогава леко неразположение. Притеснявам се да не е опасно.

# 493
Махни салатата,и определено забрави за прясно мляко;гледай да не ядеш дразнещи храни,имаш ли гастрит?Защото от него може да се получи също.Пила ли си Дуспаталин?Много помага  Peace

# 494
Махни салатата,и определено забрави за прясно мляко;гледай да не ядеш дразнещи храни,имаш ли гастрит?Защото от него може да се получи също.Пила ли си Дуспаталин?Много помага  Peace
Не съм пила. Гастрит не са ми диагностицирали засега. Ентерол прахче изпих. Ще пренахна прясното мляко. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт