Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 72 020
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да ви питам. Понякога нощем, се    събуждам от липса на въздух,  но не задух,  ами все    едно спирам да дишам и от това се събуждам. Ето тази нощ също,  все    едно ми стегна гърлото. Или друг път си го обяснявам със синизита, който имам.
Трябва ли да търся специалист и какъв?

# 211
Сънната апнея е с подобни симптоми, но тя е по-често срещана при мъже. Мисля, че има специализирани лаборатории, в които се прави изследване на съня. В Пловдив има в Св. Георги - университетската болница. За другаде не знам.

# 212
  • Варна
Да ви питам. Понякога нощем, се    събуждам от липса на въздух,  но не задух,  ами все    едно спирам да дишам и от това се събуждам. Ето тази нощ също,  все    едно ми стегна гърлото. Или друг път си го обяснявам със синизита, който имам.
Трябва ли да търся специалист и какъв?

Аз имам този проблем след операция на щит. жлеза,засегнат е нерва.Ходи се при УНГ

# 213
  • София
Благодаря ви.    Рядко ми се случва,  но малко    ме плаши.

# 214
  • Варна
Благодаря ви.    Рядко ми се случва,  но малко    ме плаши.

Няма страшно,въпроса е да не се паникьосаш.Няма да се задушиш Simple Smile

# 215
Има ли нещо притеснително в нередовния цикъл? На мен примерно понякога ми идва по два пъти и аз донякъде за нормално съм го приела . Зацапва ми кафяво извън М ,много често . Понякога прескача...или е само кафяво. Ходя на прегледи и не усещам някой нещо да го притеснява ,но то ги знаете докторите . Shocked

# 216
  • Варна
Има ли нещо притеснително в нередовния цикъл? На мен примерно понякога ми идва по два пъти и аз донякъде за нормално съм го приела . Зацапва ми кафяво извън М ,много често . Понякога прескача...или е само кафяво. Ходя на прегледи и не усещам някой нещо да го притеснява ,но то ги знаете докторите . Shocked

Изследвани ли са ти хормони?На ендокринолог ходила ли си?

# 217
Хормони декември изследвах,на ендокринолог не съм ходила ,никой гинеколог не ме е пращал:(
.

# 218
  • Варна
Хормони декември изследвах,на ендокринолог не съм ходила ,никой гинеколог не ме е пращал:(
.

Отиди профилактично,искай направление от ЛЛ.Ехографията най-вероятно ще си я платиш,но ще ти пуснат някой хормон по ЗК.

# 219
Благодаря за съвета ,да попитам как се усъществява ехо-то на щз . Интересно ми е .

# 220
И аз връхлитам , докато сте в тема за щз. Сестра ми кашля вече месец и половина. Джипито я изпраща на проверка на щз. Възможно ли е кашлицата да е от нея Shocked

# 221
Благодаря за съвета ,да попитам как се усъществява ехо-то на щз . Интересно ми е .

Както и на всеки друг орган. Само, че е с друг накрайник.

# 222
  • Варна
И аз връхлитам , докато сте в тема за щз. Сестра ми кашля вече месец и половина. Джипито я изпраща на проверка на щз. Възможно ли е кашлицата да е от нея Shocked

Да,възможно е!

# 223

Да,възможно е!
Благодаря  bouquet

# 224
Здравейте, получих предния месец два пъти алергия. Първо по ръцете, от китките до лактите от вътрешната страна. Петънца червени, нямаше подутини. Пих ксизал и след седмица отново, този път по шията и гърба. Ходих първия път при личната и каза, че може да е от хапчета, тогава пих нурофен за настинка. Накарах я, но не ми даде направление да си направя тестове за алергии, не било сега времето, есента се правели такива тестове #Crazy  Какво може да е според вас?

Общи условия

Активация на акаунт