Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 330
  • Мнения: 299
Босилка, най-едросмляното кафе е за френска преса!

# 331
  • Мнения: 8 837
Аз съм чела, че се препоръчва средно смляно кафе за френска преса. А на това щом е приравнено с подходящо за шварц машина също, едва ли е толкова едро смляно. Между другото, твърде едро смляно кафе също не се получава добре при еспресо машина, защото излиза пиклива водичка. Simple Smile В шварца пък хептен. Да пробва и да каже. Лично аз не съм пробвала показаното кафе, но също го мернах в магазина,.

# 332
  • Мнения: 347
Аз съм чела, че се препоръчва средно смляно кафе за френска преса. А на това щом е приравнено с подходящо за шварц машина също, едва ли е толкова едро смляно. Между другото, твърде едро смляно кафе също не се получава добре при еспресо машина, защото излиза пиклива водичка. Simple Smile В шварца пък хептен. Да пробва и да каже. Лично аз не съм пробвала показаното кафе, но също го мернах в магазина,.

Аромата му е страхотен, за друго към момента не мога да дам мнение

# 333
  • София
  • Мнения: 5 782
За преса и за шварц се мели най-едро кафето. В същото време не ми се връзва за такъв тип кафе, което така или иначе става слабо и воднисто, сместа за него да е 100 % арабика.

Общи условия

Активация на акаунт