Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 778
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
До превръзката стига една капка ...зацапва само и така е вече доста време...

# 121
ТУк описваш прекалено обстоятелствено, за да се оплакваш, че те е срам. Тук обаче не сме лекари. Ще трябва да се консултираш с лекар.

# 122
Не се притеснявай толкова за лигавото, може кръвта да се е омесила с бялото течение.

# 123
Тук сме жени и не сме очи в очи Simple Smile
Другата седмица съм при гинеколога ми ,ще му споделя , а Вие ,ако се сетите нещо ,пишете! Embarassed

# 124
  • Варна

Иначе ,нераждала ,под 20  Embarassed ,не мисля ,че фактора възраст е замесен . Нямам съсиреци . Просто крэвта ми не тече навън ,преди малко забелязах ,че е "лигава"  Embarassed ,т.е гъста ,не е гладка както казвате.

И аз съм така от 2 години,тогава ми махнаха щитовидната жлеза и приемам синтетични хормони за заместител на жлезата,та при мен е фактора хормони....

# 125
аз не бих могла да напиша това, което ти написа... малко ме хвана и гнус.

Казах ти. Предвид възрастта си, може да е хормонален дисбаланс.
Направи си тест за бременност.

# 126
  • Варна

Това защо,като е налична менструация  newsm78

# 127
аз не бих могла да напиша това, което ти написа... малко ме хвана и гнус.
Когато става въпрос за здравни теми, няма място за погнуса!

# 128
Ето ,сега разбирате ли ,защо не съм споделила с гинеколога си - мъж ?   Rolling Eyes
Осъзнавам,че има нещо ....нередно ,не може пък чак толкова да е оскъден ,та аз дори не се чувствам в М. 
Няма бременност ,но май и менструация няма...

# 129
Ето ,сега разбирате ли ,защо не съм споделила с гинеколога си - мъж ?   Rolling Eyes
Осъзнавам,че има нещо ....нередно ,не може пък чак толкова да е оскъден ,та аз дори не се чувствам в М. 
Няма бременност ,но май и менструация няма...
Уверявам те, че те са се нагледали и наслушали на всичко. А ако те е срам, намери си гинеколог-жена.

# 130
  • Варна

А това не е правилно.Мъж,жена няма значение той е доктор и много като тебе са минали в практиката му.

# 131

Това защо,като е налична менструация  newsm78

за да отхвърлиш хипотезата за извънматочна бременност.

Лекарите, за да станат лекари, са минали теста за погнуса. Останалите - не сме.

# 132
Е,ще се червя малко ,но ще питам.  bouquet
Ако бях от най - срамежливите ,нямаше да съм при мъж Simple Smile .
Забравих да кажа ,че М е предизвикана от Оргаметрил ,но пък що него да виня ??? От месеци ми  е така цикъла .
Имам един тест ,но да ви кажа не ми се "пишка" ,със сигурност не съм бременна,то и в цикъл не съм де Sad .

# 133
  • Варна
Е,ще се червя малко ,но ще питам.  bouquet
Ако бях от най - срамежливите ,нямаше да съм при мъж Simple Smile .
Забравих да кажа ,че М е предизвикана от Оргаметрил ,но пък що него да виня ??? От месеци ми  е така цикъла .
Имам един тест ,но да ви кажа не ми се "пишка" ,със сигурност не съм бременна,то и в цикъл не съм де Sad .

Щом си стигнала до предизвикване на менструация с Оргаметрил ,определено нещо не е наред с хормоните.Гинеколог и ендокринолог Peace

# 134
това не е ли и момичето от Добрич с болките в ставата от кистите ? Ако е тя - кисти, смущения в цикъла, ръка за ръка си вървят нещата. Но нещата опират до по-сериозно ходене на лекар, тия проблеми няма как да се решат във форум.

Общи условия

Активация на акаунт