Избор на сушилня - Тема 8

• 165 533
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Транспортираха ни я от магазина, беше изправена и не съм я включила веднага, а на другият ден. Пък и работи 6 месеца все пак. Според мен баш дефектната улучих, след голямото избиране.

# 451
Моята я купих от Техномаркет. От магазина я докараха и монтираха. Изчаках 24ч. преди да я пусна. Първата дефектна, без фреон. Смениха я. Втората миришеше половин месец на изгоряла пластмаса. Уцелих кофти партида.

# 452
  • Бургас
Май само от Беко няма оплаквания до момента:)

# 453
  • Сливен
Ние сме със същото АЕГ купено от Зора преди месец,надявам се да нямаме същия проблем.

# 454
  • София
След като я купим утре, кога е най- добре да я пусна да суши?

24 часа, след като е поставена така, че няма да се мести повече.
-------------
nub55 обърка цитатите нещо .
-------------

Напротив от него има много Simple Smile

# 455
  • На брега на реката
Напротив от него има много Simple Smile

Нищо подобно! Аз лично, а и много други потребителки, сме доволни от Беко. Имаше само една потребителка мисля, че Боряна Георгиева се казваше, която беше недоволна от нейното Беко. Wink

# 456
Охх тотално се обърках , четах и другата тема назад много противоречиви мнения , и има недоволни от всичко от Беко , от AEG , Electrolux , Bosh ... голямо чудене ще падне в магазина .

Всичко съм пробвала ,но силен и траен аромат като с тази топка ,не е имало.

И най-вече перилния препарат и способностите му. Аз омекотител не ползвам, но всичко ми мирише доволно, някои силно след сушилня.

Ами явно проблема е че е комбинирана аз ползвам ариел и ленор само , и до сега като се сушаха на сушилката си миришеха супер .

# 457
  • Beyond the stars
Аз тъкмо мислех,че вече съм се спряла на марка. Накрая ще набележа и ще избирам по красота Bowtie

# 458
Много е важно да има дълга гаранция! 5год. пълна гаранция и 10год. на мотора. Другото според финансовите възможности и програмите, които са ви необходими.

П.П. И стискайте палци да не е дефектна.

# 459
Аз изчетох много от темите наведнъж и също съм запомнила Боряна Георгиева като оплакваща се от Беко. Затова пък имаше много други, които бяха много, много доволни и тъй като списъкът ми с покупки и ремонти се оказа дълъг, аз също взех такава, при това най-опростения модел. Прекалено от скоро я ползвам за повече отзиви, но за момента откъм функционалност съм доволна и покрива всичко, от което имам нужда. 

# 460
  • Бургас
Засега съм се спряла на тази.
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPS-7205-W3/p/680646
Основното е размерът от 55 см., защото ще стои в гардероб в коридора.
Няма лесно гладене, автоматична програма, вълна и коприна. И е с механично управление.
Фатална ли е липсата на въпросните функции?

# 461
  • София
Засега съм се спряла на тази.
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPS-7205-W3/p/680646
Основното е размерът от 55 см., защото ще стои в гардероб в коридора.
Няма лесно гладене, автоматична програма, вълна и коприна. И е с механично управление.
Фатална ли е липсата на въпросните функции?
Аз не бих се лишила от лесно гладене и вълна. Не знам какво имаш предвид под "мех. управление" - врътка-копче за програмите имат всички, електроника за да си изпълняват задените фунции също. Единствено не виждам диплей, което е само в минус за потребителя. Като гледам: КЛАС НА КОНД. ЕФЕКТИВНОСТ : B - не бих си го причинила.

# 462
Здравейте,спряла съм се на тези  модели Бош ,прикачвам 2 линка  но незнам каква им е разликата

http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTH-85201BY/p/683854

http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTH-85200BY/p/683855

някой ако има от тях,или по разбиращите,нека сподели мнение,ще съм благодарна

# 463
  • София
Разликата е, че първата е за 7кг, втората за 8.

# 464
Разликата е, че първата е за 7кг, втората за 8.
а като цяло модела как ти се вижда  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт