Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предпочитат хората - втора ръка сушилня Miele или нова?
Какви са мненията за сушилни от марки Bosch и AEG?
Кои са препоръчителните сушилни с термопомпа без необходимост от дренаж към канализацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предпочитат хората - втора ръка сушилня Miele или нова?
-
Какви са мненията за сушилни от марки Bosch и AEG?
Форумът изразява разнородни мнения за сушилни от марки Bosch и AEG. Въпреки някои отрицателни коментари, изглежда, че Bosch е предпочитана марка, като се отбелязва, че моделите на Bosch са сравнително безпроблемни в сравнение с конкуренцията и ценовия клас. За AEG се споменават проблеми с увисване на вратичката и свистене, което води до разногласия във възприятието за тази марка.
-
Кои са препоръчителните сушилни с термопомпа без необходимост от дренаж към канализацията?
Форумът предлага моделите на Bosch и Electrolux като потенциални опции. Освен това се споменава, че AEG и Electrolux периодично предлагат модели със 5-годишна гаранция. От решаващо значение е да имате предвид наличието на програма за сушене на вълна и пух, както и сертификат за вълна и стикер при закупуване на сушилня с термопомпа.
-
Какви са препоръките за сушилни с термопомпа и програма за сушене на вълна и пух?
-
Какви са мненията за сушилни от марки AEG и Electrolux?
От известно време и аз се радвам изключително много на новата ми помощница
и то благодарение на вас
Основно пускам на програма памук независимо, че може да има и малко синтетика в дрехите, или пък е отбелязано че не стават за сушилня - за сега няма фира
Моята помощница е до хладилника - на разстояние около 10 см. от него, просто иначе нямам къде, а и изхождам от личен опит -старата печка и хладилника бяха с около 2 см. процеп помежду си, а над 20 г. нямат фира, но..... това са от старите, качествените, дето ги правеха да ги ползваш едва ли не вечно. Моята сушилня не съм забелязала да се загрява особено, просто в кухнята се затопля поносимо и то духа леко само отпред. Следващия път като я пусна ще видя как е отстрани и отзад а и не само, защото телевизора ми е върху нея
. Още веднъж ...
?! Аз лично никога не бих дала. Бих си взела едно АЕГ на промоция за тези пари.