Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 937
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Махни салатата,и определено забрави за прясно мляко;гледай да не ядеш дразнещи храни,имаш ли гастрит?Защото от него може да се получи също.Пила ли си Дуспаталин?Много помага  Peace
Не съм пила. Гастрит не са ми диагностицирали засега. Ентерол прахче изпих. Ще пренахна прясното мляко. Благодаря
Ентерол е прахче с полезни микроорганизми,опитай и Смекта Peace
Изпечи си малко ябълки,с обелките,после ако искаш махни обелките,действа много добре  Hug
Не се плаши,може да се окаже накрая и летен вирус

# 496
Махни салатата,и определено забрави за прясно мляко;гледай да не ядеш дразнещи храни,имаш ли гастрит?Защото от него може да се получи също.Пила ли си Дуспаталин?Много помага  Peace
Не съм пила. Гастрит не са ми диагностицирали засега. Ентерол прахче изпих. Ще пренахна прясното мляко. Благодаря
Ентерол е прахче с полезни микроорганизми,опитай и Смекта Peace
Изпечи си малко ябълки,с обелките,после ако искаш махни обелките,действа много добре  Hug
Не се плаши,може да се окаже накрая и летен вирус
Благодаря ти. Хипохондричка съм и постоянно го мисля:))

# 497
  • Тра-ла-ла
Момичета пак съм с разтройство.
Пробвай с пробиотици. Направи си курс от 1 месец примерно  Peace

# 498
Момичета пак съм с разтройство.
Пробвай с пробиотици. Направи си курс от 1 месец примерно  Peace
Ще си взема. Благодаря. Сега само къркори ще видим как ще е утре

# 499
Нели, важно е пробиотиците да бъдат комбинирани със синбиотик т. е инулин. Той е "храната" на полезните бактерии и ако не я приемеш заедно с тях, просто ще ги изхвърлиш. Препоръчвам ти лактофлор био капсули са.

# 500
Заради този фарингит не може да ме видите да пия газирано или студени напитки.  Peace
Не бих рискувала сама да си причинявам болки като си знам гърлото!  Whistling

Аз съм с Хроничен Фарингит и забравих за студени, газирани напитки, за сладолед, за ядки - от време на време си позволявам, но после си патя с кашлица. Сладоледът го консумирам през лятото полуразтопен. А газираните питиета ги разгазирам със захар, когато ми се допие нещо газирано, особено кола, защото много обичам кола! Понякога имам по-силни болки в гърлото, все едно имам чуждо тяло в гърлото и се опитвам да го изкарам чрез кашлица. Дори пресипвам и говоря съвсем ниско. Всяко усилие да говоря, когато станат по-силни болките в гърлото ми, е мъчение за мене. Хората ме питат защо шепна. Когато е по-променливо времето и започват тези по-силни болки в гърлото ми, придружени с кашлица. Също така имам трудност при преглъщане на храна по всяко време, независимо дали са силни болките или не. Гърлото ми ме дразни постоянно.   Cry УНГ ми каза, че нищо не може да се направи и цял живот ще имам Хроничен Фарингит. Препоръча ми да смуча хомеопатични хапчета за гърло, предписани от доктора, но не мога да ги смуча постоянно.

# 501
Момичета пак съм с разтройство. Нещо явно ми дразни стомаха. Няколко дни нямах и сега пак съм се притеснила. Вечерта вчера хапнах салата айсберг с пилешко печено филе. И нощес ме прокара и ставах. Сутринта пак. Пия кафе с мляко и към обяд хапнах пак малко пилешко филе и още два пъти ходих. Правих кръвни изследвания всичко е наред . Преди година и при гастро съм ходила, притеснена съм. Иначе нямам непоносима болка. По скоро като ми се доходи и тогава леко неразположение. Притеснявам се да не е опасно.

Тези симптоми ми изглеждат на колит!

# 502
  • Варна
Заради този фарингит не може да ме видите да пия газирано или студени напитки.  Peace
Не бих рискувала сама да си причинявам болки като си знам гърлото!  Whistling

Аз съм с Хроничен Фарингит и забравих за студени, газирани напитки, за сладолед, за ядки - от време на време си позволявам, но после си патя с кашлица. Сладоледът го консумирам през лятото полуразтопен. А газираните питиета ги разгазирам със захар, когато ми се допие нещо газирано, особено кола, защото много обичам кола! Понякога имам по-силни болки в гърлото, все едно имам чуждо тяло в гърлото и се опитвам да го изкарам чрез кашлица. Дори пресипвам и говоря съвсем ниско. Всяко усилие да говоря, когато станат по-силни болките в гърлото ми, е мъчение за мене. Хората ме питат защо шепна. Когато е по-променливо времето и започват тези по-силни болки в гърлото ми, придружени с кашлица. Също така имам трудност при преглъщане на храна по всяко време, независимо дали са силни болките или не. Гърлото ми ме дразни постоянно.   Cry УНГ ми каза, че нищо не може да се направи и цял живот ще имам Хроничен Фарингит. Препоръча ми да смуча хомеопатични хапчета за гърло, предписани от доктора, но не мога да ги смуча постоянно.

