Смешки от форума 27

• 130 128
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 Joy  Joy
леле, благодаря, отивам да се поправям.
Ама злостер му отива иначе.

# 166
  • Euskal Herria
Цитат
Тази седмица е жената от спирката, миналата седмица е пометен човек на магистралата, предната е побой над магистралата...
Цитат
... децата си съм ги приспивала с "Кой учи байряка"...

Предполагам, неволни са грешките. Разсмяха ме. А иначе целият пост е добре написан и ми хареса.

# 167
  • Варна
Искам да ми потвърдите за пожарникаря!
Да не ги изпусна...

Joy

А, ако са с пожарникар в комплект ми се струва мисия невъзможна да са останали налични.

# 168
Цитат
предната е побой над магистралата...
  милата магистрала голям бой е било  box smile3557

# 169
Цитат
и аз като \"бив6а Дюканка

Цитат
в Охрид и цар Самюъл. 

# 170
Цитат

Цитат
в Охрид и цар  Самюъл.

hahaha И по време на Първото българско царство си имаме един Питър Първи , дипломат и духовно извисен владетел,  а после и един Джон Асен , при това Втори  Joy
Та Самюъл е чак после  Mr. Green

# 171
hahaha И по време на Първото българско царство си имаме един Питър Първи , дипломат и духовно извисен владетел,  а после и един Джон Асен , при това Втори  Joy

Къде забрави Саймън Първи, че и Втори? Sunglasses

# 172
Цитат

Цитат
в Охрид и цар  Самюъл.

Това беше много добро!!!  Joy Joy Joy

# 173
Цитат
А щъркел как трака, ако знаете! В селото, в което летуваме са виладжии и петли няма, но има щъркелови гнезда на електрическите стълбове, огромни - отгоре на конструкцията резидират щъркелите, а  в пръчките на самото гнездо орда врабци. Напроаво многоетажен блок. И като застане тоя птеродактил  с извита глава и като.почне да трака с човка, просто не е истина какви децибели произвежда. Защо го прави това не знам, безумна работа. Може би сигнализира през три села на другите щъркели.

Накара ме да се усмихна, много сполучливо.

# 174
Не го е срам щъркела така да смущава спокойствието на виладжиите  Rolling Eyes

# 175
Нова тема  Laughing Не съм сигурна дали някой си прави майтап или е сериозен:

Цитат
Предлагам апартамет в Одрин, Турция. Одрин е безопасен град, може да се нарече дори част от България, е макар и да е в Турция. Попринцип апартаментът се намира в жилищен комплекс и е много близо до главните забележителности на града.Под забележителности имам предвид големите магазини с изгодни цени, заради който наистина си заслужава. Много хора ходят там за да си купуват препарати, дрехи, мебели и т.н.

Луньо, луньо, земьо македонска.  hahaha И забележителностите си ги бива.  Laughing

# 176
  • Сф
Цитат
Светле, цитираната от теб стойност е за синус. Peace CosB e три пъти по-голям.

(9-ти клас май учат само ъгли до 90 градуса, което означава автоматично, че и двата ъгъла са в първи квадрант, както и че sinA, cosA са положителни числа >=0 и  <=1)
sin^2 ot B +cos^2 ot B =1
tgB=sinB/cosB=1/3
=> 3sinB=cosB
sin^2 ot B +9sin^2 ot B =1
10.sin^2 otB =1
sinB=1/sqrt{10}= sqrt{10}/10
cosB=3.sqrt{10}/10

Остава да сравним двата косинуса, те са 1/3 и 3.sqrt{10}/10. Вторият е по-голям, следователно бета е по-малкият ъгъл.

Знам си аз че спа,още докато пишех нещо ми ен беше наред,ама бързах-сега като проснах прането и седнах да си го напиша,че преди това наум го смятах и се сетих че съм ги разменила  Embarassed и влязох да поправя,ама ти си го сторила...И да,в 9 кл учат само от 0 до 90 гр, и косинусите са си положителни 
Божкей, хората какви работи смятат докато простират прането! Евала! Shocked

# 177
Цитат
Светле, цитираната от теб стойност е за синус. Peace CosB e три пъти по-голям.

(9-ти клас май учат само ъгли до 90 градуса, което означава автоматично, че и двата ъгъла са в първи квадрант, както и че sinA, cosA са положителни числа >=0 и  <=1)
sin^2 ot B +cos^2 ot B =1
tgB=sinB/cosB=1/3
=> 3sinB=cosB
sin^2 ot B +9sin^2 ot B =1
10.sin^2 otB =1
sinB=1/sqrt{10}= sqrt{10}/10
cosB=3.sqrt{10}/10

Остава да сравним двата косинуса, те са 1/3 и 3.sqrt{10}/10. Вторият е по-голям, следователно бета е по-малкият ъгъл.

Знам си аз че спа,още докато пишех нещо ми ен беше наред,ама бързах-сега като проснах прането и седнах да си го напиша,че преди това наум го смятах и се сетих че съм ги разменила  Embarassed и влязох да поправя,ама ти си го сторила...И да,в 9 кл учат само от 0 до 90 гр, и косинусите са си положителни 
Божкей, хората какви работи смятат докато простират прането! Евала! Shocked
Да бе аз като простирам цифрите не мога да изброя пък камо ли да смятам  ooooh!

# 178
  • Карлово
Ами не всеки подбира по цвят и големина прането което мята на тела и може да си смята, вместо да си припява например. hang..

# 179
Ами не всеки подбира по цвят и големина прането което мята на тела и може да си смята, вместо да си припява например. hang..
о аз стратегия си имам предварително ги нареждам в панера и така ги мятам никаква миловна дейност нямам докато простирам  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт