Избор на сушилня - Тема 8

• 165 419
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
И моят Сименс е полски, със самопочистващ филтър.
И аз искам да почистя чекмеджето, бърша, ръчкам. Може като Девил да пробвам, че ме дразни 😎.
и Сименс ли в Полша се сглобяват  doh  #Crazy

# 586
  • София
И моят Сименс е полски, със самопочистващ филтър.
И аз искам да почистя чекмеджето, бърша, ръчкам. Може като Девил да пробвам, че ме дразни 😎.
и Сименс ли в Полша се сглобяват  doh  #Crazy
Сименс, както и други марки се произвеждат в различни страни, в зависимост от това за коя страна е насочено производството, съответно качеството е различно, но от там и цената. Бош имат турски изпълнения на нивото на Беко, но имат и в Полша, Испания и Германия /вероятно и на други места, но за тези съм чувала аз/. Както знаем Бош и Сименс са един бранд, от който Сименс е по-високия клас, но пак сам за себе си Сименс има нисък, среден и висок клас уреди. Няма как да гледаме бош за 8-900лв. и да се очакват чудеса от него или да се сравнява с бош за 2000лв. произведен в Германия.

# 587
  • на Мелмак
Просто няма сушилни в БГ - немски Сименс.
Последния , който гледах е китайски - 3000лв.
Какъв клас е?
Моята се води висок клас , но полска.
Дано все така добре да си работи , пък от където е да е!

# 588
  • София
Не знам китайския сименс какъв е, но не всичко китайско е с качеството на това което сме свикнали за си представяме, чувайки "китайско". Има изключително качествени китайски уреди, колкото и странно да звучи. Имам пералня произведена в Китай - на 11г. е вмомента и е супер, за това време има един ремък сменен на осмата година поради износване и една водна помпа, смемена на около 10-тата г.  Пере си перфектно. И това не е единичен случай, просто БГ пазара масово е залят от китайски боклуци n-то качество и затова сме свикнали да бягаме като чуем "китайско".

# 589
Здравейте, може ли мнение за тази сушилня - http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DE-8434-RX0M-Grey/p/680655

# 590
и на мен ще ми е интересно някой да сподели мнение,че ММ я е харесал и ме навиваше за нея.. аз съм малко против самата марка,но в крайна сметка то всичко е на късмет!  newsm03

# 591
  • Русе
Аз съм с по-стар модел, но само хубави неща мога да кажа. Откъм функционалност гледам е същата, само дисплея е малко по-различен. Моята е на 5-6 г вече.

# 592
Аз съм с по-стар модел, но само хубави неща мога да кажа. Откъм функционалност гледам е същата, само дисплея е малко по-различен. Моята е на 5-6 г вече.
проблеми нещо с дрехите свиват ли се, влажни излизали ли са, програмите как са

# 593
  • Русе
Може би съм имала свити, но не знам дали от пералнята или сушилнята, защото памукът си се посвива малко. Но аз суша абсолютно всичко бе обувки. Всичко е сухо, не гладя нищо след това, с изключение на някои ризи, но за щастие повечето дрехи у нас са спортни Simple Smile. Програмите са си ок, основно се ползват 2-3, нищо ще има 20 дет се вика.

# 594
Здравейте, моля за мнение за тези два модела сушилни и за марката като цяло:

http://www.gorenje.bg/produkti/golemi-domakinski-uredi/peralni-i … ni/d98f65f/527244
или
http://www.gorenje.bg/produkti/golemi-domakinski-uredi/peralni-i … ini/d8665n/415086

# 595
  • София
Здравейте, Щастливасъм! Аз имам gorenje D8665N . Ползвам я от 2015г.  Изключително доволна съм. Нямам свити дрехи. Основно ползвам програма микс и програмата за спално бельо.

# 596
  • Русе
Имам същата като на tedydeyan от около месец. Също съм много доволна. Аз обаче я ползвам само на памук.

# 597
Здравейте на всички,
сигурно е писано доста и ще се върна назад да прочета все пак.
Въпросът ми е какво е мнението ви за уред с транспортен дефект или втора употреба?
Насочила съм се към Сименс или АЕГ, като сушилнята ще стои на остъклена тераса (нямам място вътре в апартамента).
Ще се сушат основно памучни и синтетични материи и спално бельо.

И съответно бихте ли препоръчали надежден сайт с доставка в цялата страна, от който да поръчам сушилня.

# 598
  • София
Наши приятели са с уред втора употреба. Вече два пъти се чупи и плащат по 100 и кусур за ремонт.
Това, разбира се може да не се случи с вашата машина, но като платиш, уред, доставка и някой и друг ремонт се губи смисъла на втората употреба.

# 599
Моят еднократен опит, както и този на приятели сочи, че най-добре нов уред. Наистина не си струва разправията за 2-ра ръка. Освен това за актуален модел разликата в цената не е голяма. Аз взех едно Горение за 1 100 лв. уж само ожулено отстрани - в магазина струваше 1 200 лв. - после проверих. Накрая се оказа с посукан преден панел - върнах го и си купих нов уред на друга марка вече.
А и нямаш много избор за такива уреди - каквото са докарали, кога и какво друго ще носят все не знаят.

Общи условия

Активация на акаунт