Смешки от форума 27

• 130 117
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
Математиката е само начин на мислене. Но не и единствения начин на мислене. Не съм чула някой да е влязъл в болница, защото не може да изчисли дроб или синус. Но ако някой не обърне внимание на собствените си дробове или синуси неминуемо стига до болница. И никакви формули за съкратено умножение не могат да му помогнат.
Това е само за дидевото министерство, как го е пропуснала  Joy Joy

# 346
Цитат
Не ревнувам, мъжът ми е специален агент и нищо не знам за работата му. Всичко е тайна - от време на време ми разказва за някоя красива колежка, но дотам. Не се ревнуваме - имаме си пълно доверие. понякога ходи на секретни командировки - не ревнувам и не подозирам - знам, че е верен. Ако се увлече по друга ще ме зареже веднага - така че - спокойна съм.

JoyJoyJoy

Ама тази и тя е права, защо цитирате основни истини от живота в тази тема?  Mr. Green Joy Joy

# 347
Скрит текст:
Цитат
Математиката е само начин на мислене. Но не и единствения начин на мислене. Не съм чула някой да е влязъл в болница, защото не може да изчисли дроб или синус. Но ако някой не обърне внимание на собствените си дробове или синуси неминуемо стига до болница. И никакви формули за съкратено умножение не могат да му помогнат.
Това е само за дидевото министерство, как го е пропуснала  Joy Joy
Не съм. Чета и пиша в темата, от която е " донесено". Просто не го намирам за смешно.
И твоята ще стане седмокласничка. Може би тогава ще го разбереш.

# 348
Цитат
Хем зла жена , хем дърта , хем на почивка в Турция ще ходи , хем сина си тормози , а мъж има.

Joy

# 349
  • Варна
Цитат
Хем зла жена , хем дърта , хем на почивка в Турция ще ходи , хем сина си тормози , а мъж има.

Joy
Туй ще да е някоя свекърва само...

# 350
Аз не разбрах от какво се възмущава авторката? От това, че тази жена, въпреки всичките си лоши качества си има мъж, или от това, че си има мъж, а пък тормози сина си, вместо него. Mr. Green

# 351
От снаха ще да е оплакването. Naughty

# 352
  • София
май от второто - всяка да си тормози мъжа.

# 353
Цитат
Давах клетва тинктура и домашен сироп от бъзяк.

# 354
  • Варна
Цитат

Това не е кой знае какво! Naughty Изпусната е една буква

# 355
Цитат

Това не е кой знае какво! Naughty Изпусната е една буква
И добевена една Т!

# 356
Е объркала е буквата, което не е голяма работа, особено ако се пише с телефон.
Скрит текст:
Моят такива безумия пише, че ако не проверявам по пет пъти, голям смях ще падне и пак редовно има изпуснати или сменени букви.

# 357
Не съм я цитирала в правописната тема, а в тази, защото се е получило смешно, че лекува с "клетва". Whistling

# 358
То е по-скоро тъжка от форума, но трипроцентния оптимизъм ме остави без думи:
Цитат
Понякога имам надеждата, че ще се върне и че ще се извини, но знам че шанса е около 3 %, защото накрая каза , че не иска да ме вижда и че никога няма да бъдем заедно каквото и да стане.

# 359
Голяма математичка  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт