Избор на сушилня - Тема 8

• 165 390
  • 781
  •   2
Отговори
# 630
Благодаря Ви.
И аз съм на същото мнение ,но реших да се допитам до Вас,понеже сте по-компетентни . (:
Миелето също няма нужда от канал за водата ,нали? Понеже гледам ,че пише че може да се върже в канал,но също така пише,че има кондензатор ...

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 15:17 от Мадлеeн

# 631
  • Някъде там
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали сушилня до 1300 лева.Има толкова много модели че идея нямам какво да избера.
Искам да има възможност да души повечето ни дрехи,тоест с повече програми да е.Какво бихте ми препоръчали за тази сума,като марка и модел?Благодаря предварително.

# 632
  • Varna
Момичета, щом сушилнята е с кондензатор значи ли че не се монтира към канал?. За тази става въпрос
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-CANDY-CS-H8A2DE-S/p/688853

# 633
  • София
Момичета, щом сушилнята е с кондензатор значи ли че не се монтира към канал?. За тази става въпрос
Да, може да си събиташ водата в контейнера за вода, може и да не го ползваш, а да я свържеш в канала - както ти е по - удоно.

# 634
  • Varna
Да, може да си събиташ водата в контейнера за вода, може и да не го ползваш, а да я свържеш в канала - както ти е по - удоно.
Благодаря Simple Smile

# 635
Сушилнята ми от вчера издава някакъв стържещ звук ,като я пусна. Все едно драска по барабана от ляво . Изчистих всички филтри много добре, но продължава да стърже.
Имате ли идея от какво може да е и дали да я ползвам или да звъня в сервиз . Гаранционна е на половин година .

# 636
  • София
Сушилнята ми от вчера издава някакъв стържещ звук ,като я пусна. Все едно драска по барабана от ляво . Изчистих всички филтри много добре, но продължава да стърже.
Имате ли идея от какво може да е и дали да я ползвам или да звъня в сервиз . Гаранционна е на половин година .

Да не би да се е заврял някъде цип или стотинка?Или нещо друго?

# 637
Огледах навсякъде, но нищо не открих. И аз си помислих, че нещо има ама как да го открия и да го извадя. Дали ако поработи малко няма само да излезе (ако въобще има нещо) ?

# 638
  • В полите на Витоша :)
Да се похваля, че най-накрая купихме AEG T8DEC68S Simple Smile След като четох тук, че проблемните сушилни са тези, произведени в Полша, се притесних, защото и нашата е от там. Управителят в магазина ме убеждаваеше, че от този модел няма произведени в Германия и изобщо АЕГ масово се произвеждат в Полша вече, освен някои модели от много висок клас. Вярно ли е това? Има ли някой тук с този модел, който да е произведен в Германия?

# 639
  • София, България
Да се похваля, че най-накрая купихме AEG T8DEC68S Simple Smile След като четох тук, че проблемните сушилни са тези, произведени в Полша, се притесних, защото и нашата е от там. Управителят в магазина ме убеждаваеше, че от този модел няма произведени в Германия и изобщо АЕГ масово се произвеждат в Полша вече, освен някои модели от много висок клас. Вярно ли е това? Има ли някой тук с този модел, който да е произведен в Германия?

Честита покупка, със здраве да си я ползвате! И ние така се бяхме запънали да е немско производство, но на практика наистина няма откъде да вземеш каквото и да е на АЕГ, произведено в Германия (ако въобще вече цялото производство не е изнесено в Полша), освен ако не отидеш на място там (за amazon.de така не съм много сигурна).
Но тук гаранцията е важна, според мен - щом е 5 години, няма значение къде е произведена, ако има дефект или слабо звено в машината, ще си проличи за този период. Ние обновихме с АЕГ пералня, сушилня, а преди година и печка и всичко е на шест.
Само ще помоля, като я пуснете сушилнята за първи път, да споделите дали и на вас ви се струва шумна. Както писах, нямам база за сравнение, но нивото на шума при нашата е сравнимо със старите перални отпреди 10-12 години (досега бяхме с такова Горение).

# 640
Знам, че е разисквано, но един мой приятел иска да си вземе пералня и сушилня, но няма място за двете. Мерехме разстоянието и не могат да се сместят.

Бяхме в техмарт и в магазина ни казаха, че някакви нови модели на ЛГ със специален барабан и термопомпа работели добре като пералня и сушилня две в едно. Този, модел който гледахме беше 1500лв някъде.

Възможно ли е вече да е излязъл модел, който да работи добре при комбинираните? Аз също се замислям дали да не взема за моето жилище(като стане) такава и да ползвам сушилня само за бельо и такива неща, а хубавите дрехи да ги суша на простора.

# 641
Знам, че е разисквано, но един мой приятел иска да си вземе пералня и сушилня, но няма място за двете. Мерехме разстоянието и не могат да се сместят.

Бяхме в техмарт и в магазина ни казаха, че някакви нови модели на ЛГ със специален барабан и термопомпа работели добре като пералня и сушилня две в едно. Този, модел който гледахме беше 1500лв някъде.

Възможно ли е вече да е излязъл модел, който да работи добре при комбинираните? Аз също се замислям дали да не взема за моето жилище(като стане) такава и да ползвам сушилня само за бельо и такива неща, а хубавите дрехи да ги суша на простора.

Имам познати семейства, които си накупиха такова комбинирано ЛГ и са много доволни. Но не мога да кажа колко често използват функцията за сушене.
Преди почти година, когато и аз се оглеждах за сушилня също бях решила да вземата такава комбинирана ЛГ, ако не успея да измисля място в къщи, но намерих място и си купих отделна.

# 642
Здравейте. Бихте ли ми дали съвет какво задължително да гледам при избор на сушилня? Ако мога да избирам какви екстра функции да има, какви да са те? За първи път ще си купувам и нямам никаква представа на какво да наблегна при избирането. Ще съм благодарна, ако споделите.

# 643
  • Някъде там
Здравейте. Бихте ли ми дали съвет какво задължително да гледам при избор на сушилня? Ако мога да избирам какви екстра функции да има, какви да са те? За първи път ще си купувам и нямам никаква представа на какво да наблегна при избирането. Ще съм благодарна, ако споделите.
И аз това исках да знам.Както и марки и модели.
Ще съм благодарна.

# 644
  • Сливен
Според мен първо си определяш таван на парите,после какво искаш да суши.Аз например държах да суши вълна и якета с пух. Гледаш клас енергийна ефективност,А++ или А+++,отскоро се коментира и класа за кондензация,също и кг.
Отностно АЕГ 68s,за мен не е много шумно,има си и бутон с който да се намалят децибелите .Аз суша с гопки,които така или иначе вдигат шум.

Общи условия

Активация на акаунт