Избор на сушилня - Тема 8

• 165 411
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Моята сестра така купиха сушилня 2ра ръка ,1 път им беше на ремонт , 2ри път беше на ремонт, на 3тия вече нямаше части и я хвърлиха това за 3год. употреба, и сега пак купиха 2ра употреба да видим до кога ще издържи.Което за мен озобщо не е алтернатива през 3год. да даваш по 450-500лв за уред, купи си 1 нов за 800-900лв поне с 5год. гаранция...

# 601
  • София
А какво ще кажете за уреди с повредени опаковки? Възможно ли е това или лъжат и машините са повредени?

# 602
Това с опаковките е възможно - приятел преди време беше в такъв склад в Германия. Уредите са на групи и според групата и цената - с разрушена опаковка, откровено ударени/изпуснати при транспорт, върнати в тестов период, върнати в гаранция заради ремонт и т.н.
Лошото е, че и там не се знае защо опаковката е нарушена, както и какво ще има вътре в кашона.
Преди години в Техномаркет така имаше секция за такива уреди - гледам една пералня, но като вдигнах кашона отгоре беше с пукнат плот точно над електрониката за управление - отстъпката от цената беше 30 лв при  цена 700 лв Simple Smile

# 603
  • в града на вечния купон
Аз имам Бош без самопочистващ се филтър. Не ми е проблем веднъж седмично, когато пускам прахосмукачка го минавам и него. Иначе съм доволна от машината.
а къде е сглобявана?
всички сушилни Bosch/Siemens се произведат само в завода на марката в Полша.

# 604
Здравейте на всички. И на мен ми предстои закупуване на сушилня. Попрочетох тук от всички теми. Интересуваме има ли смисъл от bosh самапочистващ се- основно към него съм се насочила. В момента е на промо в технополис. Или да си взема едно беко за по малко пари. Ясно ми е че между двете марки разликата е огромна.

# 605
Здравейте на всички. И на мен ми предстои закупуване на сушилня. Попрочетох тук от всички теми. Интересуваме има ли смисъл от bosh самапочистващ се- основно към него съм се насочила. В момента е на промо в технополис. Или да си взема едно беко за по малко пари. Ясно ми е че между двете марки разликата е огромна.
Чак огромна..... ако парите не са фактор взимайте Бош, но като чета колко момичета са доволни от Беко надали разликата ще е голяма - крайния резултат ще са все сухи дрехи. Веднъж на седмица че ще се чисти още един филтър..... не е кой знае какво. Естествено глезотийка си е....

# 606
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Чета темата от около година и вече се насочих към сушилни AEG и по-конкретно T8DEC68S. Разбрах, че е доста шумна, суши добре вълна, а и в момента има 5 години гаранция. И все пак да попитам има ли друга сушилня до към 1300-1400 лв., която да си заслужава повече от това AEG? И каква е разликата между барабан тип пчелна пита и барабана на T8DEC68S?

Благодаря Simple Smile

# 607
  • Сливен
Имам това АЕГ от скоро и не бих казала,че е много шумна.

# 608
Някой има ли Hotpoint-Ariston?

Има Simple Smile и е доволен.Питай ,ако имаш въпроси......

Искам пералня и сушилня една над друга от Hotpoint-Ariston. Кой модел имаш ти и от колко време? Като попитам в магазина и въобще даже не ми ги предлагат Аристоните.

# 609
Въпросът ми е какво е мнението ви за уред с транспортен дефект или втора употреба?
Насочила съм се към Сименс или АЕГ, като сушилнята ще стои на остъклена тераса (нямам място вътре в апартамента).
Щом ще стои на тераса по-добре си вземи евтина, първа употреба с дълга гаранция.

# 610
  • Varna
Момичета здравейте! Може ли мнения за сушилня Candy. Имам такава пералня и съм много доволна, но сушилните не знам как са.

# 611

papi6, най-евтините нови, които виждам са Беко.
Достатъчно надеждни ли са да изкарат поне 2-3години?

# 612
  • Русе
Даже повече Simple Smile. Моята е на 5 и я скъсвам от работа.

Всичко е до късмет с техниката все пак.

# 613

До 27.11 някои модели са с гаранция 5 години.

# 614

Нашата е вече май на 7 и е на остъклен балкон. Много съм доволна от нея.
На по-модерните електрониката им издиша на такова място.

Общи условия

Активация на акаунт