Всичко това го изпитвам и аз.И постоянна мъка да изкашлям някакъв жилав секрет.Преди се пазих сега нещо през просото съм се метнала,ще спирам газираното отново  Tired

# 503
Заради този фарингит не може да ме видите да пия газирано или студени напитки.  Peace
Не бих рискувала сама да си причинявам болки като си знам гърлото!  Whistling

Аз съм с Хроничен Фарингит и забравих за студени, газирани напитки, за сладолед, за ядки - от време на време си позволявам, но после си патя с кашлица. Сладоледът го консумирам през лятото полуразтопен. А газираните питиета ги разгазирам със захар, когато ми се допие нещо газирано, особено кола, защото много обичам кола! Понякога имам по-силни болки в гърлото, все едно имам чуждо тяло в гърлото и се опитвам да го изкарам чрез кашлица. Дори пресипвам и говоря съвсем ниско. Всяко усилие да говоря, когато станат по-силни болките в гърлото ми, е мъчение за мене. Хората ме питат защо шепна. Когато е по-променливо времето и започват тези по-силни болки в гърлото ми, придружени с кашлица. Също така имам трудност при преглъщане на храна по всяко време, независимо дали са силни болките или не. Гърлото ми ме дразни постоянно.   Cry УНГ ми каза, че нищо не може да се направи и цял живот ще имам Хроничен Фарингит. Препоръча ми да смуча хомеопатични хапчета за гърло, предписани от доктора, но не мога да ги смуча постоянно.

Всичко това го изпитвам и аз.И постоянна мъка да изкашлям някакъв жилав секрет.Преди се пазих сега нещо през просото съм се метнала,ще спирам газираното отново  Tired

Трябва много да се пазим с Хроничен Фарингит. През пролетта и есента трябва да се носят шалчета. По принцип не обичам да нося шалчета през тези сезони, но вече се налага. Не трябва да се стои на течение и да се пазим доста от настиване. Студените неща са изрично забранени, колкото и да искаме да консумираме! Никакви питиета с лед през лятото, нито пък такива питиета да се изваждат от хладилника и да ги приемаме. Само топли напитки със стайна температура.  Същото се отнася и за храната - да не бъде студена по време на хранене. Всички тези съвети ми ги даде докторът!

Хомеопатичните хапчета за смучене, които ми предписа УНГ, са Фариностим. Тази година пак ми се наложи да отида на УНГ заради една бактерия в гърлото и си мислих, че този Хроничен Фарингит е от нея или пък не е Хроничен Фарингит и гърлото ще ми се оправи и ще ям нормално и няма да изпитвам вече болки, но не е от тази бактерия. Докторът потвърди отново Хроничен Фарингит. Пак го питах как да облекча силните болки, които получавам от време на време и той ми отговори с Фариностим.

# 504
  • от един красив град
Благодаря Дженифър, записах си Фариностим, ще ги пробвам. Аз точно от това се притеснявам да не стане хроничен. От три месеца постоянно ме дразни гърлото и лекарката винаги ми казва Фарингит. Както ме боли сега обаче, не е бивало такова чудо. Направо ме боли и трахеята надолу и като преглъщам усещам някакъв странен вкус в устата, прилича ми като на гной, нещо подобно. От време на време ме пристяга между гърдите, но това може и някаква невралгия да е от притеснение.

# 505
Здравейте,

можете ли да ми препоръчате някой добър ортопед. Става въпрос за проблем със стъпалата  и по-специално възглавничките.

# 506
  • Варна
Здравейте,

можете ли да ми препоръчате някой добър ортопед. Става въпрос за проблем със стъпалата  и по-специално възглавничките.

В кой град ?

# 507
За София става въпрос

# 508
В МБАЛ Доверие има много добри ортопеди  Peace

# 509
  • Пловдив
Момичета...напоследък много ми е подут корема.Хапвам мн.малко и пак ми е като бременна в 4-ти месец...особено преди МЦ Thinking
Според вас от какво може да е?Дали е нещо хормонално?

Общи условия

Активация на акаунт