SUPERNATURAL: A Season for Apricots

• 21 618
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
# 346
От една страна ми е все едно дали ще мре Мама, но от друга ще е адски тъпо да я убият, тъкмо я съживиха....

# 347
  • All of time and space, everywhere and anywhere...

"Dude, he's hitting on your Mom!"  Joy

"Good luck calling him Dad."  hahaha

Оказа се, че съм го гледала. Ама това беше повече на смях... Така да си останe.  Sunglasses

# 348
Аз не съм, но ще го гледам сега. Blush

# 349
Шега си беше, да. Много ми хареса реакцията на момчетата Wink .

Broken Heart

# 350
  • София
Страхотна снимка на Дийн!

А този и от предната година Комик кон бяха супер забавни, хамстера е трепач  Joy

# 351
# 352
Пукажи на тия хора как се плезиш  Joy

# 353
Ммммного хубаво го прави smile3544 ... Ох!

# 354
Много е готино, аз не съм гледала много клипове, но от време на време пускам по някой от всички години, но съм светлинни години назад от вас.

# 355
Обичам клипове от конвенции! Харесва ми как общуват с феновете, това, че ги виждаме в по-друга светлина, като обикновени хора. Джаред е супер забавен, многословен, често флиртува Laughing . Дженсън беше дистанциран в началото, после постепенно се отпусна.
Следях всичко докъм 2012-2013 г, после само отделни части Cry .
Ей това заслужавам Praynig Praynig Praynig :

# 356
Аз повече.

Гледала съм отначало, след това се преместих в Щатите, че даже и сериала зарязах по едно време докато се климатизирам, беше ми голямо търсене, след това наваксах с епизодите и се роди малката, абсурд да имам време да се насладя на нещо, 9-ти и 10-ти сезон повечето серии само съм ги слушала, защото нямаше как...

Много е самодоволен на последната снимка, не ме е срещнал мен да види какво ще му направя с тоя колан, ще му опадат кайсиите. Mr. Green

# 357
 Joy Joy Joy
"Ох! Ах! Още! Още!"

# 358
 Joy Joy
Иве, много можеш да го измъчиш, но не позволявай кайсиите да се отделят от дървото  Praynig Joy

# 359
Вие пък?! Crossing Arms

Няма да го мъча, ще съм нежна. Mr. Green

Лисунгера не желае да го обгрижва вече, така че сме ние, кво да правим, няма да го оставим така, нали? tooth

Общи условия

Активация на акаунт