Бързи здравословни въпроси и отговори – 6

• 71 650
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря на всички за бързите отговори  bouquet Ще следя групите във фейса. Иначе и ние ще пробваме да си направим царевичен хляб.

# 691
А типовия хляб безгутенов ли се води? Знам със сигурност, че черния хляб със зърната в Лидъл е наистина типов, но не знам дали това, че е типов го прави безглутенов Embarassed

# 692
От два дни имам болки в стомаха, на какво може да се дължат? Изведнъж ме срязва.

# 693
  • София
А типовия хляб безгутенов ли се води? Знам със сигурност, че черния хляб със зърната в Лидъл е наистина типов, но не знам дали това, че е типов го прави безглутенов Embarassed

Как ще е безглутенов???? Нали е от пшеница....И бялото и типовото брашно се прозвеждат от пшеница.

# 694
  • Варна

Не не е, дадох го просто като пример защото съм чувала,че не е типов а го оцветявали.

# 695
  • Варна
От два дни имам болки в стомаха, на какво може да се дължат? Изведнъж ме срязва.

Нещо лоша храна да си яла? Къде точно те боли? На много неща може да се дължи.
Преди години покрай един изпит от много притеснение ме заболя корема...

# 696
Здравейте. Имам един въпрос,но не знам дали е за тук. Извинявам се предварително. Имам следните оплаквания отпадналост,гадене, горчив вкус в устата, понякога диария и смяна на настроението. Утре съм при лл да видим какво става. Нямам мира и спокойствие, за това пиша тук. Преди няколко месеца на майка ми и откриха язва и хеликобактер пилори. Разбрахме че е заразно, но нейните симптоми са други далеч от моите. А те ме мъчат вече месец. Казвам си че ще отминат а се задълбочават. Сега и ми се превива свят. Направо не знам на какво се дължи. И да допълня, цикълът ми е нередовен последно 22ден и продължи 3дни.....

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 13:21 от krissity

# 697
Ударих си гърдата....
По-точно исках да гушна съпруга ми и да сложи глава върху гърдите ми, но той се натигна да се изтегли нагоре и с главата си силно ме притисна. Два дни преди цикъл съм и без това са болезнени и ми е нервно. Днес цял ден чета, че травмата води до рак..... Усещам едно като.....вътрешно парене. Гадно ми е и ме е страх. Удряли ли сте гърдите си и споделяли Лис те това с лекар? Статиите в нета са много противоречиви. На едно място пише, че никаква външна намеса не може да е причина за такова заболяване, а на други места обратното....

# 698
niama_me , случва се, но не се стресирай и не се вкарвай във филми, няма такава опасност.  Принципно не е изключено  системни травми да доведат до такава болест, но става въпрос наистина за чести удари в тази област. Усещаш болка и дискомфорт, защото сега в този период гърдите ти са по-чувствителни.

# 699
niama_me, спокойно, това не води до рак. Знам, че хормоните ти бушуват сега, но не чети и мисли глупости Hug

# 700
  • Sofia
Направи си компрес от сурови зелеви листа,просто ги сложи в сутиена и ги сменяй периодично.Много облекчават всякакви неразположения в гърдите,вътрешни и външни.
Изпробвано е многократно от мен  Peace

# 701
Спокойно  Hug
На мен кучето ми се е разхождало по гърдите и ги е травмирало. Боли, но минава. Веднъж ме хласна вратата на метрото, е тогава направо ....една седмица ме боля. Заради туткавите пасажери #Cussing out, и аз все да дам път. Е , оттогава се зарекох да се бутам и аз.
Не се филмирай, да не говорим , че и вече е станало.  Hug

# 702
Благодаря ви за бързото включване...
Имам нужда от малко оптимизъм. Адски нервно ми е. Преди 4 месеца бях на профилактика и сега се чудя дали утре да не отивам пак но....може би ще е по-добре да си кротувам.

# 703
Момичета, нямам никакъв опит с бременността, затова пиша тук. На 22 години съм.

Този месец цикълът ми в просто трагичен. Дойде ми вчера с леко зацапване, всичко точно. Днес сутринта обаче се будя от брутална болка. Ама жестока. Винаги ме е боляло, така не е било. Течението ми е нормално към по-силно. Пих ибупрофен, аулин, намаля малко, но още ме боли жестоко, чак ми се гади.

Притеснявам се от извънматочна бременност. Не ми е закъснявало, съвсем съвсем на време си беше, но тази болка... тест за бременност хваща извънматомна, нали? Не искам бебе, не сме се опитвали да забременявам, но използваме метода на прекъснатия полов акт, така че не е абсолютно абсплютно невъзможно да съм бременна, макар и малко вероятно.

# 704
Момичета, какви изследвания се правят на щитовидната жлеза. Знам, че са хормони, но по точно кой? Преди време си бях правила ехограф и хормони при ендокринолог, но беше много скъпо. Сега нямам тази финансова възможност и мисля да отида в някоя лаборатория и да си направя само необходимия хормон. Днес съм ядосана Sad това е излишно тук да го споделям в темата, но съм разочарована от лекари и здравна реформа, обслужване. Да не се налага да стигаш до там.

Общи условия

Активация на акаунт