Избор на сушилня - Тема 8

• 165 496
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
Термоплот ще издържи тежестта с подходящите крепежни елементи.

# 106
  • София
В мебелната фирма,където ходих собствениците са ми познати затова предполагам ,че няма да ме лъжат.Те са били в същата ситуация,но в крайна сметка са префасонирали кухнята си и сега пералнята и сушилнята са една срещу друга.При мен ще са в коридор и мястото ми е много ограничено,а е наложително купуването на сушилня.
Алфа дали би ми направила снимка за да им я покажа?
https://drive.google.com/file/d/0B6br2EwQgGD_RGVzTW9HODBrREk/view?usp=sharing

# 107
Пералнята отдолу, малко или много се движи. Няма ли вероятност, да започне да се блъска в шкафа, ако се е изместила леко? Гледам, че няма свободно пространство?

# 108
  • София
Пералнята отдолу, малко или много се движи. Няма ли вероятност, да започне да се блъска в шкафа, ако се е изместила леко? Гледам, че няма свободно пространство?

Има по 3 см между шкафа и пералнята. Досега не се е случвало да се блъска при центрофуга. Но пералнята е АЕГ и е много тежка, не мърда при дисбаланс, даже има сензори за дисбаланс и спира и пре-намества дрехите и пак пробва да центрофугира.

# 109
Благодаря за отговора  bouquet
Моята пералня е евтинко Горение и най редовно си се разхожда из кухнята   Mr. Green

# 110
Моите са една върху друга, последното АЕГ, 8-серия, въпреки, че пералнята е десетина см по - плитка. Дръпнал съм я напред, за да изравня предните панели.http://prikachi.com/images/483/9130483o.jpg

# 111
Има ли нещо между тях?Май не?
Е как става това ? Shocked

# 112
Има ли нещо между тях?Май не?
Е как става това ? Shocked
Нивелираш пералнята добре, тя си е 80 кг., не мърда, намества си дрехите и няма друсане и клатене. И качваш сушилнята от горе, крачетата си пасват с ръбчето на пералнята. От Коледа, до сега, не са се сурнали да си ходят Joy

# 113
  • Сливен
Алфа,много благодаря.От горе върху сушилнята има ли плоскост,че не се вижда от снимката?Предполагам,че отзад на гърба има също плоскости.

# 114
  • София
Алфа,много благодаря.От горе върху сушилнята има ли плоскост,че не се вижда от снимката?Предполагам,че отзад на гърба има също плоскости.
Отгоре има плоскост. Отзад няма, отворено е заради тръбите за вода и канал, но при желание мисля, че може да се сложи гръб и да се изреже отвор колкото да минават тръбите. И даже ще е по-устойчиво за конструкцията ако има гръб. Сега при мен понякога се клати като работи сушилнята, леко е клатенето и нищо и няма, укрепена е явно добре.

# 115
  • Сливен
Много благодаря отново.

# 116
  • София
Моите са една върху друга, последното АЕГ, 8-серия, въпреки, че пералнята е десетина см по - плитка. Дръпнал съм я напред, за да изравня предните панели.http://prikachi.com/images/483/9130483o.jpg
Нищо се не види  newsm78?

# 117
Изтрита е снимката

# 118
Момичета, дайте съвет как се суши торба/плик за завивка без всички по-дребни неща да се набутат вътре? Едно копче сигурно ще реши проблема, но ако се сетите за някакъв трик без ръкоделие,ще съм благодарна.

# 119
Пускай плика сам. Ще го изсуши за 15 мин максимум

Общи условия

Активация на акаунт